انواع سئو سایت

سئو محتوا

انواع سئو چیست

در ابتدا لازم است که اطلاعاتی در مورد انواع الگوریتم سئو گوگل اطلاعاتی را خدمت شما عزیزان بدهیم. الگوریتم سئو مجموعه ‌ای از قوانین یا فرمول منحصر به ‌فردی ست که موتور جستجو از آن برای تعیین اهمیت یک صفحه وب استفاده می کند، به‌ عبارت‌ دیگر، فرایندی است که توسط آن محتوا را برای جستجو بهینه می ‌کنید. هنگامی که برای جستجوی هر موضوعی در اینترنت کلیک می‌ کنید، گوگل یا هر موتور جستجویی که استفاده می ‌کنید، خزنده ‌ای دارد که بیرون می ‌رود و اطلاعات مربوط به تمام محتوایی را که می ‌توانند در اینترنت پیدا کنند در کسری از ثانیه جمع ‌آوری می ‌کند. خزنده ‌ها تمام این اطلاعات را به موتور جستجو بر می‌ گرداند تا یک فهرست بسازد. سپس این شاخص از طریق الگوریتمی تغذیه می ‌شود که سعی می‌کند همه آن داده ‌ها را با درخواست شما مطابقت دهد. الگوریتم ‌های سئو نقش مهمی در بهینه‌ سازی وب ‌سایت دارند. ضروری است که به ‌سادگی به قدرتی که الگوریتم گوگل یا هر الگوریتم سئوی دیگری دارد اذعان کنید و سعی کنید بهترین وب‌ سایت ممکن را ایجاد کنید. هنگامی که مردم عبارات مرتبط با برند شما را جستجو می ‌کنند، شانس بیشتری برای کشف وب ‌سایت شما و تبدیل‌ شدن به یک مشتری یا کاربر وفادار خواهند داشت. کیفیت محتوای وب ‌سایت شما می ‌تواند بر موفقیت سایت شما تأثیر زیادی بگذارد، به روش‌ های مختلف. الگوریتم‌ های سئو به طور مداوم در حال اصلاح و به‌ روزرسانی خود هستند تا زمانی که کاربر یک عبارت جستجو را وارد می‌کند، مرتبط ‌ترین نتایج ممکن را به دست آورند. الگوریتم های سئوی گوگل: بنابراین مراقب به‌روزرسانی الگوریتم سئو باشید. در این جا بهترین الگوریتم‌ های گوگل در سئو هستند که باید در مورد آن ها بدانید و برای بهینه‌ سازی وب‌سایت خود در نظر داشته باشید: پاندا، پنگوئن، مرغ مگس خوار، کبوتر، موبایل، RankBrain، Possum، Fred و همچنین آخرین به‌روزرسانی، فانتوم. الگوریتم پاندا: هرزنامه‌ های تکراری، سرقت شده و تولید شده توسط کاربر را بررسی می‌کند. پرکردن کلمات کلیدی با اختصاص نمره کیفیت به صفحات وب. سپس این امتیاز به‌ عنوان یک عامل رتبه ‌بندی استفاده می‌ شود. الگوریتم پنگوئن: هدف پنگوئن پایین آوردن رتبه سایت‌ هایی است که لینک ‌های آن‌ ها را دست‌ کاری می ‌داند. الگوریتم مرغ مگس خوار: این الگوریتم به گوگل کمک می‌کند تا پرس‌ و جو های جستجو را بهتر تفسیر کند و نتایجی را ارائه دهد که با هدف جستجوگر مطابقت داشته باشد. مرغ مگس خوار این امکان را برای صفحه ‌ای فراهم می ‌کند که برای یک پرس‌وجو رتبه‌بندی کند، حتی اگر حاوی کلمات دقیقی باشد که جستجوگر وارد کرده است.

سئو محتوا

سئو محتوا

الگوریتم کبوتر: این الگوریتم قصد دارد با پاداش دادن به مشاغل محلی که حضور ارگانیک قوی با دید بهتر در جستجوی سنتی دارند، نتایج جستجوی محلی بهتری ارائه دهد، شبیه به دیدی که یک تجارت ممکن است قبلاً در Google Mapsدیده باشد. الگوریتم موبایل معروف به Mobilegeddon):) این الگوریتم تضمین می‌کند که صفحات سازگار با موبایل در بالای جستجوی موبایل قرار می‌ گیرند، در حالی‌که صفحاتی که برای موبایل بهینه نشده‌اند از SERP صفحات نتایج موتور جستجو فیلتر می ‌شوند یا به ‌طور جدی در رتبه‌ بندی پایین‌ تر قرار می‌ گیرند. رنک برین: RankBrain یک سیستم یادگیری ماشینی است که به گوگل کمک می ‌کند تا معنای پشت پرس ‌و جو ها را بفهمد و بهترین نتایج جستجو را در پاسخ به آن پرسش ‌ها ارائه دهد. پوسوم: Possum تضمین می ‌کند که نتایج محلی بسته به مکان جستجوگر بیشتر متفاوت است: هرچه به آدرس یک کسب ‌و کار نزدیک ‌تر باشید، احتمال بیشتری وجود دارد که آن را در بین نتایج محلی ببینید. فرد: فرد وب ‌سایت ‌هایی را هدف قرار می ‌دهد که دستور العمل ‌های وب مستر Google را نقض می ‌کنند، یعنی وبلاگ ‌هایی با پست ‌های با کیفیت پایین که به نظر می‌ رسد بیشتر با هدف ایجاد درآمد تبلیغاتی ایجاد شده ‌اند. فانتوم: Phantom یا Quality Update جدید ترین به ‌روزرسانی الگوریتم گوگل است که سیگنال ‌های کیفیت را ارزیابی می ‌کند. وب‌ سایت ‌هایی با مشکلات کیفیت محتوا و همچنین تبلیغات بیش از حد تحت تأثیر این به ‌روزرسانی قرار می ‌گیرند. اجرای الگوریتم ‌های سئو به شما کمک می ‌کند تا در صفحه نتایج موتور جستجو (SERP) رتبه بالاتری کسب کنید. این بدان معنی است که وقتی مشتریان هدف شما محصولات و خدماتی را که صنعت شما ارائه می ‌دهد جستجو می‌ کنند، احتمالا وب ‌سایت شما را پیدا می ‌کنند. هنگامی که به طور مکرر در SERP ظاهر می ‌شوید، کاربران از سایت و کسب‌ و کار شما آگاه می ‌شوند. این امر شانس جذب مشتریان بالقوه را در صفحات وب شما افزایش می‌ دهد. برای درک بهتر مفهوم الگوریتم سئو گریزی به مفهوم سئو می‌زنیم. تکرار کلمات کلیدی، یک اشتباه محض! سال‌ ها پیش، برای بسیاری از سایت‌ ها عادی بود که محتوای خود پر از کلمه کلیدی کنند. در اصل، آن ها فرض کردند که الگوریتم گوگل فکر می‌کند که هر چه تعداد کلمات کلیدی بیشتری نوشته شود، صفحه باید اهمیت بیشتری داشته باشد. هنگامی که گوگل متوجه این موضوع شد، الگوریتم خود را برای جریمه کردن سایت ‌هایی که صفحات خود را با کلمات کلیدی پر می‌ کنند و همچنین بسیاری دیگر از روش ‌های سئو کلاه سیاه تغییر داد. به همین دلیل، باید از هر گونه تاکتیکی که باهدف پیشی گرفتن از موتور های جستجو انجام می‌شود، اجتناب کنید. اگر چه ممکن است فورا متوجه نشوند، اما گوگل در نهایت آنچه را که متخصص سئو انجام می‌ دهد را انتخاب می‌ کند و رتبه شما آسیب خواهد دید.


سئو انواع مختلفی از جمله (سئو کلاه خاکستری، سئوی کلاه‌سیاه، سئوی کلاه سفید، سئوی منفی، سئوی داخلی، سئوی خارجی، سئوی فنی) دارد که در ادامه در باره هریک از انواع آن ‌ها به طور مفصل در سئو محتوا برای تان توضیحاتی آورده ‌ایم. کسب و کار های امروزی به دنبال برندینگ سازی و معرفی خود به کاربران گوگل برای چند برابر شدن سود کسب و کارشان هستند و می خواهند بدون آن که فضای کاری شان را گسترش دهند از گوگل برای بهبود کسب و کارشان کمک بگیرند. سئو سایت یکی از روش هایی است که باعث قدرتمند شدن کسب و کارتان، حک شدن خدمات تان در ذهن مشتری ها و تبدیل آن ها به مشتری دائمی است. در این مقاله می خواهیم درباره این که انواع سئو و چه کاربردی دارد توضیحات کاملی بدهیم و پاسخ به سوالات سئو چیه هر آن چه که در مورد لازم است بدانید لا به صورت صفر تا صد به شما توضیح می دهیم. اگر می خواهید سایت شما در کمتر از ۶ ماه در صفحه اول گوگل جایگاه ویژه ای پیدا کند می توانید وارد صفحه شرکت سئو سایت ما شوید و با حدود هزینه سئو سایت تان و شرایط عقد قرارداد در بهترین شرکت سئو اصفهان آشنا شوید. همان طور که می ‌دانید موتور های جستجو، به خصوص گوگل دارای الگوریتم ‌هایی برای شناسایی صفحات وبسایت شما هستند. شناخت انواع سئو سایت و روش‌ های مختلف بهینه‌ سازی سایت برای یک سئو کار ضروری است. برای رسیدن به هدف (مانند فروش محصول) نیاز به استراتژی سئو درست دارد پس باید با تکنیک‌ های سئو آشنا باشید. در این مقاله با توجه به الگوریتم ‌ها، به شما یاد می‌ دهیم که انواع سئو چیست. تاریخچه شکل گیری انواع مختلف سئو : در ابتدای به وجود آمدن موتور های جستجو، فقط تعدادی الگوریتم ضعیف وجود داشتند. در آن زمان با استفاده از روش ‌هایی از انواع سئو مثل تکرار بیش از حد کلمه کلیدی و لینک دهی ‌های بسیار زیاد، وب سایت ‌ها به راحتی رتبه می ‌گرفتند. اما با گذشت زمان و افزایش تعداد الگوریتم‌ ها دیگر شاهد سایت ‌هایی که با دور زدن موتور جستجو به صفحات اول گوگل بیایند نیست. برای همین پس از انتشار قوانین موتور جستجو، سئو به دو شیوه کلاه سفید و کلاه سیاه رایج شد. اما باز هم کافی نبود. چرا که تکرار یک سری روش ‌ها توسط همه سود نداشت. در نتیجه نیاز به ابداع روش ‌هایی میان سئو کلاه سیاه و کلاه سفید به وجود آمد. روشی به نام سئو کلاه خاکستری که همانند روش ‌های کلاه سیاه نتیجه بدهد و همچون روش کلاه سفید به دور از جریمه‌ ها باشد. تفاوت اصلی انواع سئو در سه چیز است : مدت زمانی که برای سئو کردن وبسایت صرف می ‌کنید. مطمئنا هر چه آهسته و پیوسته‌ تر پیشرفت کنید، جایگاه شما غیر قابل دسترس‌تر است. میزان هزینه‌ ای که می‌ کنید نیز مهم است، یک پروژه برای اجرای بی نقص سئو نیاز به نیروی متخصص دارد که ارزان نیست. در قدم بعدی برای گرفتن لینک‌های قوی، شاید نیاز باشد که پول زیادی خرج کنیم پس می‌خواهیم در این مقاله به معرفی انواع سئو بپردازیم. در سئو چندین عامل به موفقیت منجر می ‌شوند و فقط یک فاکتور نیست که اهمیت دارد. همچنین قانون محکمی وجود ندارد که صرفا با عمل کردن به آن شماره یک گوگل شوید. پس باید توانایی ریسک کردن داشته باشید. برای رزرو مشاوره سئو وارد صفحه مورد نظر شوید. دست به آزمون و خطا بزنید. تا راهی برای به دست آوردن نتایج درخشان حاصل شود. البته بدانید که یک خطای بزرگ ممکن است شما را ماه‌ها عقب بیندازد و یا جبران اشتباه بسیار هزینه بر شود. که در ادامه معرفی انواع سئو را برای شما عزیزان آورده ایم.

سئو محتوا
سئو محتوا

معرفی انواع سئو:

در این قسمت از مقاله قصد معرفی انواع سئو را داریم. در ادامه ما ۷ نوع مختلف سئو را به شما توضیح می دهیم و این که چگونه برای برنامه ریزی استراتژی جستجوی ارگانیک شما برای رتبه بالاتر در لیست های جستجوی ارگانیک در بین رقبای شما مهم هستند .توضیح انواع سئو ۱. سئو کلاه سفید: در ابتدا باید بدانید که دارایی گوگل اعتماد کاربرانش است. پس هر کاری می‌کند تا کاربر دقیقا به چیزی که می ‌خواهد دسترسی پیدا کند. سئو کلاه سفید به تمام تکنیک های بهینه سازی اشاره دارد که از دستورالعمل های موتور جستجوی گوگل پیروی می کنند. اگر چه برای دیدن نتایج باید صبور بود، اما آن ها پایدار هستند و حسن نیت واقعی را در اطراف برند شما ایجاد می کنند. علاوه بر این، در صورت تغییر الگوریتم جدید، هیچ خطری برای مسدود شدن یا سقوط سایت شما در نتایج جستجو وجود ندارد. در مجموع، سئوی کلاه سفید در صورتی که آن را به درستی انجام دهید کم خطر و پاداش بالایی دارد. نمونه ‌هایی از تکنیک ‌های سئو کلاه سفید شامل نوشتن محتوای مفید و مرتبط پس از انجام تحقیقات گسترده در مورد کلمات کلیدی، کسب لینک از سایت‌ های معتبر بر اساس شایستگی محتوای درون صفحه شما و غیره است. این موضوع را باید همیشه مد نظر قرار دهید تا موجب افزایش رنک سایت شود. هر کدام از انواع سئو ریسکی را به همراه دارند برای مثال سئو کلاه سیاه بسیار خطرناک است. در سئو کلاه سیاه هر لحظه امکان جریمه شدن و پنالتی گوگل وجود دارد. کیفیت محتوای منتشر شده باید بالا باشد به گونه‌ای که کاربر از مطالعه محتوای شما لذت ببرد. ولی در نوع مختلف سئو یعنی سئو کلاه سفید خطر پنالتی بسیار کمتر است. برای ساخت بک لینک در سئو کلاه سفید حائز اهمیت است. سئو کلاه سفید نیز استفاده از مجموعه تکنیک‌ هایی است که از نظر موتور جستجو باعث جلب نظر کاربر می ‌شوند. ارائه محتوای با کیفیت و خدمات با سطح بالا: قبل از انتشار هر محتوا ابتدا به این فکر کنید که چطور نیاز کاربر را رفع کنید که دیگر نیازی به مراجعه به دیگر رقبا نداشته باشد. مطمئنا برای چنین هدفی باید بهترین خودتان را ارائه دهید. بهتر است منو تولید محتوا را مطالعه کنید تا محتوای باکیفیت در بازاریابی محتوایی ارائه دهید. سرعت سایت بالا باشد: این روز ها اکثریت به دنبال رفع نیاز ها در کمترین زمان ممکن هستند. پس وب سایت شما هم باید قادر به ارائه مطالب در بالاترین سرعت به کاربر باشد و در انواع سئو یکی از مهم ترین شاخصه‌ ها در سال ۲۰۲۱ است.

سئو محتوا

سئو محتوا

استفاده از توضیحات متای متناسب با محتوا: در قسمت دیسکریبشن به صورت توصیفی به مخاطب بفهمانید که صفحه شما دقیقا در مورد چه موضوعی است. آیا قصد فروش محصول دارید و یا صرفا به کاربر اطلاعات می ‌دهید. با این کار شاید ورودی کمتری داشته باشد اما کاربر هدف شما وارد صفحه شده و مدت بیشتری را برای رفع نیازش در وبسایت شما صرف می ‌کند. تجربه کاربری خوبی به ارمغان بیاورید: شرکت‌ های کوچک صرفا نیاز کاربر را رفع می‌ کنند، اما شرکت ‌های بزرگ نیاز می ‌آفرینند. شما با لینک دهی داخلی قوی کاربر را دعوت به دیدن سایر صفحات تان می‌ کنید بهتر درباره ux بیشتر بدانید SEO + UX = Succes در انواع مختلف سئو به این صورت کاربر چند برابر حالت عادی در وبسایت شما خواهد بود و با خدمات و محصولات بیشتری از شما آشنا می ‌شود. همچنین نرخ تبدیل شما به شدت افزایش پیدا می‌کند. آیا با وجود رقبایی قدرتمند، استفاده از روش‌های کلاه سفید کافیست؟ ۲. سئو کلاه سیاه: سئو کلاه سیاه دقیقا برعکس سئو کلاه سفید است، زیرا هر گونه حفره یا ضعف در الگوریتم جستجوی گوگل را پیدا کرده و از آن بهره می برد تا در SERP های خود رتبه بهتری کسب کند. به لیست موتور های جستجو از باید ها و نباید ها نمی چسبد و به روش های هرزنامه یا لینک سازی پولی، پر کردن کلمات کلیدی، نشان دادن محتوای مختلف به ربات ها و خزنده ها و انسان ها (به نام cloaking و غیره متوسل می شود تا جلو بیفتد. ناگفته نماند که سئو کلاه سیاه می تواند سایت شما را در لیست سیاه قرار دهد یا رتبه آن را کاهش دهد، بنابراین بهتر است از آن اجتناب کنید. علاوه بر این، این تکنیک های سئو پر خطر فقط نتایج کوتاه مدتی به شما می دهد. همان طور که اشاره کردیم، موتور های جستجو برای پیدا کردن بهترین محتوا دارای الگوریتم ‌هایی می ‌باشند. به طور کلی به مجموعه ‌ای از روش ‌ها که برای گول زدن موتور جستجو و جا زدن یک محتوای کم ارزش و یا حتی بی ارزش به جای محتوا های غنی و کاربردی، سئو کلاه سیاه می‌گویند. در گذشته که موتور های جستجو به قدرتمندی این روز ها نبودند، به راحتی با استفاده از این روش به سرعت می ‌توانستیم لینک یک گوگل شویم. اما دیگر از این خبر ها نیست. شاید برای مدت خیلی کوتاه به نظر موفق شوید، اما خیلی زود رتبه خود را از دست داده، یا حتی به کل از نتایج حذف می‌شوید که بیشتر در سئو خارجی انجام می ‌شود. حال باید بدانید روش های سئو کلاه سیاه کدامند. توجه داشته باشید انجام این کارها اصلا توصیه نمی ‌شوند.


انتشار تعداد زیادی محتوای بی کیفیت و بی ارزش : در ابتدا به دلیل انتشار محتوا های متعدد نظر موتور جستجو را به خود جلب می‌ کنید و به احتمال بالا سایت شما بازدید خوبی خواهد داشت. اما از آن جایی که افراد وارد سایت می‌ شوند و با محتوایی به درد بخور مواجه نمی‌ شوند، نرخ پرش شما به شدت افزایش پیدا می ‌کند. همچنین الگوریتم ‌ها شروع به تجزیه و تحلیل محتوای شما کرده، به سرعت متوجه محتوای بی کیفیت شما می‌شوند. تکرار بیش از حد کلمات و عبارات کلیدی: در ابتدا گوگل با مشاهده تعداد زیادی از یک کلمه کلیدی خاص، این برداشت را می‌ کند که شما محتوای کاملی را منتشر کرده‌اید. اما از آن جایی که محتوای شما کاربر پسند نیست، دچار نارضایتی آن ‌ها از تکرار بیش از حد کلمات تکراری می‌ شود و درجا از سایت شما خارج می ‌شوند. همچنین الگوریتم‌ های گوگل نیز این موضوع را درک کرده، چگالی کلمات کلیدی شما را می‌سنجد و خیلی زود از نتایج حذف می‌شوید که googleدرباره آن توضیح داده. تکنیک Cloaking: معنای فارسی این تکنیک همان پوشیدن است. در واقع شما چیزی متفاوت از آن چه به کاربر نشان می ‌دهید، به موتور جستوجو نشان می ‌دهید. به طور مثال محتوای شما درباره یک کلمه کلیدی سخت است. اما به جستجوگر می‌گویید محتوای شما چیز دیگریست. با این کار ممکن است ورودی‌ های زیادی داشته باشید، اما خیلی زود دست شما رو می ‌شود. چرا که اولویت اول ما کاربر است، کاربری که برای موضوع دیگری وارد صفحه ما می‌شود، هیچ سودی که ندارد، باعث زیان نیز می‌شود. ریدایرکت ‌های گمراه کننده: در گذشته برای افزایش امتیاز یک سایت تازه کار، یک سایت قوی را بر روی آن ریدایرکت می‌ کردند. با این کار کم کم امتیاز سایت قوی‌ تر به سایت دیگر منتقل می شد. اما امروزه با استفاده از این روش نه تنها سایت ریدایرکت کننده جریمه می ‌شود، بلکه برای سایتی که کاربر به آن هدایت می ‌شود نیز سودی ندارد. خرید بک لینک‌ های متعدد و اسپم: به طور کلی در انواع سئو زمانی بک لینک‌ها کمک کننده هستند که به صورت طبیعی و توسط کاربر ها ایجاد شده باشند. در اصل با خرید بک لینک شما یک کار غیر طبیعی انجام داده ‌اید و گوگل سریعا متوجه این موضوع می ‌شود. امتیاز صفحه‌ای که به شما لینک می‌دهد نیز نباید کم باشد. لینک دهی در مزارع لینک (postmm) نیز اسپم شناخته شده و بی تاثیر است پس لطفا با دقت انواع سئو را بشناسید که یکی از روش ‌های سئو منفی نیز هست. ساخت وب سایت ‌ها و بلاگ‌ های متعدد برای لینک دادن به سایت اصلی: در این روش تعداد زیادی دامنه به صورت هرمی و چند لایه به یک سایت لینک می ‌دادند. با این کار امتیاز بسیار زیادی به سایت اصلی داده می شد. مدتی این روش کارساز بود و افراد برای خودشان اعتبار جعلی می ‌ساختند. کامنت گذاری‌ های فیک: در بحث تولید محتوا بروزرسانی کردن بسیار اهمیت دارد و برای بازاریابی محتوایی.

سئو محتوا
سئو محتوا

۳. سئو کلاه خاکستری: تاکتیک های سئو کلاه خاکستری اغلب توسط آژانس های سئو به دلیل فشار برای مشاهده نتایج سریع از مشتری و قرار گرفتن بین سئو کلاه سفید و سیاه از نظر رویکرد استفاده می شود. اگرچه دستورالعمل ‌های وب‌ مستر گوگل به صراحت نمی‌ گویند که چنین روش ‌هایی ممنوع هستند، اما هنوز هم مورد انتقاد قرار می ‌گیرند و می ‌توانند به نتایج جستجوی نامطلوبی منجر شوند. نمونه‌ هایی از این نوع سئو عبارتند از محتوای کلیکی که هیجان ‌انگیز و در عین حال متوسط است و برای کاربر ارزشی ندارد، تبادل لینک بیش از حد و مشکوک بین سایت‌ها، بررسی‌های پولی و غیره. باز هم، بهتر است از چنین تاکتیک‌های سئوی پنهانی دوری کنید. امروزه در اکثر زمینه‌ ها رقبایی قدیمی و کارکشته وجود دارند. مسلما با پیروی از قوانین ممکن است مدت زمان بیشتری نیاز باشد تا پیروز میدان شویم. فراموش نکنید قدم اول در چند ماه ابتدایی، به کار بردن سئوی کلاه سفید است سپس به گونه ‌ای هوشمندانه اقدام به انجام یک سری از روش‌ های کلاه خاکستری می ‌کنیم. که به طور کلی ما بین سئو کلاه سفید و کلاه سیاه قرار دارد. دقت داشته باشید که انجام این کار به تجربه نیاز دارد و یک اشتباه کوچک نیز باعث از بین رفتن پروژه می ‌شود. این نوع سئو پس از قدرتمند شدن موتورهای جستجو وارد بازار کار سئو شد. اکثر سئو کارانی که به تحقیق و پژوهش می‌ پردازند، به دنبال پیدا کردن روش‌ ها و ابزار های جدید برای بهبود سئو کلاه خاکستری هستند. توجه کنید که گوگل همیشه در حال بروزرسانی است. در صورتی که از روش ‌های مختلف کلاه خاکستری بهره بردید، باید در صورت نیاز به اعمال تغییرات بپردازید، تا از جریمه ‌های احتمالی دور باشید. لینک سازی خارجی، مهمترین روش سئو خاکستری: متاسفانه در فرهنگ وب فارسی، کمتر کسی پیدا می‌ شود که به همکار خود لینک دهد. پس اگر نخواهیم از روش های کلاه سیاه بهره ببریم عملا لینکی به صفحات ما داده نمی‌ شود. تنها راه باقی مانده بهره از سئو خاکستری است. با یادگیری روش ‌های مختلف لینک سازی خارجی و بک ‌لینک، به راحتی می ‌توانید لینک ‌های با کیفیت زیادی به وب سایت خود بدهید. اما دقت کنید که لینک سازی شما نباید غیر طبیعی باشد و حتما قبل از پیاده سازی این روش، آموزش سئو ببینید.


کامنت گذاشتن به جای کاربر: حتی تعدادی از سایت ‌های مطرح، در گذشته افرادی را برای کامنت گذاشتن استخدام می‌ کردند. مهم ‌ترین نکته در این باره شناخت نیاز کاربر است تا بتوانید به جای آن‌ ها و کاملا طبیعی کامنت بگذارید. نکته مهم ‌تر تعداد کامنت‌ ها است که با افزایش ورودی وبسایت باید افزایش پیدا کنند. در کل برای سایت تازه تاسیس فقط روش ‌های کلاه سفید را پیشنهاد می ‌کنیم. پس از مدتی که ورودی خوبی داشتیم می ‌توان از روش‌ های کلاه خاکستری نیز استفاده کنیم. در این باره باید بدانید که الگوریتم ‌های گوگل با توجه به تمامی دیتا های موجود و توسط افرادی خبره طراحی شده ‌اند. پس قبل از پیاده سازه حتما نسبت به آموزش و یادگیری دقیق آن ها اقدام کنید. روش کلاه سیاه شاید برای مدت خیلی کوتاه جواب دهد، اما خیلی زود ورودی شما به صفر می ‌رسد. یادگیری تکنیک ‌های سئو مدت زمان زیادی نیاز ندارند، در انواع سئو اما پیاده سازی آن‌ ها به صورت کامل نیاز به تجربه دارد. پیشنهاد ما برای تبدیل به یک وبمستر خوب شدن، تمرین زیاد و آزمون و خطا کردن است. ۴. سئو منفی: در میان انواع مختلف سئو، این منفورترین و غیراخلاقی ترین است. سئو منفی با این هدف انجام می شود که رتبه بندی جستجوی رقبای شما آسیب ببیند تا خود شما بتوانید جای آن ها را بگیرید یا از آن بهره مند شوید. روش‌های سئو منفی شامل هک کردن سایت شخصی و ایجاد تعداد مشکوک لینک‌های با کیفیت پایین به آن، ارسال بازخورد یا نظرات منفی درباره آن‌ ها در انجمن‌های مختلف آنلاین و غیره است. کسی که آن را تمرین می کند گرفتار می شود. برای دانستن بیشتر در مورد سئو منفی، این ویدیو را ببینید.

سئو محتوا

سئو محتوا

۵. سئو داخلی: تمام اقداماتی که برای بالا بردن رتبه صفحه وب خود در موتور های جستجو انجام می دهید، زیر این چتر قرار می گیرند. سئوی درون صفحه شامل نوشتن محتوای با کیفیت بالا تنها با این هدف است که برای بازدید کنندگان وب سایت شما مفید باشد، اضافه کردن متا تگ ها برای کمک به ربات های گوگل برای درک بهتر محتوای شما، استفاده از تگ های HTML برای برجسته کردن عنوان ها و سایر عناصر محتوا و اطمینان از وجود نداشتن آن. لینک های شکسته یا محتوای صفحه های تکراری. تمیز کردن ساختار URL و داشتن یک سیستم نام‌ گذاری مرتب برای صفحات مختلف مشابه که در یک دسته قرار می ‌گیرند، انتخاب تصاویری که خیلی بزرگ نیستند در حین نوشتن نام فایل‌های توصیفی و غیره تنها چند تکنیک دیگر سئوی درون صفحه هستند. اگر می‌ خواهید در مورد آن بیشتر بدانید، می ‌توانید پست مفصل ما را در مورد آن چه SEO در صفحه است بخوانید. ۶. سئو تکنیکال: سئو تکنیکال تا حد زیادی برای کمک به ربات های گوگل است که تمام صفحات سایت شما را برای استفاده در آینده بخزند، تفسیر و فهرست کنند. ایجاد یک نقشه سایت XML کامل، سازگار کردن سایت شما با موبایل، افزودن داده های ساختاریافته برای کمک به خزنده های وب برای مرتب سازی و دسته بندی صفحات شما بر اساس نوع محتوایی که دارند، تنها برخی از تکنیک های مورد استفاده هستند ۷. سئو خارجی: سئو خارجی از صفحه به هر کاری که در خارج از سایت خود انجام می دهید، اشاره دارد تا عملکرد بهتری داشته باشید و در SERP های گوگل بهتر ظاهر شوید. این شامل کار بر روی فاکتور های رتبه ‌بندی خارجی مانند ایجاد لینک از سایت ‌های مورد اعتماد در همان دامنه شما، بازاریابی موفق رسانه‌ های اجتماعی، داشتن نظرات مثبت مشتریان در انجمن‌ های آنلاین مختلف و غیره است. اگر می ‌خواهید در مورد آن بیشتر بدانید، می ‌توانید پست مفصل ما در مورد تکنیک های سئو خارجی از صفحه را بخوانید. که در ادامه آمده است. ۸. سئوی محلی: یکی از انواع ضروری سئو برای محلی است ساینس ها هزاران کسب‌ و کار از مشتریان می‌ خواهند که از مکان‌ های فیزیکی آن ‌ها بازدید کنند، حتی اگر بسیاری از آن ها کاملا آنلاین کار می‌ کنند. اگر مشتریان وارد درب خانه نشوند، هیچ درآمدی نخواهید داشت. هر چه محتوا را بهتر به موتور های جستجو ارائه دهید، احتمال بیشتری دارد که آن را به مشتریان بالقوه نشان دهند. گنجاندن یک منطقه یا شهر در محتوای خود، مانند عناوین صفحه، توضیحات، و کلمات کلیدی، و نشان دادن جوایز و نماد های اعتماد برای بازدید کنندگان، می ‌تواند به شما کمک کند که سرنخ ‌های محلی را به طور مؤثرتری به مشتریان پرداخت‌کننده تبدیل کنید. علاوه بر این، اگر مشتریان شما تجربه مثبتی از برند شما داشته باشند، به احتمال زیاد آن را به دیگران توصیه می کنند.


۹. سئو موبایل: فرآیند بهینه‌ سازی یک وب ‌سایت برای موتور های جستجو و همچنین اطمینان از قابل مشاهده بودن آن بر روی دستگاه ‌های تلفن همراه مانند گوشی ‌های هوشمند و تبلت‌ ها به عنوان سئوی موبایل شناخته می ‌شود. یک تجربه منفی تلفن همراه با یک برند می تواند یک مشتری بالقوه را برای همیشه از بین ببرد. این نوع سئو ضروری است زیرا به شما امکان می دهد در زمان و مکان مناسب به مشتریان خود دسترسی پیدا کنید و بهترین تجربه ممکن را به آن ها ارائه دهید. بهینه ‌سازی موبایل به شما کمک می ‌کند طراحی، ساختار، سرعت صفحه و سایر عوامل مهم سایت خود را تجزیه و تحلیل کنید تا اطمینان حاصل کنید که بازدیدکنندگان تلفن همراه با هیچ نقطه‌ ای از اطلاعات دور نمی ‌شوند. ۱۰. سئو تجارت الکترونیک: فرآیند بهینه سازی فروشگاه های آنلاین کسب و کار ها سئو تجارت الکترونیک است. سئو تجارت الکترونیک تمام جنبه های روند سئوی افق را در بر می گیرد. این یک تجارت واقعی است که شما را ملزم می کند پول در بیاورید و محصولات را بفروشید در حالی که آن ها را در طول زمان گسترش دهید. هر روز میلیون ها پرسش توسط موتورهای جستجو پاسخ داده می شود که بسیاری از آن ها به تجارت الکترونیک مربوط می شوند. سئوی تجارت الکترونیک به شما در افزایش ترافیک و رتبه بندی وب سایت شما کمک می کند. ۱۱. سئوی بین المللی: بهینه سازی وب سایت شما برای هدایت ترافیک ارگانیک از چندین منطقه و زبان، هدف سئوی بین المللی است. شما باید به مخاطبان هدف خود اجازه دهید تا با ارز و زبان خود خرید کنند و باید آن ها را در زمینه فرهنگی خود به درستی مورد بررسی قرار دهید تا سئوی بین المللی را به خوبی انجام دهید. اگر تاریخ‌ ها و زمان ‌ها را فهرست می‌ کنید، مطمئن شوید که از قالب درست برای مکان آن ها استفاده می ‌کنید. در صورت داشتن هر گونه نگرانی با آن ها به زبان مادری خود صحبت کنید. هدف سئوی بین المللی این است که به مخاطبان هدف شما تجربه مثبتی در وب سایت شما ارائه دهد.

سئو محتوا

سئو محتوا

خطر یک: ممنوعیت، تنزل رتبه یا جریمه برای عدم رعایت دستور العمل‌ های Google را نباید ساده تلقی کرد. سئو کلاه سیاه می تواند به سرعت ارزش را برگرداند، اما با هزینه بالقوه بالا. باور نمی کنید؟ در این جا چند نمونه آورده شده است: در سال ۲۰۰۶، BMW به دلیل استفاده از صفحات درگاه به طور موقت از نتایج جستجو منع شد. صفحات درگاهی یک تکنیک کلاه سیاه هستند که از همان محتوا بار ها و بار ها تنها با تغییرات جزئی در موتور های جستجوی بازی و جذب مشتریان استفاده مجدد می ‌کنند. یویورک تایمز مقاله ‌ای درباره طرح پیوندی منتشر کرد که JC Penny برای دستیابی به رتبه‌بندی نتایج جستجوی بالا در سال ۲۰۱۱ از آن استفاده می‌کرد. مدت کوتاهی پس از آن، JC Penny برای جستجوهایی که قبلاً رتبه ‌بندی ‌های برتر را کسب کرده بود، جایی پیدا نکرد. Home Depot از شرکای خود خواست تا با استفاده از متن لینک بسیار خاص به وب سایت خود پیوند دهند. آن ها همچنین پیشنهاد کردند که پیوند ها پنهان شوند (استفاده از متن سفید در پس زمینه سفید یا قرار دادن پیوند در پشت یک تصویر). نتیجه افت دو ماهه از نتایج جستجو برای بسیاری از صفحات محصولات آن بود. در سال ۲۰۱۳، موزیلا به دلیل میزبانی یک صفحه وب با ۱۲ مگابایت اسپم از ۲۱۱۶۹ نظر کاربر جریمه شد. در حالی که این تقصیر موزیلا نبود، باید یادآوری شود که مطمئن شوید محتوای تولید شده توسط کاربر را در وب سایت خود تعدیل می کنید. در آگوست ۲۰۱۸، به‌روزرسانی الگوریتم مدیک گوگل از مردم گزارش داد که بین ۳۰ تا ۸۰ درصد از ترافیک وب‌ سایت و درآمد خود را ظرف چند روز از دست داده‌ اند. دیلی میل یک روزنامه بریتانیایی پس از به روز رسانی اصلی گوگل در ژوئن ۲۰۱۹، کاهش ۵۰ درصدی ترافیک را گزارش کرد. کاربران گزارش دادند که سایت دارای محتوای نازک و با کیفیت پایین و همچنین به طرز غیر قابل تحملی کند و پر از تبلیغات است همه این ها برخلاف دستورالعمل های گوگل است. و نمونه های بیشتری از این دست وجود دارد. معمولاً آنها در روزنامه ها ظاهر نمی شوند، بلکه در گفتگوهای روزمره و انجمن های جستجو که در آن افراد برای یافتن کمک می روند زمانی که ترافیک وب سایت آنها به طور غیرمنتظره و ناگهانی مخفی یا ناپدید می شود، مراجعه می کنند. این حوادث روزانه رخ می دهد زیرا گوگل الگوریتم رتبه بندی خود را روزانه به روز می کند. مهمترین فاکتورهای سئو برای سال ۲۰۲۱ چیست؟ بر اساس وب سایت Grow Hack Scale، ۱۰ فاکتور برتر رتبه بندی سئو گوگل برای سال ۲۰۲۱ عبارتند از: محتوای مرتبط با کیفیت بالا - SEO On-Pageاستراتژی کلمات کلیدی جامد – سئوی خارج از صفحه سایت قابل اعتماد و ایمن - سئوی فنی بک لینک با کیفیت بالا – سئوی خارج از صفحه موبایل دوستی – سئوی فنی تصاویر بهینه شده – سئوی درون صفحه - سرعت سایت سریع- سئوی فنی- UX- SEO فنی عالی در سراسر سایت- Domain Authority – SEO Off-Page- Schema Mark up – SEO این لیست هر سال بسته به گرایش های مختلف و نظر افراد مختلف تغییر می کند. در سال ۲۰۲۰ بک لینک ها از نظر اهمیت در رتبه سوم لیست قرار گرفتند. اولین نکته این است که SEO پیچیده تر از یافتن کلمات مناسب و استفاده از آن ها است. در حالی که محتوا در لیست شماره ۱ است، عوامل بیشتری در پشت آن نقطه شماره ۱ وجود دارد که باید در نظر بگیرید. تنها با ترکیبی جامع از هر ۳ نوع سئو است که نتایج مثبتی را در بازی سئو خواهید دید. اگر می ‌خواهید در مورد سئو اطلاعات بیشتری کسب کنید، با ما تماس بگیرید و با ما همراه باشید تا در رتبه ‌بندی گوگل بالا بروید.

بهینه سازی و سئو چیست

در ابتدا لازم است که اطلاعاتی نظیر متخصص سئو کیست را خدمت شما کاربران عزیز بدهیم. متخصص سئو کیست؟ متخصصان سئو استراتژی ‌های بهینه ‌سازی درون صفحه و خارج از صفحه را ایجاد، پیاده‌ سازی و تجزیه‌ و تحلیل می‌ کنند تا به سایت ‌ها در رتبه ‌بندی بالاتر در صفحات نتایج موتور جستجو (SERP) کمک کنند. متخصص سئو فردی با طیف گسترده ‌ای از مهارت ‌ها در حوزه سئو است، کسی که توانایی ایجاد تغییرات در یک وب‌ سایت برای کمک به عملکرد بهتر آن در موتور های جستجو را دارد. از جمله کار های متخصص سئو ایجاد تغییرات در محتوای یک وب ‌سایت، ایجاد تغییرات کد در سطح سرور، تنظیم ساختار یک سایت و موارد دیگر موتورهای جستجو هنگام ارزیابی یک سایت به عوامل مختلفی نگاه می ‌کنند، بنابراین یک متخصص سئو باید مهارت ‌های مختلفی برای کمک به بهبود دید جستجو داشته باشد. یک متخصص سئو با استعداد هم مهارت‌ های فنی و هم دانش بازاریابی دارد. نقش یک متخصص سئو نظارت بر روند ها و انتشارات جدید مرتبط با الگوریتم ‌های اصلی موتور های جستجوی کلیدی مانند گوگل و بینگ برای تعیین استراتژی برای رتبه ‌بندی بهتر وب‌ سایت‌ ها در نتایج ارگانیک در سراسر وب است. دلیل اهمیت الگوریتم سئو: الگوریتم ‌های سئو از همان تعریف و قانون اساسی الگوریتمی پیروی می‌ کنند که توضیح دادیم. به آخرین باری که چیزی را در گوگل جستجو کردید فکر کنید. موتور جستجو میلیون ‌ها نتیجه را برای انتخاب شما برگرداند. الگوریتم سئوی گوگل برای هر جستجو تنظیم می‌ شوند و حتی با کوچک‌ ترین تغییرات در املا و ترتیب کلمات می ‌توان آن‌ ها را تغییر داد. سپس نتایج به کاربر داده می ‌شود و او می ‌تواند تصمیم بگیرد که از کدام سایت بازدید کند. الگوریتم سئو برای ارائه طیف گسترده ‌ای از شخصی ‌سازی طراحی شده است. در سال‌ های اخیر، جستجوی گوگل به ‌اندازه ‌ای پاسخگو شده است که وقتی یک عبارت توسط کاربر تایپ می ‌شود، پیشنهاداتی ارائه می‌ دهد. این نشانه ‌ای از نوع متفاوتی از الگوریتم است که برای ایجاد یک منوی کشویی فردی از پیشنهادات جستجو بر اساس سابقه مرورگر و همچنین سایر عوامل استفاده می ‌شود. همان ‌طور که قبلا ذکر شد، الگوریتم سئوی گوگل تا حدی از کلمات کلیدی برای تعیین رتبه ‌بندی صفحات استفاده می‌ کند. بهترین راه برای رتبه ‌بندی برای کلمات کلیدی خاص، انجام سئو و الگوریتم ‌های سئو است. سئو در اصل راهی است که به گوگل بگوید یک وب ‌سایت یا صفحه وب در مورد یک موضوع خاص است. در ادامه برای درک بهتر سئو چیست برای شما عزیزان توضیحاتی در مورد موتور های جستجوگر آورده ایم.

سئو محتوا

سئو محتوا

موتور جستجو چیست؟ تا چند سال پیش اگر شما به دنبال مطلبی بودید، باید به دنبال افراد و کتاب ‌هایی می رفتید که در حوزه اطلاعاتی شما دانشی داشتند و اگر مطلب شما هم خیلی تخصصی بود، پیدا کردن منابع برای دریافت اطلاعات مورد نیاز، خیلی سخت بود. بعد از ظهور اینترنت و پیدایش انواع موتور جستجو مختلف، کم ‌کم پیدا کردن اطلاعات راحت ‌تر شد و هر شرکت و شخصی توانست با ایجاد یک وب ‌سایت یا پایگاه داده اطلاعاتی، داده‌ های مورد نیاز را در این شبکه اینترنتی آپلود نماید تا بقیه افرادی که نیاز به داده ‌های آن داشتند، بتوانند استفاده کنند. برای پیدا کردن مطالب در اینترنت، شما نیاز به سایتی دارید تا بتواند جستجو موضوع شما را بر اساس کلمه پرس و جو مورد نظر، انجام دهد. از این‌ رو، نیاز به انواع موتور جستجو احساس می ‌شود تا بتواند منابع اطلاعاتی را مورد نیاز شمارا نمایش دهد. مسئله‌ ای که در سئو سایت اهمیت زیادی دارد. موتور های جستجو چگونه بوجود آمدند؟ ایده فهرست کردن اطلاعات اولین بار در جولای سال ۱۹۴۵ در مقاله "ماهنامه آتلانتیک" نوشته Vannevar Bush با عنوان "همان طور که ممکن است فکر کنیم" مطرح شد. او در این مقاله بر اهمیت اطلاعات در آینده تاکید کرد و دانشمندان را به پیدا کردن راهی برای یکی کردن تمام اطلاعات ترغیب کرد. در نهایت، یک دانشمند انگلیسی به نام Tim Berners Lee شبکه جهانی وب را در سال ۱۹۸۹ اختراع کرد که از تکنولوژی به نام (Hypertext Transfer Protocol (HTTP استفاده می‌ کرد. علاوه بر این، اوکسی بود که تمامی ابزار های لازم برای راه ‌اندازی وب ازجمله زبان HTML و URL را خلق کرد. یک سال بعد، اولین موتور جستجو به نام آرچی (Archie) بوجود آمد که اگر چه از نظر فنی اولین موتور جستجو نام گرفت، اما در حقیقت توانایی نمایش دادن محتوای وب را نداشت و فقط عناوین را فهرست می‌ کرد. به همین خاطر، برای استفاده از آن نیاز بود تا کاربران نام دقیق فایل مورد نظر خود را بدانند. دیتابیس آرچی در حقیقت فقط متشکل از نام فایل ‌های قابل دانلودی بود که از سایت‌های FTP جمع ‌آوری شده بودند. به دنبال موفقیت پروژه آرچی، دو موتور جستجوی مشابه به نام‌ های ورونیکا (Veronica) و جاگ ‌هد (Jughead) با هدف ایندکس کردن متن ساده بوجود آمدند. در سال ۱۹۹۱، Tim Berners Lee موفق شد اولین وبسایت تاریخ را ایجاد کرده و در دسترس عموم قرار دهد.


در این وبسایت توضیح داده شده بود که شبکه جهانی وب چیست، چگونه می ‌توان یک سرور وب بر پا کرد و چطور می ‌شود یک مرورگر در اختیار داشت. در سال ۱۹۹۳، اولین ربات (که ما آن را با نام عنکبوت نیز می ‌شناسیم) به نام World Wide Web Wanderer ساخته شد. هدف از ایجاد این ربات، ارزیابی میزان رشد و پیشرفت وب بود. طولی نکشید که این ربات ارتقا پیدا کرد تا بتواند URLهای فعال را جمع ‌آوری کرده و آن‌ ها را در یک دیتابیس به نام وندکس (Wandex) نگهداری کند. اما رفته رفته ربات واندرر که قرار بود خود راه حل باشد، به مشکلی بزرگ تبدیل شد. واندرر، مرتبا سایت ‌ها را مختل می ‌کرد و دسترسی به آن ‌ها را غیر ممکن می ‌ساخت. در این بین، موتور جستجویی به نام W۳Catalog که می‌ توان گفت اولین موتور جستجوی وب تاریخ است (همان طور که گفته شد، موتور های جستجوی قبلی قابلیت نمایش محتوای وب را نداشتند)، در اواسط سال ۱۹۹۳ بوجود آمد. اگر چه W۳Catalog سعی کرده بود تا علاوه بر استفاده از ربات ‌ها، فهرستی با کیفیت از وب سایت ‌های موجود داشته باشد، اما همچنان نتوانست مشکل اختلال ربات ‌ها را حل کند. موتور های جستجو چگونه کار می‌کنند؟ برای کشف، دسته ‌بندی و رتبه ‌بندی میلیون ‌ها وب سایتی که در فضای اینترنت وجود دارند، موتور های جستجو باید ابتدا به طور دقیق بفهمند چه نوع اطلاعاتی در دسترس است و در گام بعدی، آن اطلاعات را به طور منطقی به کاربران ارائه دهند. این فرآیند از طریق ۳ اقدام بنیادی انجام می ‌پذیرد: ۱. کرال کردن Crawling ۲. ایندکس کردن Indexing ۳. رتبه ‌بندی کردن Ranking با استفاده از این اقدامات، موتور های جستجو محتوا های تازه منتشر شده را کشف می ‌کنند، آن‌ ها را در پایگاه داده خود ذخیره می ‌کنند و در نهایت برای استفاده کاربران طبقه ‌بندی می ‌کنند. حال، اجازه دهید تا باهم به بررسی هر یک از این اقدامات بپردازیم: کرال کردن: موتور های جستجو ربات‌ هایی در اختیار دارند که به خزنده Crawler و عنکبوت نیز معروف اند. آن ‌ها ربات‌ های خود را برای ارزیابی محتوای وبسایت ‌های تازه ایجاد شده و یا محتوا هایی که به تازگی تغییر کرده باشند ارسال می‌ کنند. وظیفه این ربات ‌ها این است که صفحات وب را به دقت بررسی کنند تا دریابند که هر کدام در چه زمینه‌ ای بوجود آمده‌ اند و چه موضوعی دارند. سپس، با دنبال کردن لینک‌ های موجود در صفحات، به صفحات دیگر رفته و آن صفحات را نیز کرال می ‌کنند.

سئو محتوا

سئو محتوا

ایندکس کردن: بعد از اینکه یک وب سایت کرال شد، موتور های جستجو باید تصمیم بگیرند که چطور آن اطلاعات را طبقه‌ بندی کنند. فرآیند ایندکس کردن به ذخیره‌ سازی صفحات کرال شده در دیتابیس ‌های موتور های جستجو گفته می‌ شود. هر موتور جستجو دیتابیس مخصوص به خود را دارد. رتبه ‌بندی کردن: وقتی یک کاربر جستجویی انجام می ‌دهد، موتور های جستجو به سراغ دیتابیس خود رفته تا اطلاعات مرتبطی را از بین تمام آن صفحاتی که قبلا ایندکس کرده بودند، ارائه کنند. اما این اطلاعات به چه ترتیبی باید ارائه شوند؟ تمام صفحات یافت شده، براساس یک سیستم رتبه‌ دهی برای کاربران فهرست می‌ شوند و به هیچ وجه ترتیبی تصادفی ندارند. موتور های جستجو فرآیند رتبه ‌بندی را با در نظر گرفتن فاکتور های مختلف و براساس کیفیت و مرتبط بودن با کوئری کاربر انجام می‌ دهند. موتور های جستجو چگونه محتوا را ارزیابی می‌ کنند؟ عنکبوت‌ ها برای ارزیابی محتوای صفحات، همه چیز را مورد بررسی قرار می‌ دهند. آن ‌ها براساس کلمات به کار رفته شده در عنوان‌، زیرعنوان ‌ها و متن صفحه، به دنبال الگو های مشخصی می ‌گردند. آیا کلمه یا عبارتی خاص مرتبا تکرار شده است؟ مثلا اگر کلمه شیر تکرار قابل توجهی در محتوای صفحه دارد، پس احتمالا محتوا درباره سلطان جنگل است. اما اگر علاوه بر این، از کلسیم و استحکام استخوان‌ ها نیز صحبت شده باشد، پس محتوا درباره شیر پاستوریزه است. اگر می‌ خواهید کاربران صفحه شیر پاستوریزه شما را پیدا کنند، تنها بسنده کردن به این موضوع کافی نیست. این که موتور های جستجو متوجه موضوع صفحه شما شوند، تنها بخشی از فرآیند لازم است. موتور های جستجو حالا باید تعیین کنند که از بین تمام صفحات مربوط به شیر پاستوریزه، کدام‌ ها ارتباط بیشتری با کوئری کاربران دارند و کدام‌ ها را باید اول ارائه دهند. نتایج جستجو به واسطه اعتبار و محبوبیت صفحات فهرست می‌ شوند. فاکتور های رتبه ‌بندی بسیار پیچیده و دائما درحال تغییر هستند. اما چیزی که ثابت است، این است که همگی آن ‌ها رضایت کاربر را هدف قرار می ‌دهند. فرض کنید شما کسی هستید که به دنبال اطلاعاتی درباره شیر پاستوریزه می‌ گردید. بدون شک، بالاترین کیفیت، بیشترین دقت و کامل ‌ترین توضیحات را می ‌خواهید. پس هر چه محتوای شما برای کاربران کاربردی ‌تر باشد، به منزله این است که شما فاکتور ‌های بیشتری را رعایت کرده‌ اید. الگوریتم چیست و چه نقشی در نحوه عملکرد موتور های جستجو دارد؟ همان طور که گفته شد، هر موتور جستجو از مجموعه خاصی از فاکتور ها برای رتبه‌ بندی نتایج جستجوی خود استفاده می ‌کند. این فاکتور ها براساس الگوریتم ‌ها تعریف می‌ شوند. الگوریتم فرآیند یا فرمولی است که توسط آن، اطلاعات ذخیره شده به روش ‌های منطقی و معنا داری بازیابی و مرتب می ‌شوند.


این الگوریتم‌ ها دائما در حال تغییر و بروزرسانی هستند تا کیفیت نتایج جستجو را هر چه بیشتر بهبود بخشند. فاکتور های ناشی از الگوریتم ‌ها، از دو بخش خارجی و داخلی تشکیل می‌ شوند. بک ‌لینک ‌ها و سوشال سیگنال ‌ها (فعالیت‌ های انسانی در شبکه ‌های اجتماعی)، فاکتور های خارجی محسوب می‌ شوند. به این معنا که بیرون از صفحه وب سایت مان ملزم به رعایت آن ‌ها هستیم. در مقابل، چارچوب‌ هایی که باید در داخل صفحه رعایت شوند، فاکتور های داخلی محسوب می‌ شوند؛ مثل چگالی کلمه کلیدی و لینک ‌های داخلی. برعکس فاکتور های خارجی، از آنجایی که تمام این فاکتور ها در وبسایت شما قرار دارند، کنترل کاملی بر آن‌ ها دارید. بطور کلی، نحوه عملکرد الگوریتم‌ها اینگونه است: گام نخست: تجزیه و تحلیل کوئری کاربران نخستین گام برای موتور های جستجو، فهمیدن نوع اطلاعاتی است که کاربر جستجو می ‌کند. به این منظور، کوئری کاربر را به چندین کلمه کلیدی معنی‌ دار تجزیه می‌ کنند. کلمه کلیدی، کلمه ‌ای است که معنی و هدف مشخصی داشته باشد. برای مثال، وقتی کاربری عبارت چگونه محتوایی ارزشمند تولید کنیم را جستجو می ‌کند، موتور های جستجو از کلمه چگونه می‌ فهمند که آن کاربر به دنبال راهنمایی است. بنابراین، نتایجی را ارائه می ‌دهند که شامل دستور العمل‌ های مربوطه باشند. یا وقتی کاربر عبارت خرید لپ تاپ را جستجو می‌ کند، موتور ‌های جستجو از کلمه خرید می ‌فهمند که او به دنبال خریدن است. به همین خاطر، نتایجی را ارائه می‌ دهند که شامل فروشگاه ‌های آنلاین باشند. سیستم هوش مصنوعی خود آموز ماشینی Machine Learning که در الگوریتم‌ های موتور های جستجو بکار رفته است، به آن‌ها کمک کرده است تا کلمات کلیدی مرتبط را به یکدیگر ربط بدهند. مثلا، آن ‌ها می ‌دانند که معنی عبارت چگونه آنتی ‌ویروس را بروزرسانی کنیم با معنی عبارت چگونه آنتی‌ویروس را آپدیت کنیم یکسان است. آن ‌ها همچنین، به قدری هوشمند هستند که متوجه غلط ‌های املایی بشوند و افعال جمع را نیز از مفرد تشخیص دهند. در این قسمت از متن به بهینه سازی و سئو چیست می رسیم.

سئو محتوا

سئو محتوا

سئو یا بهینه سازی وب ( SEO ) از عبارت انگلیسی Search Engine Optimization برگرفته شده است که به طور کلی به معنای بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو ست. اگر چه هر شخصی این موضوع را با کلمات متعددی مانند بهینه سازی وب ، سئو ، SEO یا … به کار می برد ولی محتوا و موضوع اصلی به اصل کلمه برمی گردد که همان هماهنگ سازی و بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو ست. سئو بهینه سازی وب برای موتور های جستجو روشی برای فریب دادن گوگل نیست بلکه روشی برای همیاری و همکاری با گوگل برای نمایش بهتر نتایج به کاربران است. سئو در روندی به گوگل می فهماند که وب سایت ما یا مقاله ی ما محتوای برتری نسبت به سایت های دیگر دارد و می تواند تعامل بهتری بین کاربران شما و ما ایجاد کند که گوگل نیز از این موضوع مشتاقانه حمایت میکند و سایت شمارا بالاتر نشان می دهد. پس اولین نکته مهم سئو رو همین الان براتون ذکر کردیم ! پادشاه سئو ، محتوای ایجاد شده در مطالب یا محصولات وب سایت شماست. سئو را می ‌توان مجموعه ‌ای از روش‌ ها برای تغییر استراتژیک وب سایت‌ ها دانست. این فرآیند به بیان مهم ترین عوامل مرتبط صفحه و افزایش اهمیت آن در صفحه نتایج جستجو، می ‌پردازد. سئو فرآیند ساده‌ ای نیست که به راحتی پیاده ‌سازی شود زیرا نیازمند دانش زیاد، علم پیش زمینه‌ ای و صبر است. موتور‌ های جستجو با تغییر مداوم الگوریتم‌ های رتبه ‌بندی خود غیر قابل پیش ‌بینی هستند؛ بنابراین وظیفه مهندسین سئو بروز نگه داشتن اطلاعات خود در این زمینه است. الگوریتم رتبه ‌بندی گوگل دارای بیش از ۲۰۰ معیار جهت رتبه ‌بندی یک سایت است. از این رو مهندسین سئو می ‌بایست مهم ‌ترین این معیار ‌ها را جهت پیاده‌ سازی موفق سئو بدانند. خب دوستان تا اینجای کار کمی با سئو و بهینه سازی وب آشنا شدیم ، حالا بریم ببینیم اصلا سئو از کی شروع شده و اهداف اولیه این موضوع چه بوده … تاریخچه سئو و بهینه سازی وب: در این قسمت میخواهیم یک نگاهی به تاریخچه سئو بندازیم و بیشتر آشنا شویم اوایل شروع سئو در سایت ها: اولین موتور های جستجو در سال ۱۹۹۰ راه اندازی شده بود که معروف ترین آن ها Alta Vista ، Infoseek و Yahoo بودند. مردم آن زمان موتور های جستجو رو به صورت یک دایرکتوری یا لیست فهرست می دیدند ، به صورت صفحه زرد ، بر اساس حروف الفبا دیده می شد. با رشد مداوم اینترنت موتور های جستجوی جدید‌تری ظاهر می ‌شدند که از الگوریتم ‌های رتبه ‌بندی پیچیده‌ تری استفاده می‌ کردند. این الگوریتم‌ ها با معیار تراکم کلمه کلیدی ( تعداد دفعاتی که یک کلمه کلیدی یا یک عبارت در یک صفحه استفاده شده تقسیم بر تعداد کل کلمات صفحه) و برچسب ‌های شبیه key-words برای فهم محتویات وب سایت ‌ها استفاده می‌ کردند. به دنبال این رشد سئو برای بیشتر دیده شدن سایت ‌ها فعالیت خود را شروع کرد. با توسعه رتبه ‌بندی صفحات توسط موتور‌ های جستجو، مهندسین سئو به دنبال پیدا کردن راه‌ هایی جهت تاثیر پذیری در رتبه بندی این موتور ها چه با استفاده از روش ‌های اخلاقی و چه غیر اخلاقی روی آوردند.

مقاله نیویورک تایم درباره سئو و بهینه سازی وب سایت ها: یک مقاله که توسط نیویورک تایمز در نوامبر سال ۱۹۹۶ چاپ شد راجع به توسعه‌ دهندگان وب صحبت کرد که برای قرار گرفتن در بالای صفحه نتایج جستجو از روش ‌های غیر اخلاقی سئو استفاده می ‌کردند. این مقاله توضیح می‌ دهد که چگونه توسعه ‌دهندگان وب به راحتی یک سایت را به همراه کلمات کلیدی ویژه که معمولا در پشت گرافیک سایت پنهان شده است، بارگذاری می ‌کنند که در نتیجه موتور های جستجو این کلمات کلیدی را شمارش کرده و رتبه بندی سایت را افزایش می ‌دهند. بدست آوردن رتبه بندی بالا در کلمات کلیدی سئو: به دست آوردن رتبه بندی بالا در کلمات کلیدی خاص و خوب ، به کمی زمان و صبر نیاز دارد تا به مرور زمان و اثبات خودتون در گوگل رتبه بگیرید. اما امروزه خیلی از سئو کاران کلاه سیاه از روش های غیر اخلاقی استفاده میکنند تا در سریع ترین زمان ممکن در رتبه بالایی قرار بگیرند. حال این موضوع کلاه سیاه را در ادامه کامل توضیح خواهیم داد. البته امروزه به دلیل پیچیده تر شدن الگوریتم های گوگل، مهندسین سئو نمی توانند در روند کار اختلال ایجاد کنند. اهداف بهینه سازی و سئو سایت: یکی از مهم ترین اهداف سئو رساندن سایت به رتبه بندی های بالای گوگل است تا فروش بازدید وب سایت شما بالا برود. البته لازم به ذکر هستش که موضوع ذکر شده و رسیدن به اهداف باید به صورت طبیعی باشد. طبیعی به آن معناست که سئو به روش کلاه سفید و بازدید به صورت ارگانیک باشد. یکی دیگر از اهداف سئو ، نمایش دادن بیشترین صفحات مرتبط با پرس ‌و ‌جوی جستجو شده کاربران است که دارای مزایای زیادی هم برای کاربر و هم برای موتور جستجو است. چرا برای موتور جستجو خوب است ؟ چون در آن جستجو کاربر بیشترین نتایج مرتبط جستجو شده را پیدا می‌کند و موتور جستجو قابل اعتماد می‌ شود. بعد از این که سئو برای بهبود رتبه‌ بندی سایت ‌ها در نتایج جستجوی طبیعی کار خود را شروع کرد، این فرآیند نیازمند دانش و زمان برای پیاده ‌سازی روش‌ های خود شد. زمان، بزرگ‌ ترین سرمایه ‌گذاری اولیه برای بهینه شدن سایت و یا یک صفحه است. بسته به این که چگونه کلمات کلیدی رقابتی در بهینه سازی مورد استفاده قرار می ‌گیرند، سئو هفته ‌ها یا ماه‌ ها طول می ‌کشد تا به نتیجه برسد. اگر چه ممکن هستش که در کوتاه مدت نتیجه نبینید ولی در دراز مدت بهترین نتیجه ها را خواهید دید. یکی از بزرگ ترین اهداف سئو جذب کاربران جدید و افزایش بازدیدکنندگان است. بالا رفتن بازدید کنندگان رابطه کاملا مستقیمی با فروش یا معامله شما دارد. البته لازم به ذکر هستش که هرچقدر بازدید کنندگان شما بالاتر برود رتبه سایت شما نیز بالاتر می رود و همین امر باعث میشود تا در گوگل نیز از رنک ( Rank ) بهتری برخوردار بشید. برای وب سایت‌ ها خیلی مهم است که در صفحه اول نتایج جستجو گوگل به خصوص جزو سه تا نتیجه طبیعی اول که ۵۸.۴ درصد کلیک‌ ها را شامل می ‌شود، قرار گیرند.

سئو محتوا

سئو محتوا

اهداف سئو به طور کلی به صورت زیر است : در بازدید وب سایت تاثیر بسزایی دارد. باعث ایجاد برند می شود. باعث افزایش ترافیک سایت خواهد شد. باعث شده وب سایت در صفحه نتایج موتور جستجو از رتبه بهتری برخوردار شد. باعث افزایش فروش محصولات خواهد شد. بهترین ابزار برای تبلیغات است. سئو چگونه عمل می کند؟ پیش از به کارگیری Seo در کسب و کار خود باید بدانید که عملکرد سئو چگونه می باشد تا بتوانید بهترین تکنیک ها را به کار گیرید. در واقع موتور های جستجو مانند گوگل و بینگ از ربات هایی خاص برای خزیدن صفحات در وب،جمع آوری اطلاعات مربوط به آن صفحات و قرار دادن آن ها در فهرست استفاده می کنند. به طور مثال این فهرست را مانند یک کتابخانه غول پیکر در نظر بگیرید که در آن کتابدار با شناختی کلی از تمامی کتاب ها، کمک می کند تا آنچه را که به دنبال آن هستید پیدا کنید. پس از دریافت این اطلاعات و بررسی سایت شما در مرحله بعد، الگوریتم هایی از پیش تعیین شده، صفحات خزش شده را بررسی می کنند. سپس با توجه به قوانین طراحی شده برای این الگوریتم ها، صفحات را بر اساس صد ها فاکتور یا سیگنال رتبه بندی، تجزیه و تحلیل خواهند کرد. در نهایت نیز کالن داده مربوط به اطالعات تمامی صفحات مشابه تعیین میکند تا به چه ترتیبی در نتایج جستجوی یک کاربر دیده شوند. اگر این روند را همان کتابخانه و کتابدار فرض کنید ،مانند این است که آن کتابدار ،کتاب مورد نظر شما را کامل خوانده و می تواند بگوید که آیا پاسخ شما در آن هست یا خیر! علت موفقیت سئو در موتور های جستجویی چون google را می توان ناشی از عملکرد آن مبنی بر رضایت کاربران دانست. در واقع ربات ها و الگوریتم ها تمام تالش خود را می کنند تا بهترین نتیجه مورد نظر یک کاربر را در اختیارش قرار دهند. در نتیجه نسبت به بسیاری از روش های سنتی تجارت، سئو روندی عادلانه تر داشته و به هرکسب و کاری هرچند در سطح کوچک اجازه دیده شدن و پیشرفت می دهد. به این ترتیب تنها با به کارگیری اصول و قواعد سئو و بهینه سازی صحیح ،قدرت ارتقا دیجیتال مارکتینگ در اختیارتان قرار خواهد گرفت. ابزار های برتر سئو: به عنوان یک رشته نسبتاً فنی، ابزار ها و نرم افزار های زیادی وجود دارد که سئو برای کمک به بهینه سازی وب سایت ها به آن ها متکی است. در زیر برخی از ابزار های رایگان و پولی رایج مورد استفاده قرار می گیرند: کنسول جستجوی گوگل: کنسول جستجوی گوگل (که قبلا به عنوان ابزارهای وب مستر گوگل شناخته می شد) یک ابزار رایگان ارائه شده توسط گوگل است و یک ابزار استاندارد در جعبه ابزار SEO است. GSC رتبه بندی و گزارش ترافیک را برای کلمات کلیدی و صفحات برتر ارائه می دهد و می تواند به شناسایی و رفع مشکلات فنی در سایت کمک کند.


Google Ads Keyword Planner - Keyword Planner یکی دیگر از ابزار های رایگان ارائه شده توسط Google به عنوان بخشی از محصول Google Ads است. اگر چه برای جستجوی پولی طراحی شده است، اما می ‌تواند ابزاری عالی برای استفاده برای سئو باشد، زیرا پیشنهاد های کلمات کلیدی و حجم جستجوی کلمات کلیدی را ارائه می ‌کند، که می ‌تواند هنگام انجام تحقیقات کلمات کلیدی مفید باشد. ابزار های تجزیه و تحلیل بک لینک - تعدادی ابزار تحلیل لینک وجود دارد که دو مورد اصلی AHREF و Majestic هستند. ابزار های تجزیه و تحلیل بک لینک به کاربران این امکان را می دهد تا تجزیه و تحلیل کنند که کدام وب سایت ها به وب سایت خود یا وب سایت های رقبا لینک می دهند و می توانند برای یافتن پیوندهای جدید در حین ساخت لینک استفاده شوند. پلتفرم های سئوک پلتفرم های مختلف سئو بسیاری وجود دارند که بسیاری از ابزار های مورد نیاز سئو برای بهینه سازی سایت ها را گرد هم می آورند. برخی از محبوب ترین ها عبارتند از Moz، BrightEdge، Searchmetrics و Linkdex این پلتفرم‌ ها رتبه ‌بندی کلمات کلیدی را دنبال می ‌کنند، به تحقیقات کلمات کلیدی کمک می‌ کنند، فرصت ‌های سئوی درون صفحه و خارج از صفحه را شناسایی می‌ کنند و بسیاری از کار های دیگر مرتبط با سئو. رسانه های اجتماعی: بیشتر سایت های رسانه های اجتماعی تاثیر مستقیمی بر سئو سایت ندارند، اما می توانند ابزار خوبی برای شبکه سازی با سایر وب مستر ها و ایجاد روابطی باشند که می تواند به ایجاد لینک و فرصت های ارسال مهمان منجر شود. بهینه سازی ترافیک جستجو: از کلیک تا تبدیل بهینه سازی موتور های جستجو که به درستی انجام شود، می تواند این پتانسیل را داشته باشد که میزان ترافیک دریافتی یک وب سایت را به طور چشمگیری افزایش دهد، اما تمام این ترافیک جستجو به رشد یک تجارت کمک نمی کند مگر این که به مشتریان پولی تبدیل شود. اینجا جایی است که بهینه سازی نرخ تبدیل CRO وارد می شود. بهینه ‌سازی نرخ تبدیل شامل استفاده از روش‌ هایی مانند تست A/B برای ایجاد تغییرات در وب‌سایت ‌ها و اندازه ‌گیری تأثیر آن ها بر نرخ تبدیل سایت است. بازاریابان جستجوی موفق می دانند که فقط دریافت ترافیک به یک سایت کافی نیست، آن چه که ترافیک پس از ورود به سایت انجام می دهد به همان اندازه مهم است. زمانی CRO یک فرآیند دشوار و بسیار فنی بود، اما به لطف نرم ‌افزاری مانند Optimizely، اجرای تست ‌ها برای بهبود تبدیل‌ها در سایت شما به آسانی درج یک خط جاوا اسکریپت است. بهتر از همه، ویرایشگر بصری Optimizely به شما امکان می دهد بدون نیاز به نوشتن یک خط کد، تغییراتی در یک سایت ایجاد کنید. چرا سئو برای بازاریابی مهم است؟ سئو بخش اساسی بازاریابی دیجیتال است زیرا افراد هر ساله تریلیون ها جستجو انجام می دهند، اغلب با هدف تجاری برای یافتن اطلاعات در مورد محصولات و خدمات. جستجو اغلب منبع اصلی ترافیک دیجیتال برای برند ها است و مکمل سایر کانال های بازاریابی است. دیده شدن بیشتر و رتبه بالاتر در نتایج جستجو نسبت به رقبای شما می تواند تأثیر مهمی بر نتیجه شما داشته باشد. با این حال، نتایج جستجو در چند سال گذشته در حال تغییر بوده است تا به کاربران پاسخ‌ های مستقیم ‌تر و اطلاعاتی بدهد که به احتمال زیاد کاربران را به جای هدایت آن ها به وب‌ سایت‌ های دیگر، در صفحه نتایج نگه می ‌دارد.

سئو محتوا

سئو محتوا

همچنین توجه داشته باشید، ویژگی‌ هایی مانند نتایج غنی و پانل ‌های دانش در نتایج جستجو می‌ توانند دید را افزایش دهند و اطلاعات بیشتری درباره شرکت شما به طور مستقیم در نتایج به کاربران ارائه دهند. در مجموع، سئو پایه و اساس یک اکو سیستم بازاریابی جامع است. وقتی متوجه شدید که کاربران وب ‌سایت شما چه می‌ خواهند، می ‌توانید آن دانش را در کمپین ‌های خود (پرداخت و ارگانیک)، در سراسر وب‌ سایت، ویژگی‌ های رسانه ‌های اجتماعی و موارد دیگر پیاده‌ سازی کنید. بهینه سازی موتور جستجو (SEO) چیست؟ و چرا مهم است؟ بهینه سازی موتورهای جستجو SEO مجموعه ای از روش ها با هدف بهبود رتبه یک وب سایت در لیست های موتور های جستجو است و می تواند زیر مجموعه ای از بازاریابی اینترنتی یا وب در نظر گرفته شود. هدف اصلی سئو کسب رتبه های بالاتر در موتورهای جستجو است که به نوبه خود مخاطبان هدف بیشتری ایجاد می کند. برای این که سریعا ایده ای از چالش سئو پیدا کنید، کافی است یک عبارت جستجو را در گوگل تایپ کنید. آن را بدون نقل قول وارد کنید زیرا اکثر کاربران این روش را جستجو می کنند. صفحه ای از نتایج جستجو و تخمینی از تعداد صفحاتی که در وب برای آن عبارت جستجوی خاص نمایه شده اند، دریافت خواهید کرد. این عدد نشان دهنده رقابت سایت شما برای آن عبارت جستجوی خاص است. اکنون اجازه دهید بگوییم که تعداد سایت هایی که برای عبارت کلید واژه هدف شما رقابت می کنند ۷۰۰۰۰۰۰ سایت است. اگر هر سایتی در تلاش است تا در ده نتیجه برتر برای جستجوی ارگانیک رتبه بندی کند، بدیهی است که هنگام تصمیم گیری در مورد اینکه کدام یک از این سایت های رقیب باید واقعا برای این ده موقعیت برتر رتبه بندی کنند، مشکلی وجود دارد. یک الگوریتم رتبه بندی موتور جستجو به عنوان یک فیلتر پیچیده عمل می کند که سعی می کند صفحات وب را به گونه ای اولویت بندی کند که مرتبط ترین محتوای صفحه وب را برای آن عبارت جستجوی خاص در ده نتیجه جستجوی برتر مربوطه قرار دهد. بدیهی است که یکی از میلیون ‌ها وب ‌سایت رقیب باید برای آن جستجوی کلمه کلیدی شماره یک باشد. سوالی که باید بپرسید این است که چه چیزی لازم است تا وب سایت من شماره ۱ شود؟ و همچنین، چه مدت طول می کشد تا سایت من در صفحه اول نتایج جستجوی ارگانیک قرار گیرد؟ به همین دلیل است که امروزه بیش از ۹۰ درصد از سایت‌ های موجود در وب برای کاربران عادی ناشناخته هستند، تنها راهی که می ‌توانید به این افراد دسترسی پیدا کنید، از طریق SEO و یا بازاریابی وب ‌سایت خود از طریق رسانه ‌های مختلف دیگر است. با بیش از ۱۵ میلیارد صفحه در وب، بازاریابی از طریق سئو به یک صنعت بسیار رقابتی تبدیل شده است. سئو امری حیاتی است.


از نظر ارزش اسمی، بهینه سازی موتورهای جستجو ممکن است یک سرویس یا مهارت نسبتا پیچیده به نظر برسد که فقط مربوط به شرکت های برند بزرگ است. با این حال، بهینه سازی موتور های جستجو برای هر کسب و کاری، مهم نیست که چقدر کوچک باشد، به ویژه با توجه به نوع دنیایی که امروز در آن زندگی می کنیم، حیاتی است. این روزها تکیه بر رسانه های بازاریابی سنتی مانند تبلیغات در روزنامه ها و تلویزیون به سادگی انجام نمی شود. برای موفقیت در دنیای تجاری بسیار رقابتی دنیایی که در آن مصرف کنندگان هدف به راحتی از طریق رایانه شخصی یا با تلفن همراه در بخش بیشتری از روز به وب دسترسی دارند مشاغل بزرگ و کوچک به طور یکسان باید در کمپین های بازاریابی گسترده و فشرده در اینترنت شرکت کنند و راه استاندارد برای ایجاد حضور آنلاین برای یک کسب و کار و تضمین حداکثر نمایش و تبلیغات، راه اندازی یک وب سایت تجاری موثر است. نیاز به محتوای مرتبط: با این حال، راه اندازی یک وب سایت تجاری به سادگی کافی نیست. به عنوان یک صاحب کسب و کار معاصر، شما باید اقدامات لازم را برای افزایش در معرض دید وب سایت خود انجام دهید و در نتیجه سطوح بالاتری از ترافیک سایت را ارتقا دهید. به عنوان مثال، شما باید تا جایی که می توانید محتوای آنلاین مرتبط و با کیفیت را توسعه دهید و پست کنید. می توانید تمام این مطالب را مستقیما در سایت خود پست کنید یا وبلاگ های تجاری متصل یا مجزا را راه اندازی کنید. حتی می ‌توانید وبلاگ مهمان را در سایر وب‌ سایت‌ های مناسب یا پلت ‌فرم‌ های آنلاین مهمان کنید. تنها چیزی که مهم است این است که حجم زیادی از محتوای مرتبط را به صورت آنلاین ارسال کنید. برای درک بهتر این که چگونه حجم بالاتر محتوا به تبلیغ برای کسب و کار و سایت شما کمک می کند، کسب و کار و سایت خود را مانند یکی از گونه های ماهی زیادی که در دریا می توان یافت در نظر بگیرید. دریا در این مورد وب جهانی است. با در نظر گرفتن این تصویر، فرض کنید که گردشگران اینترنتی و مشتریان احتمالی کسانی هستند که برای ماهیگیری می آیند. همچنین رقبای خود را برای توجه وب گرد ها یعنی سایر اپراتور های صنعت و کمپین های آنلاین خودشان به عنوان سایر گونه های ماهی مشاهده کنید. حال، به خاطر این مثال فرض کنید که به جای فرار یا تلاش برای فرار از دام ها و تله ها، هدف شما این است که در واقع در بیشترین تعداد ممکن گرفتار شوید. در این راستا، شما طبیعتا دوست دارید ماهیگیران بیشتر از دیگران شما را بگیرند. و برای انجام این کار، باید زحمت زیادی بکشید تا جمعیت خود را افزایش دهید که به خودی خود می تواند به حجم محتوای آنلاین تشبیه شود. به هر حال، هر چه جمعیت شما بیشتر باشد، شانس شما برای گرفتار شدن بیشتر است. به همین ترتیب، در دنیای کسب و کار آنلاین، هرچه محتوای آنلاین بیشتری قرار دهید، احتمالا ترافیک سایت و در معرض دید بیشتری قرار خواهد گرفت. با این حال، با توجه به محتوای آنلاین، کیفیت نباید در درجه دوم کمیت قرار گیرد.

سئو محتوا

سئو محتوا

آن ها باید با سطوح یکسانی از تمرکز در نظر گرفته شوند زیرا محتوای آنلاین بی ارزش به همان اندازه خوب است که اصلا محتوا ندارد. اهمیت بهینه سازی و قرارگیری در موتورهای جستجو: این یکی از مواردی است که اهمیت بهینه ‌سازی موتور جستجو و مکان ‌یابی مطرح می ‌شود. بهینه ‌سازی موتور جستجو نه تنها برای محتوای آنلاین، بلکه برای وب ‌سایت ‌ها نیز اعمال می ‌شود. یا صفحات وب به طور کامل. به طور کلی به یک فرآیند استراتژیک اشاره دارد که در آن یک متخصص سئو گام های مناسبی را برای بهبود دید سایت در نتایج جستجوی تولید شده توسط موتور های جستجو مانند گوگل و بینگ بر می دارد. به عبارت دیگر، می توان آن را ترکیبی از تلاش های شما برای رقابت مطلوب در رتبه بندی نتایج موتور های جستجو دانست. اهمیت رتبه بندی موتور های جستجو زمانی که این واقعیت را جدی می گیرید که یک وب گرد معمولی معمولا حوصله زیادی از خود نشان نمی دهد، آشکار می شود. در واقع، اکثر افرادی که از موتور های جستجو استفاده می‌ کنند می ‌توانند به شما بگویند که اغلب صفحه ۲ قبلی نتایج تولید شده توسط یک موتور جستجو را مشاهده نمی‌ کنند. بنابراین، با توجه به این واقعیت که موتور های جستجو درصد بسیار زیادی از مسیرهایی را تشکیل می دهند که موج سواران برای مکان یابی و دسترسی به وب سایت ها استفاده می کنند، لازم نیست به شما گفته شود که اگر سایت شما نتواند در این زمینه رتبه بالایی کسب کند، احتمالا سایت شما دریافت خواهد کرد. استراتژی های سئو و مکان یابی: با درک اهمیت بهینه سازی برای موتور های جستجو، سوال بعدی که باید بپرسید این است که بهینه سازی موتور جستجو و استراتژی های قرار دادن به طور کلی شامل چه چیزی است. 


خوب، یک استراتژی سئو موثر و کارآمد باید در راستای نحوه کار موتور های جستجو، آن چه وب گردها معمولا جستجو می کنند به ویژه در رابطه با ماهیت کسب و کار و موضوع مربوطه، کلمات کلیدی مرتبط که اغلب استفاده می شود، و مطابق با آن کار کند. کدام موتور های جستجوی خاص از اولویت بیشتری در بین مخاطبان هدف برخوردار هستند. به دلیل سادگی ظاهری آن، برخی از صاحبان مشاغل ممکن است احساس کنند که واقعا می توانند به تنهایی نیاز های بهینه سازی موتور جستجو و قرار دادن آن ها را برآورده کنند. این ممکن است در واقع در برخی موارد صادق باشد، به ویژه در مورد مشاغلی که ماهیت عملیات اولیه آن ها مشابه یا یکی و مشابه با نوع عملیات بهینه سازی موتور جستجو است. با این حال، همان طور که بسیاری از صاحبان مشاغل مجبور به کشف هستند، بهینه سازی موتور های جستجو می تواند بسیار فشرده و زمان بر باشد، به خصوص اگر فرد امیدوار باشد که به سطح قابل توجهی از موفقیت در تلاش دست یابد. بنابراین، به منظور جلوگیری از حواس ‌پرتی‌ های مضر ناشی از هدف اصلی کسب‌وکار در دست، عاقلانه است که به طور جدی بهینه ‌سازی موتور جستجو و خدمات قرار دادن را در نظر بگیرید. Seo یکی از قدرتمند ترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ برای هر نوع سایت است. و باعث افزایش رتبه در موتور های جستجو و بهبود تجربه کاربری را بدنبال دارد. در این مقاله ما اشاره کردیم که برای آسان تر شدن کار فرایند سئو به تعدادی از فرایند ها تقسیم می شود که مهم ترین آنها عبارتند از: سئو تکنیکال، سئو داخلی، سئو خارجی است. امیدواریم که این مقاله هم براتون مفید بوده باشه و تونسته باشین نهایت استفاده را ببرید. خیلی ممنون هستیم که تا ای نجا مقاله با ما همراه بودید اگر سوالی، پیشنهادی و یا تجربه ای در این زمینه دارید خوشحال می شویم با ما و دیگر مخاطبان به اشتراک بگذارید.

سئو محتوا
سئو محتوا

سئو محتوا

سئو محتوا زیر مجموعه ای است سئو داخلی است. سئو Content همه چیز در مورد کیفیت محتوا و نحوه بهتر شدن آن است. از آن جا که سئو محتوا یک عامل مهم در موفقیت سئو است. از نظر بسیاری از افراد این مورد می توانید یکی از انواع سئو باشد. هر چند این مورد یکی از زیر مجموعه های سئو داخلی است ولی بدلیل اینکه خیلی مورد مهم در رتبه بندی است می توان آن را یکی از انواع سئو دانست. انتشار محتوا فوق العاده که هم کاربران آن را دوست دارند و هم موتورهای جستجو آن را درک می کنند یک ترکیب برده محسوب می شود. برای رسیدن به این هدف سعی کنید موارد سئو محتوا زیر را رعایت کنید: برای تولید محتوا در قدم اول جستجو کلمات کلیدی انجام دهید و از آن ها در مقاله خود استفاده کنید. در قدم بعد به دنبال کلمات کلیدی دم بلند باشید و از کلمات مرتبط معنایی یا LSI در عنوان و محتوای مقاله استفاده کنید. مقاله های جامع و کامل منتشر کنید که تمامی جوانب آن موضوع را پوشش داده باشد. تا هیچ جای ابهامی برای کاربر نماند. کلمات کلیدی را در کل مقاله پخش کنید تا موضوع به راحتی برای موتورهای جستجو و کاربر قابل درک باشد. به سایر وب سایت ها که کیفیت بالایی دارند مانند سایت های مرجع و به سایر صفحات سایت خود لینک دهید تا به کاربران کمک کنید درباره یک موضوع اطلاعات بیشتری کسب کنند. از اسکیما ها و داده های ساختار یافته (structures data) برای بخش های مهم و درک بهتر موتور های جستجو از ساختار سایت مان استفاده کنید. سوالی که ممکن است تا اینجای مقاله در ذهن شما ایجاد شده باشد این است که اهمیت سئو چیست؟

سئو محتوا

سئو محتوا

یک حقیقت وجود دارد و آن این است که جستجو یک منبع بزرگ ترافیک است و در صورتی که بتوانید در رتبه بالاتر جستجو خود را به کاربران معرفی کنید در رقابت پیروز شده و ترافیک بیشتری را به خود اختصاص دهید. بر اساس آمار و ارقام میزان ترافیک بیشتر وب سایت ها به این صورت است که: بیش از ۶۰ درصد از کل ترافیک وب از موتور های جستجو مانند Google ، Bing ، Yahoo و YouTube تامین می شود. روی هم رفته ، جستجو در موتور های جستجو ۱۰ برابر بیشتر از رسانه های اجتماعی ترافیک دارد. برای آن که بهتر بدانید اهمیت سئو در چیست و چرا باید به آن توجه ویژه ای داشت یک مثال ملموس را بهم بررسی میکنیم : فرض کنید شما یک مغازه اجاره لوازم مهمانی را اداره می کنید. طبق گفته کلید واژه گوگل ، ۱۱۰،۰۰۰ نفر هر ماه “وسایل مهمانی” را جستجو می کنند. با توجه به اینکه اولین نتیجه در گوگل حدود ۲۰ درصد از کل کلیک ها را به خود اختصاص می دهد ، اگر در صدر صفحات بالا ظاهر شوید ، ماهانه ۲۲۰۰۰ بازدیدکننده از وب سایت شما بازدید می کنند. آیا میدانید ارزش مالی آن بازدیدکنندگان برای صاحب سایت چقدر است؟ تبلیغ کننده لوازم مهمانی به طور متوسط برای این عبارت جستجو حدود ۱ دلار برای هر کلیک هزینه می کند. این بدان معناست که ترافیک وب سایت ۲۲۰۰۰ بازدیدکننده تقریباً ۲۲۰۰۰ دلار در ماه ارزش دارد. ارزش هر کلیک چقدر است؟ ساتی شما قرار نیست فقط در همین کلمه بالا باشد و می توانید صد ها (و گاهی هزاران) کلمه کلیدی مختلف را رتبه بندی کنید و از هر کلمه درآمد زیادی کسب کنید. در صنایع دیگر ، مانند املاک یا بیمه ، ارزش ترافیک موتور های جستجو به طور قابل توجهی بالاتر است. به عنوان مثال ، تبلیغ کنندگان در آمریکا بیش از ۴۵ دلار برای هر کلیک روی عبارت جستجو “قیمت بیمه خودرو” پرداخت می کنند. پس بهتر است به جای آن که هزینه برای تبلیغ کسب و کارتان در سایت های دیگر انجام دهید سعی کنید بیشتر روی سئو سایت تان تمرکز کنید تا با پرداخت هزینه معقولانه سود چند برابری کسب کنید.

سئو تکنیکال

سئو تکنیکال چیست و شامل چه مواردی می‌شود؟ سئو تکنیکال یک بخش بسیار مهم از مراحل سئو است که بیشتر به استاندارد بودن قالب و راحتی ایندکس صفحات برای موتور های جستجو اشاره دارد. در جلسات قبل با مفهوم On Page Seo و Off Page Seo آشنا شدید. در ادامه به بررسی مفهوم سئو تکنیکال می ‌پردازیم سپس مهم‌ ترین اقدامات را در این تکنیک سئو بررسی می ‌کنیم. سئو تکنیکال چیست؟ سئو تکنیکال (Technical SEO) به مراحل بهینه سازی سایت برای ایندکس و خزش راحت ‌تر موتور های جستجو گفته می ‌شود. مثل بهینه ‌سازی کد ها، ساخت نقشه‌ ی سایت و… این بخش از سئو به محتوا ارتباطی ندارد و به زیر ساخت وب‌ سایت اهمیت می ‌دهد. به همین دلیل است که نام تکنیکال یا فنی را برای آن انتخاب کرده ‌اند. چرا سئو تکنیکال اهمیت دارد؟ سایت شما باید از نظر فنی سئو بهینه شود، به این دلایل که سئو تکنیکال: روی رنکینگ رتبه سایت شما در گوگل تأثیرگذار خواهد بود؛ روی اقدامات و تصمیم‌ های بازدید کنندگان سایت تأثیر خواهد گذاشت؛ روی نرخ تبدیل، لید و فروش تأثیرگذار خواهد گذاشت؛ باعث می ‌شود تا گوی رقابت را بهتر از بقیه سایت ‌های رقیب خود بربایید؛ به روند اجرای استراتژی بازاریابی دیجیتال شما سرعت خواهد بخشید. باید گفت هر چه شما از نظر زمانی، انرژی و پولی روی سئو سایت خود سرمایه‌گذاری کنید، نه تنها ضرر نکرده، بلکه سود بیشتری خیلی خواهد برد. فقط باید کمی در این حوزه صبور باشید. سئو تکنیکال با تکنیک‌های بهینه سازی درون صفحه و برون صفحه سایت چه تفاوتی دارد؟ در واقعیت باید گفت که هدف هر سه یکسان است: افزایش رتبه سایت در گوگل و در نتیجه بازدید و فروش اما در جزئیات با هم تفاوت‌ هایی دارند. به ویژه بین نوع تکنیکال و درون صفحه که هر دو از لحاظ فنی و داخلی بیشتر سایت را مورد بررسی قرار می ‌دهند. اگر بخواهیم که هر کدام را تعریف کنیم، می ‌توان به صورت زیر یک جمله کوتاه نوشت: تکنیکال روی بهینه سازی وبسایت و سرور مانند سرعت بارگذاری صفحه، لینک داخلی و نقشه سایت تمرکز می‌ کند. درون صفحه روی تکنیک‌های قابل نمایش صفحه مانند محتوا و متاتگ ها تمرکز می‌ کند. برون صفحه روی فعالیت‌های خارج از سایت مانند شبکه‌های اجتماعی، لینک بیلدینگ و پست مهمان و رپرتاژ تمرکز می‌کند. ویژگی‌های یک وبسایت بررسی شده از نظر فنی چیست؟ قبل از این که بخواهیم اقدامات مورد نیاز در سئو تکنیکال را بنویسیم، لازم است که بدانیم وقتی شما این موارد را رعایت کنید، چه نتیجه ‌ای دریافت خواهید کرد. به عبارتی دیگر، تفاوت یک سایت منطبق بر اصول سئو فنی با یک سایت بدون هیچ ساختار و اصولی چه خواهد بود. سایت سریع‌تر خواهد بود: فقط سه ثانیه فرصت دارید تا صفحه ‌تان بارگذاری شود. بر اساس تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۶ انجام و نتیجه آن در سایت Youst منتشر شده است، ۵۳% کاربران، بارگذاری صفحاتی که در گوشی موبایل شان بیش از سه ثانیه طول می ‌کشید، آن را ترک کرده ‌اند. خود گوگل هم به صفحاتی که سرعت بارگذاری طولانی‌تری دارند، اهمیت کمتری می‌ دهد و از این رو شانس دیده شدن و نرخ کلیک شان بسیار پایین خواهد بود. حالا آن تحقیق که در سال ۲۰۱۶ بود؛ الان که در سال ۲۰۲۱ هستیم و بیشتر کار ها در فضای اینترنت انجام می ‌شود، توجه به سرعت بارگذاری صفحه اهمیت بیشتری پیدا خواهد کرد.

سئو محتوا

سئو محتوا

موتورهای جستجو با سایت ارتباط بهتری برقرار خواهند کرد وقتی ساختار سایتی درست باشد، موتور های جستجو به راحتی می ‌توانند در آن خزش کرده و صفحات را ایندکس کنند. وقتی ارتباط داخلی درستی بین صفحات وجود داشته باشد، سرعت خزش و ایندکس بیشتر شده و از این رو رتبه سایت هم افزایش پیدا خواهد کرد. همچنین می ‌توان به ربات‌ ها گفت که بیشتر به بررسی کدام صفحات بپردازند. صفحه مرده‌ای وجود نخواهد داشت هیچی بدتر از این نیست که کاربر وارد صفحه ‌ای شود که اصلا وجود نداشته باشد. همان خطای ۴۰۴ که به هیچ وجه نباید وجود داشته باشد و در صورتی که لینک صفحه ‌ای حذف شد، باید آن را به یک لینک دیگر ریدایرکت کرد. به هر حال در سئو تکنیکال این موارد بررسی می ‌شوند تا در همان ابتدا زمان ممکن حذف شوند. جریمه ‌ای در خصوص محتوای تکراری وجود نخواهد داشت یکی از موارد مورد بررسی در سئو تکنیکال، وجود محتوای و حتی خط تکراری است. البته مسئله مهم ‌تر این که در سئو تکنیکال شما می ‌توانید یونیک بودن محتوای خود را سریع ‌تر به گوگل نشان دهید. به این صورت اگر وبسایتی محتوای شما را کپی کرد و رتبه ‌اش در گوگل بالاتر بود، گوگل سایت شما را جریمه نخواهد کرد. ایمن خواهد بود همه موارد ایمنی در سایت رعایت خواهد شد. وجود و تائید HTTPS نشان می‌دهد که کسی نمی‌تواند به داده‌های ارسال شده بین مرورگر و سایت دسترسی داشته باشد. تمامی اصول مربوط به سئو رعایت شده است وقتی تمامی اقدامات مربوط به سئو تکنیکال انجام شود، در حقیقت خیال تان راحت خواهد بود که هرچه برای بهینه سازی اولیه سایت لازم است، انجام داده ‌اید. مهم ترین موارد سئو تکنیکال ؛ در ادامه یک لیست از موارد سئو تکنیکال یا فنی را مشاهده می ‌کنید. برای بهبود سئو وب‌سایت خود بهتر است تمام موارد زیر را رعایت کنید. بهینه سازی فایل robots.txt: Robots.txt یک فایل متنی است که در ریشه هاست (root) وب‌ سایت شما قرار می‌ گیرد. این فایل شامل دستور العمل ‌هایی است که موتور های جستجو برای ایندکس صفحات به آن مراجعه می‌ کنند. توسط این فایل می ‌توان به موتور های جستجو دستور داد که چه صفحاتی را ایندکس کنند و چه مطالبی را نادیده بگیرند. بهتر است با بررسی این فایل مطمئن شوید اجازه ایندکس کردن مطالب سایت شما به ربات‌ها خزنده داده شده است. برای انجام این کار، در مرورگر بعد از نام دامنه‌ی خود عبارت robots.txt را وارد کنید. مثال adminesite.com/robots.txt


بهینه سازی ساختار سایت: برای مطالب خود دسته‌بندی‌های صحیح ایجاد کنید. به گونه ای که کاربر با ورود به سایت شما بتواند به راحتی به مطالب دست پیدا کند. صفحات آرشیو مطالب ایجاد کنید و آن ها را هم مانند سایر صفحات بهینه سازی کنید. این صفحات برای نمایش مطالب یک دسته‌بندی مشخص کاربرد دارند که موجب افزایش گردش کاربر در سایت می ‌شوند. استفاده از Bread Crump: Bread crump یک منو شامل لینک‌ صفحات قبلی است. این منو به کاربر کمک می ‌کند متوجه شود که کجای وب‌ سایت شما قرار گرفته است! در واقع bread crump یک نقشه سایت برای کاربران محسوب می ‌شود که گوگل استفاده از آن را بسیار توصیه کرده است. اگر سایت شما یک وبسایت وردپرسی است و از قالبی استفاده می‌کنید که bread crump ندارد، می ‌توانید آن را به کمک افزونه yoast seo ایجاد کنید. استفاده از structured dataها: داده ‌های ساختار یافته به کد هایی گفته می ‌شود که شما در قالب وب‌ سایت خود اضافه می ‌کنید تا هر بخش از محتوای سایت را به موتور های جستجو معرفی کنید. این کد ها بر اساس قرارداد هایی نوشته می ‌شوند که موتور های جستجوی اصلی آن را درک می‌ کنند. افزودن این کد ها باعث می ‌شود موتور های جستجو بخش ‌های مختلف سایت شما بهتر درک کنند. استفاده از داده ‌های ساختار یافته بسیار اهمیت دارد زیرا گوگل از آن ها در serp استفاده می ‌کند. معمولا بخشی از structured dataها توسط افزونه ‌های سئو به وب‌سایت شما اضافه می ‌شوند اما برای تکمیل آن بهتر است از یک برنامه ‌نویس یا متخصص سئو کمک بگیرید. بهینه ‌سازی صفحات ۴۰۴: زمانی که کاربران به صفحاتی مراجعه می ‌کنند که دیگر آن صفحه در سایت موجود نیست با خطای ۴۰۴ مواجه می ‌شوند. این صفحات ممکن است قبلا حذف شده باشند یا آدرس آن ها تغییر کرده باشد. بهتر است قالب سایت شما دارای صفحه ‌‌ای برای این خطا باشد تا به جای دیدن خطای ۴۰۴ یک صفحه‌ی از قبل طراحی شده مشاهده شود و کاربر را به بخش‌های مختلف سایت هدایت کند. مثلا شامل یک دکمه برای برگشت به صفحه‌ ی اصلی سایت باشد یا یک فرم برای جستجوی صفحه ‌ی مورد نظر کاربر. این صفحه می ‌تواند از نرخ خروج کاربران بکاهد و در سئو سایت موثر باشد. ایجاد نقشه‌ی سایت: نقشه‌ی سایت یا فایل sitemap.XML یک فایل شامل کدهای XML است که در ریشه‌ی هاست وب‌سایت شما قرار می‌گیرد و آدرس صفحات سایت شما را به موتور های جستجو معرفی می‌ کند. به کمک این فایل شانس ایندکس تمام صفحات سایت شما افزایش می ‌یابد و زمان ایندکس آدرسی از قلم نمی ‌افتد!

سئو محتوا

سئو محتوا

افزایش سرعت سایت: سرعت سایت یکی از معیار های مهم در رتبه ‌بندی وب‌ سایت‌ ها است که گوگل به آن توجه زیادی دارد. افزایش سرعت سایت یکی از نکات سئو تکنیکال است که بیشتر به زیر ساخت وب سایت شما مرتبط است. واکنشگرایی صفحات سایت: واکنشگرا بودن (Responsive) صفحات سایت باعث می‌ شود کاربران با تمام ابزار‌ ها از جمله موبایل، تبلت و.. سایت شما را راحت ‌تر مشاهده کنند. واکنشگرایی یکی از مهم ترین نکات سئو تکنیکال است که باید حین کد نویسی و طراحی قالب به آن توجه کرد. اگر نمی ‌دانید که وب‌ سایت شما از نظر گوگل یک وب ‌سایت واکنشگرا است یا خیر به ابزار mobile friendly test گوگل مراجعه کنید تا این ابزار وضعیت واکنشگرا بودن سایت شما را بررسی کند. گوگل رتبه ‌ی وب ‌سایت ‌هایی که واکنشگرا نباشند را در نتایج جستجو با موبایل به شدت کاهش می ‌دهد. پس سعی کنید از قالب‌‌ های استاندارد و واکنشگرا استفاده کنید. استفاده از SSL: SSL که مخفف عبارت Secure Sockets Layer است، در حقیقت تکنولوژی امنیتی است که یک پیوند کد گذاری شده بین وب سرور و مرورگر ایجاد می ‌کند. سایت ‌هایی که از این کد امنیتی پشتیبانی می ‌کنند، در ابتدای دامنه خود https:// دارند. همچنین در سال ۲۰۱۴ بود که گوگل اعلام کرد https:// باید در دامنه تمامی سایت‌ ها قرار بگیرد و هر سایتی که از این پیوند کدگذاری شده استفاده نکند، غیر ایمن خواهد بود. در حال حاضر، به طور پیشفرض این قابلیت در دامنه تمامی سایت‌ ها وجود دارد؛ البته باید قبل از نمایش وبسایت، حتما مدیر سایت به دنبال گرفتن گواهی آن باشد.


فعال کردن AMP: AMP یک پروژه پشتیبانی شده گوگل است که با هدف نمایش محتوا در سریع ‌ترین زمان ممکن در موبایل و از طریق کد های مخصوص با نام AMP XML است. نسخه AMP صفحات وب سایت به سرعت در دستگاه‌ های تلفن بارگذاری می ‌شوند. استفاده از این کدها باعث می ‌شود تا مطالب به صورت خالص ‌تر بدون هیچ المان اضافه ‌ای نمایش داده شوند. البته اسکریپت ‌ها، نظرات و فرم‌ ها از کار خواهند افتاد. از آن جا که سرعت خواندن این صفحات بالا است، از این رو باعث افزایش سرعت سایت شده که بهینه سازی سئو را خواهد داشت. استفاده از نشانه ‌گذاری داده ‌های ساختار یافته: نشانه‌ گذاری داده ‌های ساختاریافته در حقیقت کدی است که به وب سایت اضافه می ‌شود تا به موتو رهای جستجو در درک بهتر مطالب کمک کند. این داده‌ ها می ‌توانند به سایت شما کمک کنند تا موتور های جستجو بهتر فهرست بندی ساختاری را انجام دهند. به کار بردن چنین داده‌ هایی باعث می‌ شود تا لینک سایت شما را حالت ویژه ‌تری در صفحه اول گوگل نمایش داده شوند. سایتی هم که لینکش در صفحه اول قرار داشته باشد، نرخ کلیک بیشتری دریافت خواهد کرد. ثبت در ابزارهای گوگل: گوگل که از روی هوا نمی ‌تواند سایت شما را پیدا کند و به آن رتبه بدهد. اول از همه باید نمایی از سایت تان در گوگل نشان دهید تا این موتور جستجوی بزرگ آن را بشناسد. اولین و مهم ‌ترین کار بعد از بالا آمدن سایت، ثبت آن و نقشه در ابزارهای سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس است. این ثبت به گوگل کمک می ‌کند تا بهتر و سریع ‌تر سایت شما را بشناسد و تحلیل ‌های دقیق‌ تری از روند رشد یا کاهش رتبه سایت شما داشته باشد. سئو تکنیکال چیزی خارج از تمامی موارد مرتبط با سئو نیست؛ اما دید آن کمی تخصصی و فنی ‌تر است. در واقع کسی که مسئول بهینه سازی فنی سایت است، هدفش بیشتر به سمت ساختار درست می ‌رود. قطعا سئو تکنیکال فقط چیزی نیست که ما در این مطلب برای تان مهیا کرده ایم و برای کسب اطلاعات بیشتر باید همینطور بیشتر و بیشتر جست و جو کنید و همه حرف ها را درباره این مقوله پر اهمیت بخوانید. به یاد داشته باشید که زحمت زیاد و تخصص تنها مواردی نیست که سایت شما را به صفحات نخست می رساند بلکه داشتن صبر و حوصله و تسلیم نشدن نیز اهمیت بسزایی دارد.

سئو محتوا
سئو محتوا

سئو داخلی

این نکته را توجه داشته باشید که داشتن محتوای کیفیت برای کسب رتبه های برتر گوگل کافی نیست و برای هرچه بهتر درک شدن محتوا توسط موتور جست و جو نیاز به اقدامات سئو داخلی است. سئو داخل صفحه از مراحل اولیه و پایه ایی برای افزایش رتبه سایت در گوگل است. در صورت ضعیف بودن سئو داخلی هر چقدر هم که برای سئو خارجی زمان و هزینه صرف کنید، نتیجه مطلوبی نمیگیرید. در این مطلب به تمامی نکاتی که در سئوی داخلی سایت خود باید چک کنید، اشاره می کنیم. سئو داخلی چیست؟ سئو داخلی که از آن با عنوان های On-Site SEO و On-Page SEO نیز یاد می شود، به مجموعه اقداماتی اطلاق می گردد که با استفاده از بهینه سازی عناصر یک سایت، موجب افزایش رتبه و ترافیک سایت از موتور های جستجو شوید. منظور از سئو داخلی، هم بهینه سازی محتوا و هم کد های HTML وب سایت است. در نقطه مقابل سئو داخلی، سئو خارجی یا Off-Site SEO وجود دارد که شامل لینک های خارج از سایت شما و همین طور دیگر سیگنال هایی ست که از محیط اینترنت به سمت سایت شما ارجاع داده می گردد. جهت اجرای سئو داخلی توسط تیم سئو محتوا ، هم اکنون با ما تماس بگیرید. جدا از این که سئو داخلی مناسب، موجب تفسیر بهتر موتور های جستجو از سایت شما می شود، به کاربران نیز کمک می کند تا محتوای یک صفحه را بهتر درک کنند. در اصل، سئو داخلی خوب به موتور های جستجو کمک می کند تا آن چه که کاربران در صفحات شما می بینند را درک کنند و ارزش محتوا را از دید آن ها نیز بسنجند. بنابراین موتور های جستجو می توانند به این واسطه بهترین و مناسب ترین صفحات را با توجه به جستجوی کاربران به آن ها ارائه دهند. هدف نهایی سئو داخلی اینست که به موتورهای جستجو و کاربران، در موارد زیر کمک کند: درک محتوای هر صفحه، تشخیص محتوای شما به عنوان مرتبط ترین مطلب با عبارات مورد جستجو، ارزیابی صفحه به عنوان یک صفحه با ارزش و قابل نمایش در صفحات نتایج جستجو (SERP) کلمات کلیدی، محتوا و سئو داخلی سایت: در گذشته سئو داخلی سایت به معنی استفاده زیاد از کلمات کلیدی نقاط مختلف صفحه بود. اما دیگر این گونه نیست و کلمات کلیدی در مرکز توجه سئو داخلی قرار ندارد. سابقا برای اینکه یک صفحه رتبه خوبی بگیرد؛ کلمه کلیدی مد نظر خود را در اکثر نقاط صفحه و به تعداد زیاد به کار می بردند تا به موتورهای جستجو این طور القا کنند که این صفحه ارتباط زیادی با این کلمه کلیدی دارد و تجربه کاربری در اولویت دوم قرار داشت. به همین سادگی صفحه ای که برای کاربران خوشایند نبود، در رتبه های بالای نتایج جستجو قرار می گرفت. اما امروزه این روش دیگر کاربردی ندارد. موتور های جستجو صفحات را بر اساس مفهوم شان به کاربران نمایش می دهند و عبارات مترادف با کلمه کلیدی را نیز در نظر می گیرند. همچنین به تکرار ترکیب های مختلف از کلمات کلیدی به علاوه مترادفتشان توجه می کنند. با این که هنوز کلمات کلیدی مهم هستند، اما استفاده از یک شکل ثابت از کلمه کلیدی و تکرار استفاده از آن دیگر اهمیتی ندارد. چیزی که برای گوگل از اولویت بالایی برخوردار است؛ مرتبط بودن صفحه با خواسته کابران می باشد. به همین دلیل همواره بعد از نوشتن یک مطلب از خود بپرسید که آیا این مطلب با کلمه کلیدی مشخصی که برای آن انتخاب کرده اید، با خواسته کاربران تطابق دارد یا نه. به این ترتیب سئو داخلی کمتر درباره تکرار کلمات کلیدی و قرار دادن آن در جای جای صفحه است. در عوض می بایست بیشتر به این نکات توجه کنید که کاربران شما چه کسانی هستند، به دنبال چه چیزی می باشند و درباره چه موضوعات و کلمات کلیدی می توانید محتوای مناسب و کاربر پسند بنویسید. محتوای صفحاتی که بخواهند سئو داخلی خوبی داشته باشند، بایست دارای ویژگی های زیر باشند:

سئو محتوا

سئو محتوا

عمق زیاد: محتوای کم و بی ارزش از جمله اهداف گوگل پاندا بود. در صورتی یک صفحه از شانس کسب رتبه خوب برخوردار است که دارای محتوای عمیقی درباره موضوع مورد نظر خود باشد. کاربر پسند بودن: محتوای سایت می بایست عاری از موارد آزار دهنده مانند تبلیغات زیاد بوده و به راحتی قابل خواندن باشد. یکتا بودن: مطالب سایت شما نبایست کپی از سایت های دیگر بوده و بایست به صورت اختصاصی نوشته شوند. معتبر بودن: مطالب سایت در صورت امکان بایست دارای منابع معتبر باشد تا خواننده از اعتبار بالای آن اطمینان حاصل کند. همگام بودن با هدف کاربر: هر مطلب سایت می بایست متناسب با هدف اصلی کاربران ایجاد شده و انتظارات آنها را براورده کند. بنابراین اگر از کلمه کلیدی مشخصی برای گرفته رتبه استفاده می کنید، مطمئن شوید کاربری که با جستجوی آن کلمه وارد سایت شما می شود، به هدف خود رسیده و اطلاعات کافی در آن زمینه را دریافت می کند. پارامترهای سئو داخلی که با کلمات کلیدی در ارتباط نیستند. جدا از بحث کلمات کلیدی، فاکتور های دیگری نیز وجود دارد که بر سئو داخلی سایت موثرند و بر روی رتبه سایت تاثیر می گذارند. این فاکتور ها عبارتند از: لینک های داخل صفحه: چه تعداد لینک در یک صفحه وجود دارند؟ آیا آنها داخلی هستند یا خارجی؟ آن لینک ها به کجا ارجاع می شوند؟ سرعت بارگذاری صفحه، استفاده از داده های ساختاری Schema.Org، ساختار یو آر ال ها، نمایش موبایلی، داده های متا تمام پارامتر های بالا به یک چیز اشاره دارند و آن ارائه تجربه کاربری خوب برای بازدید کنندگان سایت است. هر چه عملکرد صفحه بهتر باشد، بهینه سازی داخلی آن بهتر خواهد بود. چگونه یک صفحه را بهینه سازی داخلی کنیم؟ سئو و بهینه سازی کامل یک صفحه نیازمند اعمال تغییرات هم در متن و هم در کد های صفحه است. آموزش سئو داخلی سایت و راهکارهای عملی: وقتی صحبت از راهکار های سئو داخلی می شود احتمالا اکثر افراد به یاد متا تگ ها و کلمات کلیدی می افتند. اگر به دنبال آموزش راهکار های عملی در سئو داخلی هستنید، در جای درستی هستید. در ادامه چک لیستی از راهکارهای سئو داخلی را برایتان فراهم کرده ایم تا با استفاده از آن ها ترافیک سایت خود را افزایش دهید. اهمیت سئوی داخلی: سئوی داخلی شامل تمام عناصر سئو است که شما بر آن ها کنترل دارید. اگر صاحب یک وب سایت هستید، می توانید مسائل فنی و کیفیت محتوای خود را کنترل کنید. ما معتقدیم شما باید بتوانید همه این عوامل را در دست خود داشته باشید. به یاد داشته باشید: اگر یک وب سایت عالی ایجاد کنید، مطمئنا پتانسیل رتبه بالاتری خواهد داشت. تمرکز بر سئوی داخلی نیز احتمال موفقیت استراتژی سئوی خارجی را افزایش می دهد. ساخت بک لینک با یک سایت مزخرف بسیار سخت است. هیچ کس نمی خواهد به مقاله هایی که بد نوشته شده اند یا سایت هایی که به درستی کار نمی کنند، لینک بدهد. مهم ترین بخش های سئو داخلی: هیچ استاندارد کار و گردش جهانی برای سئو داخلی وجود ندارد. با این حال، تجزیه و تحلیل و اقدامات برای پیاده سازی باید تا حد ممکن جامع باشد تا اطمینان حاصل شود که از هر فرصتی برای سئو یا سایر KPI ها استفاده می شود. حتی اگر هیچ راهنمای گام به گام ساده ای برای بهبود سئو داخلی وجود نداشته باشد، لیست زیر سعی می کند اکثر عناصر رایج را که در چهار حوزه اصلی طبقه بندی شده اند، پوشش دهد: بهینه سازی فنی: سه بخش اصلی فنی یک وب سایت وجود دارد که می توان آن ها را بهینه کرد: سرعت سرور: از آن جا که زمان بارگذاری وب سایت توسط موتور های جستجو به عنوان بخشی از ارزیابی آن ها برای رتبه بندی در نظر گرفته می شود، افزایش زمان پاسخگویی سرور بخش مهمی از سئو داخلی است.


کد منبع: یک کد منبع کارآمد می تواند به بهبود عملکرد وب سایت کمک کند. توابع اضافی یا بخش های کد اغلب می توانند حذف شوند یا عناصر دیگر را می توان ادغام کرد تا ایندکس سایت برای Googlebot آسان تر شود. آدرس های IP: در حالت ایده آل، شما همیشه باید یک آدرس IP منحصر به فرد برای هر پروژه داشته باشید. این به گوگل و دیگر موتورهای جستجو نشان می دهد که وب سایت شما منحصر به فرد و معتبر است. بهینه سازی محتوا: در اینجا، محتوا فقط به عناصر قابل مشاهده روی صفحه مانند متون و تصاویر اشاره نمی کند. همچنین شامل عناصری است توسط کاربر قابل مشاهده نیستند: مانند تگ alt یا توضیحات متا. متن صفحه :برای مدت طولانی، بهینه سازی متن بر اساس چگالی کلمات کلیدی انجام شد. این رویکرد در حال حاضر جایگزین شده است که ابتدا با استفاده از ابزار های وزن دهی مانند WDF*IDF و در سطح بعدی استفاده از ساختار پیلار کلاستر. هدف از بهینه سازی متن باید همیشه ایجاد متنی باشد که نه تنها بر اساس یک کلمه کلیدی ساخته شده باشد، بلکه ترکیب اصطلاحات و کل کلمات کلیدی را به بهترین شکل ممکن پوشش دهد. به این ترتیب اطمینان حاصل می شود که یک محتوا موضوعی را به دقیق ترین و جامع ترین شکل ممکن توصیف می کند. عناصر ساختاری متن: این شامل استفاده از پاراگراف ها یا لیست های گلوله ای، برچسب های h-heading و بولد یا ایتالیک شدن عناصر متن یا کلمات می شود. این عناصر باعث افزایش خوانایی محتوا می شوند .تصاویر :همه تصاویر، عناصر محتوای مهمی هستند که می توانند بهینه شوند. آن ها می توانند به افزایش ارتباط محتوا کمک کنند و تصاویر بهینه سازی شده می توانند به تنهایی در جستجوی تصاویر گوگل رتبه بندی شوند. در عین حال، آن ها می توانند میزان جذابیت یک وب سایت را برای کاربران افزایش دهند. گالری های جذاب همچنین می توانند زمان استفاده کاربران از سایت را افزایش دهند. نام و alt تصاویر بخشی از بهینه سازی تصویر است .ویدئو :بیشتر مواردی که در مورد تصاویر صدق می کند در مورد ویدئو نیز صدق می کند. متخصصان سئو باید توجه ویژه ای به این موضوع داشته باشند که محتوای سمعی و بصری ارائه شده در صفحات آن ها در واقع توسط کاربران قابل مشاهده باشد .متا تگ ها :تایتل و متا توضیحات دو عنصر مهم سئو داخلی هستند که بر CTR صفحات نتایج موتور های جستجو تأثیر می گذارند. این دو عنصر توسط کاربر در صفحه قابل مشاهده نیستند، اما باز هم بخشی از محتوا محسوب می شوند و باید در کنار متن ها و تصاویر بهینه سازی شوند .ساختار سایت و لینک های داخلی :لینک داخلی می تواند برای راهنمایی بازدید یک ربات از سایت شما و همچنین بهینه سازی ناوبری برای کاربران واقعی استفاده شود .ساختار منطقی و عمق خزیدن :هدف در اینجا ساختار دقیق منوها و اطمینان از این است که سلسله مراتب وب سایت شامل بیش از چهار سطح نیست. هر چه سطوح کمتری وجود داشته باشد، ربات سریعتر می تواند به همه صفحات فرعی دسترسی پیدا کرده و آن ها را کراول کند .لینک داخلی :لینک داخلی برای بهینه سازی سایت شما بسیار تاثیر گذار است. مهم ترین موضوع در لینک سازی داخلی توزیع مناسب وزن کلمات کلیدی در سایت است. پیوند داخلی حتی می تواند در مقالات انجام شود. این نحوه مدیریت و لینک جویس در یک حوزه را تعیین می کند و می تواند به افزایش ارتباط یک صفحه فرعی در مورد یک کلمه کلیدی خاص کمک کند. جلوگیری از ایجاد محتوای تکراری :محتوای تکراری یک خطای نسبتا متداول است که بر سئو سایت تاثیر منفی می گذارد.

سئو محتوا

سئو محتوا

اگر به الگوریتم گوگل پاندا نگاه کنید می توانید متوجه شوید که گوگل سایت هایی که بر اساس محتوای تکراری بنا شده است را مجازات می کند. Double page به معنای دو صفحه با همان محتوای است. کاری که شما باید در این مورد انجام دهید این است که محتوای تکراری را حذف کنید، این صفحات را از ایندکس خارج کرده و از برچسب rel canonical استفاده کنید. راه های اجتناب از محتوای تکراری شامل استفاده مناسب از تگ کنونیکال یا اختصاص صفحات با ویژگی noindex است. ساختار url: این جنبه شامل بررسی اینکه آیا از URL های مناسب و سئو فرندلی استفاده می شود یا خیر و آیا URL های موجود از نظر منطقی به یکدیگر مرتبط هستند یا خیر. طول URL را می توان به عنوان بخشی از سئو داخلی در نظر گرفت. همچنین وجود کلمه کلیدی در URL تاثیر مثبت دارد. تمرکز: صفحاتی که حاوی محتوای مفید خاصی نیستند و ارزشی برای کاربر و موتور جست و جو ندارند، باید نوایندکس شوند که از قرار گرفتن آن ها در نتایج جستجو جلوگیری می کند. چک لیست سئو داخلی: قبل از شروع سئو داخلی ، کلمات کلیدی اصلی سایت را انتخاب کنید و یک هسته معنایی ایجاد کنید (لیستی از کلمات کلیدی که در سایت توزیع می شوند، مطابق با آن بهینه سازی انجام شود). هسته معنایی می تواند در اندازه های مختلف، از لیست های کوچک کلمات کلیدی، به عنوان مثال، ۱۰-۱۰۰ تا ۱۰۰۰۰۰ و بیشتر باشد. برای تدوین یک هسته معنایی، باید انتخاب صحیح کلمات کلیدی صورت گیرد، همچنین کلید واژه های اصلی در سایت توزیع می شود (برای هر صفحه سایت یا بخش ۵-۲۵ کلمات کلیدی مطلوب است). ایجاد هسته معنایی: ایجاد هسته معنایی یکی از مراحل آموزش سئو داخلی است. برای ایجاد هسته معنایی تعیین مسیر ضروری است. سپس شما باید جهت کلمات کلیدی را انتخاب کنید. اگر سایت بزرگ باشد، تحقیق کلمات کلیدی می تواند وقت گیر باشد. علاوه بر این ، به پایگاه داده نیاز دارید تا هسته معنایی ایجاد شده سریعتر و مؤثرتر شود. اگر سایت آموزشی است، بهتر است ابتدا یک هسته دائمی از کلمات کلیدی ایجاد شود که دائما وارد سایت می شوند و پس از آن کلماتی را جمع آوری کنید که دارای مد روز یا فصلی هستند. هسته معنایی بخشی جدایی ناپذیر از SEO است. ۳ مرحله اصلی ایجاد هسته معنایی وجود دارد: • تعیین استراتژی اصلی • انتخاب کلمات کلیدی • توزیع کلمات کلیدی برای ایجاد هسته معنایی سریع و کارآمد، به دانش، نرم افزار و بانک اطلاعاتی کلمات کلیدی و درک کلیه وظایف و ظرافت های سئو نیاز دارید. علاوه بر این استفاده از کلید واژه طولانی یکی از روش های مفیدی است که در سئو سایت و جذب ترافیک بیشتر تاثیر گذار است. ( Title یکی از مهم ترین فاکتورهای سئو داخلی) تگ تایتل : یکی از برچسب های اصلی META است که گوگل به آن توجه می کند و به عنوان یک عامل رتبه بندی در نظر گرفته می شود. این برچسب یکی از مهم ترین قسمت های سئو داخلی است. بهتر است که تایتل ۷۰ کاراکتر باشد ، اما می توان آن را حتی بیشتر از ۱۲۵ کاراکتر نیز نوشت. ویژگی اصلی عنوان این است که عنوان نباید در عنوان از کلمات کلیدی بیش از حد استفاده کنید.


برای ایجاد هسته معنایی سریع و کارآمد، به دانش، نرم افزار و بانک اطلاعاتی کلمات کلیدی و درک کلیه وظایف و ظرافت های سئو نیاز دارید. علاوه بر این استفاده از کلید واژه طولانی یکی از روش های مفیدی است که در سئو سایت و جذب ترافیک بیشتر تاثیر گذار است. ( Title یکی از مهم ترین فاکتورهای سئو داخلی) تگ تایتل : یکی از برچسب های اصلی META است که گوگل به آن توجه می کند و به عنوان یک عامل رتبه بندی در نظر گرفته می شود. این برچسب یکی از مهم ترین قسمت های سئو داخلی است. بهتر است که تایتل ۷۰ کاراکتر باشد ، اما می توان آن را حتی بیشتر از ۱۲۵ کاراکتر نیز نوشت. ویژگی اصلی عنوان این است که عنوان نباید در عنوان از کلمات کلیدی بیش از حد استفاده کنید. Description توضیحات : استفاده از توضیحات متا دیسکریپشن مناسب می تواند نرخ CTR سایت شما را افزایش دهد. نکته مهم در این رابطه این است که استفاده درست از کلمات کلیدی می تواند در این رابطه تاثیر گذار باشد. توضیحات متا باید یک جمله کوتاه و اعلان کننده باشد که از کلمه کلیدی مشابه عنوان صفحه شما استفاده کند. تا حد امکان به محدوده ۱۵۰ کاراکتر نزدیک شوید تا حداکثر استفاده را از آن بکنید و بازدیدکنندگان را تا آنجا که ممکن است از محتوای صفحه خود مطلع کنید. کلمات کلیدی: معرفی کلمات کلیدی مانند گذشته در سئو تاثیر ندارد و نوشتن آن لازم نیست. یکی از اشتباهاتی که بسیاری از افراد تازه کار هنگام بهبود سئو داخلی خود انجام می دهند، "کیورد استافینگ" است. متا تگ های دیگری مانند “Author”, “Refresh”, “Copyright”, “Robots”, “Content-language”, “Content type”. وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید و برای تجزیه و تحلیل سئو سایت خودتان و رقبا می تواند مفید باشد. اما به طور کلی دو متا تگی که در ابتدا گفته شد مهم ترین ان ها است. ALT: این یک برچسب است که برای تصاویر در نظر گرفته شده است و به معنای متن جایگزین است. هنگام بهینه سازی سایت، بهتر است که ALT را برای تصاویر اصلی و در صورت امکان ، برای همه عکس ها استفاده کنید ( زیرا Google ابزار "جستجوی تصویر" دارد). H۱: توصیه شده هر صفحه یک تگ H۱ داشته باشد. این برچسب به موتور های جستجو نشان می دهد که این صفحه چه اطلاعاتی را ارائه می دهد. Textمحتوای متنی: محتوای سایت باید در درجه اول برای کاربران سایت نوشته شود شود و دردرجه دوم برای موتور های جستجو بهینه شد. علاوه بر آدرس اینترنتی خود، می خواهید کلمه کلیدی خود را در تمام محتوا اضافه کنید. این شامل عنوان و هدر ها شما می شود. کلمه کلیدی خود را در سراسر محتوا و همچنین در جایی که به طور طبیعی مناسب است، توزیع کنید. Structure ساختار : ساختار سایت در ارتقاء آن بسیار مهم است. اولین کاری که در پیاده سازی ساختار سایت شما باید انجام دهید این است که صفحات سایت را در ۴ سطح یا کمتر انجام دهید. برای سایت هایی که تعداد کمی صفحه دارند ، بسیار ساده است. اما اگر ما فروشگاه های بزرگ آنلاین یا سایت های رسانه ای را با صدها هزار صفحه در نظر می گیریم ، قطعاً باید کارهای زیر را انجام دهید:

سئو محتوا

سئو محتوا

۱. ایجاد نقشه سایت یا چندین نقشه سایت ۲. پیاده سازی صفحات ویژه برای فهرست بندی صفحات در سطوح مختلف Usability قابلیت استفاده : طراحی سایت و قابلیت استفاده آن از صفحه اصلی گرفته تا صفحات محصول ، بر میزان سفارشات و خرید و فروش تأثیر می گذارد. هرچه سایت برای کاربر راحت تر باشد ، ساختار و ادراک آن بهتر می شود. شانس ارتقاء آن بیشتر می شود ، زیرا این عوامل برای جذب ترافیک بیشتر سایت تاثیر می گذارد. کد نویسی مناسب: کد نویسی سایت باید بهینه سازی شود تا سایت سریع کار کند و سرعت بارگیری را کند نکند. سرعت بارگذاری در رتبه بندی تأثیر می گذارد حتی کاربر ها هم از سایت های کند استقبال نمی کنند. ابزار های بهینه سازی: سایت خود را در گوگل وبمستر ثبت کرده و با استفاده از آن اشکالات سایت را شناسایی و آن ها را رفع کنید. اضافه کردن لینک خارجی: با لینک خارجی به سایت های معتبر و قابل اعتماد، گوگل متوجه می شود که صفحه شما نیز معتبر و قابل اعتماد است. هم گوگل و هم بازدید کنندگان می خواهند بداند آیا که سایت شما از منابع معتبری استفاده کرده است یا خیر؟ سازگاری سایت برای تلفن های همراه: در سال های اخیر ، کاربران اینترنت به طور فزاینده ای به سمت دستگاه های تلفن همراه تمایل نشان می دهند. ترافیک داده های تلفن همراه به طور مداوم رشد می کند. به همین دلیل در فرایند سئو لازم است ترافیک تلفن همراه را در نظر بگیرید. در حال حاضر بسیاری از سایت ها برای دستگاه های تلفن همراه سازگار شده اند وشما فرصتی دارید که با حداقل تلاش، ترافیک بیشتری کسب کنید. آخرین روند Google SEO اولویت دادن به سایتهای سازگار برای دستگاه های تلفن همراه است. مجموعه این اقدامات را سئو موبایل می گویند. اگر این روند را در طول سال گذشته ردیابی کرده اید، حتما می دانید که وب سایت های راحت و سریع در نتایج جستجو رتبه های خوبی دارند. سازگاری سایت برای موبایل ها نشان از رشد و توسعه سایت برای پشتیبانی از فناوری های جدید است. ایجاد الگوریتم mobile first index گواه اهمیت نسخه موبایل برای گوگل است. موارد مهم mobile friendly: محتوا را می توان به راحتی و بدون بزرگنمایی خواند. سایت باید یک منوی پیمایش تلفن همراه داشته باشد. با استفاده از برچسب "viewport" سایت را برای انواع سایزهای صفحه نمایش تلفن همراه ریسپانسیو کنید. از فونت ها و اندازه متن مناسب استفاده کنید. اگر اندازه عناصر خیلی کوچک باشد، تماس با آنها بر روی دستگاه تلفن همراه دشوار خواهد بود. اندازه عناصر فعال را افزایش دهید. مهم ترین موارد افزایش سرعت بارگیری در موبایل: برای ترکیب و فشرده سازی کدهای JS و CSS. تمام عناصر سایت استاتیک را در حافظه پنهان (cach) قرار دهید و بار را در سرور خود کاهش دهید. فشرده سازی تصاویر بدون از دست دادن کیفیت. در صورت امکان از تغییر مسیرهای JS و ۳۰۱ استفاده نکنید. با افزایش قدرت، زمان پاسخگویی سرور را کاهش دهید. این نکات به شما کمک می کند تا سایت شما در اسرع وقت ممکن در هر دستگاه تلفن همراه بارگیری شود. از آنجا که موتورهای جستجو به سایت های بهینه در موبایل اولویت می دهند، سئو شما بهبود پیدا خواهد کرد. اشتباهات رایج در هنگام سئو داخلی سایت: در بعضی موارد ، بهینه سازی داخلی با خطاهایی انجام می شود که مانع از ایندکس شدن می شوند و از پیشرفت آن جلوگیری می کنند.

رایج ترین آن ها عبارتند از: Navigation با استفاده از اسکریپت ها: برای لینک دادن به صفحه سایت دیگر استفاده می شود که طبق قوانین سئو صحیح است. اما گاهی اوقات از Flash ، JavaScript یا فناوری های دیگر برای این منظور استفاده می شود. روبات های جستجو از طریق پیوند های مکنده عبور نمی کنند، بنابراین اگر می خواهید سئو داخلی خوبی داشته باشید، نباید از آن استفاده کنید. ریدایرکت های پی در پی: ریداریکت های شما نباید به صورت زنجیره وار انجام شود و صفحات مستقیم ریدایرکت شوند. صفحات کپی: هر صفحه سایت باید فقط در یک آدرس فیزیکی موجود باشد و اگر این گونه نباشد لازم است صفحه را حذف کرده یا آن را از طریق robots.txt نوایندکس کنید. Cloaking پنهان کاری: از روش ها سئو کلاه سیاه که منجر به مشاهده صفحه متفاوت موتور های جستجو و بازدید کنندگان می شود. با استفاده از این شیوه هرگز نمی توانید نتیجه مطلوب بگیرید. صفحات خالی: برای سئو موفق توصیه نمی شود تعداد زیادی صفحه خالی یا صفحات با مقدار کمی محتوا (کمتر از ۵۰۰ نویسه یا ۱ تصویر)را در سایت بارگذاری کنید. خطای ۴۰۴: اگر صفحه وجود ندارد و یا حذف نشده است، باید صفحه خطای ۴۰۴ را به آن وصل کنید. مهم است که پاسخ سرور (HTTP / ۱.۱ ۴۰۴) را بررسی کنید. در غیر این صورت، چنین صفحه ممکن است توسط موتورهای جستجو فیلتر شود. ما در مورد مهمترین عوامل سئو داخلی صحبت کرده ایم. اول از همه، مطمئن شوید که وب سایت شما به درستی کار می کند و سئو تکنیکال شما در حد مطلوب است. ثانیا، محتوایی ایجاد کنید که کاربر محور باشد و بر کلمات کلیدی مناسب تمرکز کند. ثالثا، روی قابلیت استفاده و سرعت سایت خود کار کنید تا به کاربران و موتورهای جستجو در وب سایت شما کمک کند. از آن جا که این عوامل همگی بخشی از سایت شما هستند، می توانید روی آن ها کار کنید تا مطمئن شوید که سئوی داخلی شما درجه یک است! با توجه به این موارد، به یاد داشته باشید که سئو خارجی خود نیز کار کنید.

سئو محتوا

سئو محتوا

سئو خارجی

سئو خارجی چیست؟ به هر عملی که خارج از وب سایت شما برای بهبود رتبه و شناساندن سایت شما به موتور های جستجو و مخاطبین انجام گیرد سئو خارجی می‌ گویند. سئو خارجی به گوگل نشان می ‌دهد که سایت های دیگر به سایت شما ارجاع می ‌دهند و این یعنی سایت های بزرگ، سایت شما را قبول دارند و به کاربران شان معرفی می ‌کنند که همین موضوع باعث می‌شود سایت شما نزد گوگل رتبه مطلوبی کسب کند. آموزش سئو خارجی می‌تواند سرنوشت یک سایت را متحول کند. چرا سئو خارجی اهمیت دارد؟ سئو خارجی به شما این قدرت را می‌دهد که با تحلیل رقبا و چیدن یک مسیر درست، در صفحات نتایج اول گوگل رقابت کنید. سئو خارجی برای شما اعتبار به همراه می‌آورد و این باعث می شود جایگاه خوبی در گوگل پیدا کنید. در میان فاکتور های سئو خارجی، لینک یکی از ۳ فاکتور مهم برای رنکینگ گوگل است. اما تمام آن به لینک سازی محدود نمی‌شود و این مبحث دارای گستره بسیار زیادی است که در ادامه به مهم ترین تکنیک های سئو خارجی اشاره می‌کنیم. تاثیر بک لینک در سئو: موثرترین و پرکاربردترین گزینه در سئو خارجی، بک لینک backlink است. لینک هایی که سایت های دیگر به شما می‌دهند و رای مثبتی است که گوگل را تحت تاثیر قرار می‌دهد. این عمل همچنین موجب ایندکس سریع تر و بهتر صفحه ای می ‌شود که به آن لینک داده شده است. بک لینک های مفید و با کیفیت در سئو خارجی می‌تواند رتبه سایت شما را بهبود ببخشد در همین حال اگر به لینک های نامفید و اسپمی روی بیاورید ممکن است ذره ای برایتان فایده نداشته باشد و حتی به ضرر سایت شما تمام شود. نکته: وقتی یک سایت معتبر به شما بک لینک می‌دهد، در نظر گوگل آن سایت، سایت شما را تایید کرده است و این یعنی اثبات اعتبار شما برای گوگل! چه بک لینکی خوب است؟ بک لینک خوب، بک لینکی است که طبیعی و نرمال باشد. بک لینک طبیعی یعنی سایتی که به شما ارجاع می‌ دهد یک سایت واقعی و معتبر باشد که مطلب شما را دیده و آن را ارزشمند دانسته است. به عمل ایجاد بک لینک از سایت های دیگر، اصطلاحا لینک بیلدینگ می ‌گویند. توجه: اگر سعی کنید که ترفندهایی به کارگیرید تا پیوندهای مصنوعی و جعلی ایجاد کنید، به جای افزایش رتبه (به ویژه در مورد گوگل) با مجازات طرف خواهید شد. ۱۳ تکنیک سئوی خارجی در سال ۲۰۲۱: در ادامه می‌خواهیم درباره این ۱۳ تاکتیک بیشتر توضیح دهیم تا بتوانید از طریق استفاده از آن ها برند خود را ارتقاء دهید و ترافیک جستجوی ارگانیک بیشتری در سال ۲۰۲۱ کسب کنید. ۱. لینک ‌سازی ۲. برند سازی ۳. بازاریابی محتوا ۴. PR ۵. سئو محلی ۶. شبکه ‌های اجتماعی ۷. انجمن ‌ها ۸. اینفلوئنسر مارکتینگ ۹. رویداد ها ۱۰. پست مهمان ۱۱. پادکست ۱۲. نقد و بررسی ۱۳. سندیکای محتوا

سئو محتوا

سئو محتوا

لینک ‌سازی در سئوی خارجی Link building یا لینک‌سازی، با توجه به ارزشی که در الگوریتم ‌های گوگل دارد، بخش اصلی استراتژی سئوی خارجی است. اما مهم است که یاد بگیرید چگونه از آن استفاده کنید. یکی از اهداف کلیدی سئو خارجی، اعتبار سازی برای کسب و کار شماست. لینک از وب سایت‌ های معتبر می ‌تواند به موقعیت و اعتبار سایت شما کمک کند. پس اولین هدف شما از لینک‌ سازی باید گرفتن لینک از وب سایت‌ های معتبر باشد. اما نکاتی هم وجود دارد که نباید فراموش کرد: اعتبار :تا اینجا احتمالا متوجه شده ‌اید که چرا اعتبار لینک ‌ها مهم است. زمانی که یک وب سایت به شما لینک فالو می ‌دهد، اعتبار خود را به سایت شما منتقل کرده است. مفهومی وجود دارد به نام امتیاز اعتبار یا authority score که به طور مخفف AS خوانده می ‌شود. امتیاز اعتبار در واقع برآورد امتیاز دامنه است که کیفیت کلی یک سایت را مشخص می‌ کند و به شما می‌ گوید که گرفتن بک لینک از آن وب سایت تا چه اندازه می‌ تواند موثر باشد. این امتیاز بر اساس داده ‌های زیر داده می ‌شود: کیفیت و کمیت بک لینک‌ های دامنه، کمیت دامنه‌ ها و IPهای ارجاع داده شده، لینک‌ های فالو (follow) و نوفالو (nofollow)، ترافیک جستجوی ارگانیک، تعداد کاربران، برای فهمیدن امتیاز اعتبار یا AS یک دامنه، می‌توانید از ابزار Backlink Analytics استفاده کنید. در ستون Page AS می‌ توانید امتیاز سایت را ببینید. هر چه این امتیاز بالاتر باشد، اعتبار دامنه بیشتر است. دامنه‌ های منحصر به فرد: معیار کلیدی دیگری از لینک ‌سازی، موفقیت در تعداد لینک از دامنه اصلی سایت ‌هایی است که به سایت شما داده می‌ شود. این موضوع حتی از تعداد بک لینک‌ ها هم مهم ‌تر است. مطالعات نشان داده که ارتباط مشخصی بین تعداد لینک ‌های دامنه اصلی و رنکینگ بالاتر وجود دارد. شما هم می ‌توانید تعداد دامنه ‌های منحصر به فردی که به سایت شما لینک داده ‌اند را در تب referring domains ابزار backlink analytics ببینید. اعتبار موضوعی: همیشه به خاطر داشته باشید که برای گرفتن بک لینک به سراغ وب سایت ‌هایی بروید که از نظر موضوعی با سایت شما همخوانی دارند. برای مثال، اگر صاحب یک سایت مسافرتی هستید، باید اغلب لینک ‌هایی که می ‌گیرید از سایر سایت‌ های مسافرتی، بلاگر ها، سایت‌ های سفرنامه، توریسم و مانند آن ها باشد. البته مشکلی نیست اگر از سایت ‌های دیگر هم بک لینک داشته باشید اما هدف اصلی خود را روی آن ها نگذارید. بهتر است لینک ‌ها از نظر مفهومی موضوعیت داشته باشند. روش ‌های دیگری نیز برای گرفتن بک لینک و یا اعتبار وجود دارد مانند: دیجیتال PR، ذکر نام برند بدون لینک شدن، لینک منبع، موج سواری خبری و … برند سازی: گوگل به برندینگ شما اهمیت می ‌دهد. به همین خاطر یکی از بخش ‌های کلیدی استراتژی سئو و اهداف سئو خارجی سایت ‌تان باید برند سازی باشد. و این فرآیند در نهایت به ایجاد اعتبار آنلاین هم برای کاربران و هم موتور های جستجو منجر می ‌شود. اما چطور باید این کار را انجام داد و چه معیارهایی برای موفقیت در این زمینه وجود دارد؟ جستجوی برند: یکی از قوی‌ترین نشانه‌های اینکه شما در حال برند سازی خوبی هستید این است که برند شما بیشتر از قبل جستجو شود. این جستجو می‌ تواند شامل نام برند، نام محصول یا آدرس دامنه باشد. برای اینکه ببینید در طول زمان چقدر میزان جستجوی برند شما تغییر کرده است، به سراغ ابزار Keyword Overview بروید و نام برند خود را تایپ کنید. یک جعبه Trend به شما نمایش داده می ‌شود که مشخص می ‌کند میزان جستجوی نام برند شما در طی چند ماه گذشته چقدر تغییر کرده است. همچنین می‌توانید از طریق گوگل ترندز (google trends) کلمات کلیدی مرتبط با برند خود را دنبال کنید. نقش بازاریابی محتوا در سئوی خارجی: وقتی حرف از بازاریابی محتوا می ‌شود، همه فقط به تاکتیک ‌های سئو داخلی فکر می ‌کنند. یعنی ایجاد و انتشار محتوا روی سایت. اما اگر نگاه گسترده‌تری داشته باشیم، می ‌بینیم که کانتنت مارکتینگ هم نیاز به سئو آن پیج دارد و هم آف پیج مثلا اگر جایی به عنوان یک مهمان مطلبی بنویسید، بازاریابی محتوا به حساب می‌ آید. استفاده از بازاریابی محتوا به عنوان یک تاکتیک برای سئو خارجی شامل خلق محتوا های جذاب و درگیرکننده است که کار را برای تمرکز روی فاکتور های آف پیج راحت ‌تر می‌ کند. تاکتیک ‌های رایج بازاریابی محتوا که برای سئوی خارجی وب سایت موثر هستند شامل موارد زیر می ‌شوند: پست‌ های بلاگ، اینفوگرافیک‌ ها، پرسشنامه، مطالعات و تحقیقات، کتاب ‌های الکترونیک یا ای بوک، Content marketing به عنوان یک تاکتیک، با لینک‌ سازی، شبکه‌ های اجتماعی و PR پیوند خورده است که باعث می‌شود برند شما شکل بگیرد. به زبان ساده، اگر محتوای خوبی دارید، درباره ‌اش به همه بگویید.


PR یا روابط عمومی دیجیتال: برای مدت زیادی، PR و سئو دو قائده مارکتینگی متفاوت بودند. اما در سال‌ های گذشته، این تفاوت کمرنگ‌ تر شده و هر دو در کنار هم استفاده می ‌شوند. در حال حاضر، روابط عمومی دیجیتال یا PR ، تاکتیک لینک ‌سازی است که این امکان را می ‌دهد تا لینک‌ های معتبر به دست بیاورید. شما می ‌توانید از تاکتیک‌ های PR برای تبلیغ محتوا های خود استفاده کنید و از این طریق بک لینک برای وب سایت خود به دست بیاورید. یکی از بررسی ‌های اخیر نشان داده است که هر کمپینی به طور میانگین بین ۱۰ تا ۲۴ بک لینک از دامنه اصلی به دست می ‌آورد. البته استفاده از روابط عمومی دیجیتال برای سئو خارجی بیشتر از صرفا گرفتن بک لینک است. یک کمپین PR خوب می ‌تواند: برند آگاهی را افزایش دهد و در نتیجه جستجو برای نام برند را بیشتر کند. کسب و کار شما را در مقابل مخاطب هدف شما قرار دهد و باعث شود که آن ها درباره برند شما صحبت کنند. باعث افزایش ترافیک سایت شود. شما را به عنوان رهبر صنعت خود معرفی کند و باعث اعتماد مخاطب شود. سئو محلی: سئو محلی خود به تنهایی یک مبحث مهم در سئو است. اما بخش ‌هایی از آن در سئو آف پیج هم به کار می‌ رود. یکی در گوگل مای بیزینس (Google My Business) و یکی اطلاعات تماس (citations). کسب و کار من را گوگل کن! Google my business نقشی حیاتی در حضور آنلاین هر کسب و کاری ایفا می‌کند. پس مهم است که صفحه خود را برای این‌کار بهینه کنید و آن را روی نقشه بیاورید تا در سئوی آف پیج امتیاز بیشتری بگیرید. GMB (Google my business) روی وب سایت شما نیست و نباید فراموش کنید که تمام تلاش خود را روی سئو خارجی وب سایت خود متمرکز کنید. آخرین بررسی‌ ها نشان داده است ۴۶ درصد از جستجو های گوگل برای پیدا کردن اطلاعات کسب و کارهای محلی است. و از هر ۵ مصرف کننده موتور های جستجو، ۴ نفر به دنبال اطلاعات محلی هستند. تمام این اعداد و ارقام نشان می ‌دهند که اگر کسب و کار شما در بین نتایج جستجوی GMB گوگل نیست، بخشی از رقابت را باخته ‌اید. Citations: تعریف این اصطلاح شاید بانک اطلاعات تماس کسب و کار ها باشد. یک Citation زمانی است که از کسب و کار شما در جایی نام برده می‌شود. البته نه فقط نام بلکه اطلاعات آدرس و شماره تماس هم ذکر می ‌شود. اگر یک کسب و کار محلی هستید که می ‌خواهید برای منطقه‌ هایی خاص هدف گذاری کنید، حتما از این تاکتیک استفاده کنید. citation یکی از اصلی ‌ترین فاکتور های رنکینگ آف پیج است. برای شناسایی جامعه مخاطب خود برای منطقه بندی و پیدا کردن فرصت‌ های جدید می ‌توانید از ابزار Listing Management سم راش نیز استفاده کنید. شبکه ‌های اجتماعی: ما در سال ۲۰۲۲ هستیم و در دنیایی که شبکه‌ های اجتماعی حرف اول را می‌زنند. در حقیقت ۹۷ درصد از مصرف کنندگان فضای دیجیتال از سوشال مدیا استفاده می ‌کنند. شبکه ‌های اجتماعی نقش بسیار مهمی در زندگی ما ایفا می ‌کنند. ما پاسخ بسیاری از سوالات مان را در شبکه‌ های اجتماعی پیدا می ‌کنیم. حتی می‌ توان گفت که یک نوع موتور جستجو یا موتور پاسخگویی هستند. اما به این نکته توجه داشته باشید که شبکه ‌های مجازی به عنوان یک فاکتور مستقیم در سئو محسوب نمی ‌شوند. همین که در شبکه ‌های اجتماعی حضور داشته باشید مخاطبان هدف را پیدا می‌ کنید و می‌ توانید خدمات خود را به آن ها معرفی کنید. و از آن جایی که ارتباط شما با مشتریان ‌تان مستقیم است، می ‌توانید سوالات آن ها را پاسخ دهید. این فعالیت ‌ها باعث می ‌شود که با کاربران تعامل داشته باشید و برند آگاهی خود را بالا ببرید. پس در شبکه ‌های اجتماعی قدرتمند ظاهر شوید، با مخاطبین خود حرفه ای برخورد کنید و از آن به عنوان کانالی برای معرفی برند خود استفاده کنید. نقش رپورتاژ آگهی در سئوی خارجی چقدر است؟ در تهیه و استفاده ار محتوای سئو شده باید به این نکته توجه داشت که متن محتوای سئو شده هیچ تاثیری در سئو سایت ندارد. متن محتوای سئو شده تنها وسیله ‌ای برای انتشار لینک ‌های گنجانده شده در آن است. با این حال، قدرت بک ‌لینک ‌های موجود در متن آگهی و اعتباری که از سایت مبدا به سایت مقصد سرازیر می ‌شود، به تاثیری به شدت مثبت در بهبود وضعیت رتبه وب‌ سایت دارد.

سئو محتوا

سئو محتوا

لینک ‌هایی که در دل مطالب علمی درج می ‌شوند، بهترین نوع بک ‌لینک ‌ها به حساب می آیند. اگر وب سایتی که به رپورتاژ آگهی را منتشر می‌ کند، در حوزه وب ‌سایت سفارش دهنده باشد، این تاثیر چندین برابر خواهد بود. سایت‌ های خبری معمولا از رتبه ‌بندی و دامین آتوریتی بالایی دارند. از این رو بهترین گزینه برای انتشار ریپورتاژ آگهی، وب ‌سایت ‌های خبری هستند و باعث بهبود رتبه وب‌ سایت می ‌شوند. فروم یا انجمن: شاید تعجب کنید که ببینید هنوز هم فروم‌ ها یا انجمن ‌ها به عنوان معیاری برای سئو خارجی محسوب می ‌شوند. چون در این سال‌ ها آنقدر در فروم ‌ها پیام‌ ها و کامنت‌ های اسپم گذاشته شده است که تمام لینک‌ های آن نوفالو شده است. به همین خاطر، مدت ‌هاست که توجهی به فروم ‌ها نمی‌ شود. اما بهتر است بار دیگر به انجمن‌ ها نگاهی تازه بیندازیم. وقتی به یک استراتژی گسترده ‌تر فکر می ‌کنید، فروم‌ ها می ‌توانند ارزش زیادی به کسب و کارتان اضافه کنند. به جای این که از انجمن ‌ها به عنوان پلتفرمی برای لینک ‌سازی استفاده کنید، به آن ها به عنوان راهی برای پاسخ دادن به سوالات کاربران خود نگاه کنید. برای این که برند خود را حرفه ‌ای ‌تر به مخاطبان نشان دهید، بهتر پاسخ سوالات آن ها را هرچه دقیق ‌تر بدهید. هیچ پلتفرمی به اندازه فروم نمی ‌تواند به شما این فرصت را بدهد که بحث ‌های آزاد داشته باشید و به طور مستقیم مخاطب خود را درگیر کنید. با کمی تلاش و تعهد، می ‌توانید جامعه ‌ای ارزشمند بسازید که سطح اعتماد کاربران را بالا می ‌برد و مخاطبان را راضی می ‌کند. فروم ‌ها دیگر به اندازه دهه ۲۰۰۰ محبوب نیستند، اما هنوز فرصت وجود دارد تا از این پتانسیل استفاده کنید. اینفلوئنسر مارکتینگ: بازاریابی فرد تأثیر گذار یا Influencer، به شکل ‌های مختلفی در سال ۲۰۲۲ دیده می ‌شود. اما اگر به عقب برگردیم، اینفلوئنسر ها همان بلاگر هایی بودند که پست ‌های تبلیغاتی و اسپانسر منتشر می ‌کردند. اما این روز ها، این مفهوم را به طور عمده در اینستاگرام، یوتیوب و تیک تاک می ‌بینیم. توجه داشته باشید که استفاده از اینفلوئنسر مارکتینگ برای گرفتن بک لینک به هیچ عنوان توصیه نمی ‌شود. چون لینک از محتوا های اسپانسر با قوانین گوگل منافات دارد. اینفلوئنسر مارکتینگ می ‌تواند راه خوبی برای برند سازی و جذب مخاطبین تازه باشد. ساختن محتوا های چشمگیر اولین قدم برای یک استراتژی موثر است. اما اگر هیچ کسی با محتوا های شما ارتباط برقرار نکند، تمام تلاش‌های تان بیهوده خواهد بود. پیدا کردن یک اینفلوئنسر مناسب، گام بعدی است. اینجا نقطه ‌ای است که اینفلوئنسر مارکتینگ و کانتنت مارکتینگ با هم به کمک شما می ‌آیند. رویداد ها: برگزاری رویداد بخشی از استراتژی بازاریابی است که باور بکنید یا نه، برای سئوی خارجی سایت‌ تان موثر خواهد بود. در حال حاضر بیش از هر زمان دیگری، رویداد های آنلاین مانند وبینار ها برگزار می‌ شوند و به برند سازی کسب و کار ها کمک می ‌کنند. نه تنها این رویداد ها می ‌توانند مخاطبین شما را درگیر کنند، بلکه سر و صدای آن باعث می ‌شود برند شما به چشم بیاید و تعاملات اجتماعی با آن بالا برود. پست مهمان: گذاشتن پست مهمان، اگر درست انجام شود، می‌ تواند بسیار روی استراتژی بازاریابی شما موثر باشد. پست مهمان یعنی شما در وب سایت دیگری درباره کسب وکار خود بنویسید و یا ارزشی برای مخاطبین آن ایجاد کنید که در نهایت به وفاداری به برند شما بیانجامد. اگر چه این تکنیک یکی از راه ‌های رایج گرفتن بک لینک است اما جزو استراتژی ‌های موثر سئو نیز به حساب می‌ آید.


اگر بتوانید وب سایت مهمان را به درستی انتخاب کنید، مخاطب هدف مد نظر کسب و کارتان برند شما را می ‌بیند. در نتیجه ترافیک وب سایت شما بیشتر می‌ شود و رتبه بالاتری در صفحه نتایج جستجو کسب خواهید کرد. در واقع گرفتن لینک نباید تنها دلیلی باشد که به خاطرش پست مهمان می ‌نویسید. هدف اصلی شما باید گرفتن مخاطبین جدید، برندسازی و دیده شدن در یک وب سایت پر ترافیک باشد. پادکست‌ ها: در حال حاضر پادکست یکی از محبوب ‌ترین رسانه ‌های دنیاست. و همین طور هم به محبوبیت آن افزوده می ‌شود. طبق آمار، ۴۴ درصد از مردمان آمریکایی حداقل یک بار به پادکستی گوش داده ‌اند و حدود ۷۳ میلیون نفر هم ماهیانه پادکست گوش می‌ کنند. نگاهی به مزیت ‌های دیگر این رسانه هم بیندازیم: بیشتر کسب و کار‌ها هنوز ساخت پادکست را شروع نکرده ‌اند، این یعنی یک بازار بکر منتظر شماست. از این مزیت رقابتی استفاده کنید. پادکست راهکار فوق العاده ‌ای است که با آن می ‌توانید مخاطبین جدیدی پیدا کنید، تجربه خود را به اشتراک بگذارید و در موتور های جستجویی به غیر از گوگل دیده شوید. کسب و کار هایی که می‌دانند باید در استراتژی سئو خود چیزی بیشتر از صرفا موتور جستجوی گوگل را پوشش دهند، در برند سازی بسیار موفق‌ تر عمل می‌ کنند. پلتفرم مناسب برای مخاطب هدف خود را پیدا کنید و در آن حضور پر رنگ داشته باشید. نقد و بررسی یا reviews: خوشنام بودن برند شما در فضای دیجیتال بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد. بررسی‌ ها نشان داده ۹۳ درصد از افراد قبل از خرید یک محصول، نقد و بررسی آن را می ‌خوانند و بعد تصمیم می ‌گیرند. پس مدیریت کردن وجهه عمومی برند در فضای آنلاین چیزی نیست که بتوانید ندیده بگیرید. حال اگر کسب و کاری محصول یا خدمتی ارائه کند که سایت‌ ها و پلتفرم ‌های دیگر برای آن نقد و بررسی بنویسند، خود به خود تأثیر مثبت بر سئوی خارجی آن خواهد داشت. البته اگر این نقد و بررسی مثبت باشد که چه بهتر. برند هایی که توانسته ‌اند توسط سرویس ‌های نقد و بررسی مانند سرویس امتیازدهی گوگل، رتبه خوبی کسب کنند، به مراتب جایگاه بهتری از نظر سئو دارند. تاکتیک آخر سئو آف پیج گردآوری محتوا: گاهی اوقات یک منتشر کننده به دنبال گردآوری محتوا از سایر وب سایت ‌هاست تا بتواند مقالات خود را تولید کند. این‌کار به مراتب برای آن ها ساده ‌تر از ایجاد محتوای جدید و تازه است. معمولا محتوا هایی که به این صورت گردآوری می ‌شوند، بخشی از یک شبکه را تشکیل می ‌دهند که مالک آن گروه‌ های تلویزیونی یا رادیویی است. اما منتشر کنندگان محتوا در سال ‌های گذشته بیش از پیش از این تکنیک استفاده کرده ‌اند تا با هزینه ‌ای نه چندان زیاد، وب سایت خود را زنده نگه دارند. یاهو یکی از بزرگ ترین پلتفرم ‌هایی است که محتواهایش را از وب سایت ‌های دیگر جمع آوری می ‌کند. مشکل محتوا های گرد آوری شده یا سندیکا، این است که غالبا توسط گوگل ایندکس نمی‌ شوند. چون به نوعی کپی به حساب می ‌آیند. بیایید ببینیم گوگل در این باره چه گفته است: با دقت از محتوا های گرد آوری شده استفاده کنید. اگر شما محتوایی از وب سایت خود را روی وب سایت دیگری بازنویسی کنید، گوگل همواره آن نسخه ‌ای را نشان می ‌دهد که فکر می ‌کند برای کاربر مناسب ‌تر است نه آن ورژنی که شما می‌ خواهید.

سئو محتوا

سئو محتوا

پس بد نیست وقتی این کار را انجام می ‌دهید حتما یک بک لینک به سایت خود و مقاله اصلی بدهید. همچنین می‌ توانید از کسانی که می‌ خواهند از محتوا های شما استفاده کنند بخواهید که یک متا تگ نو ایندکس اضافه کنند تا جلوی ایندکس شدن صفحات توسط موتور های جستجو را بگیرند. چرا به سئوی خارجی نیاز دارید؟ بدون سئوی آف پیج، برای رقابت در صفحه نتایج جستجو به مشکل خواهید خورد. به سئوی خارجی به چشم راهی برای ساخت اعتبار سایت خود فکر کنید. بدون آن نمی ‌توانید در این رقابت جایی داشته باشید. معمولا محتواها در وب سایت‌ هایی با اعتبار بالاتر جایگاه بهتری در صفحه نتایج جستجو نسبت به سایر سایت‌ ها دارد. به طور کلی لینک ‌ها هستند که به گوگل این سیگنال را می ‌دهند که وب سایت شما توسط سایت ‌های دیگر نیز توصیه شده است. لینک یکی از سه فاکتور مهم رنکینگ گوگل است و در نظر نگرفتن آن در استراتژی سئو، هزینه جبران ناپذیری در پی خواهد داشت. اما اگر تمام تمرکز را هم روی لینک‌سازی بگذارید خطا کرده ‌اید. تکنیک‌ های سئو خارجی دیگری هم وجود دارند که باید در نظر گرفته شوند. ممکن است به اندازه لینک موثر نباشند اما اعتبار برند شما را می ‌سازند. تولد سئو کلاه سیاه: ساخت لینک روشی آسان برای دستکاری و فریب الگوریتم‌ های موتور های جستجو است. بسیاری از اسپمر ها با ایجاد شبکه‌ های پیوندی و شکل‌ دهی ساختاری که امروزه به عنوان سئو کلاه سیاه شناخته می ‌شوند، سعی در استفاده از این مزیت دارند. گوگل در شناخت تکنیک‌ های سئو کلاه سیاه، بسیار هوشمند شده است. گوگل با انتشار چندین به روزرسانی برای الگوریتم‌ های جستجوی خود، موفق به کنترل این مشکل و محافظت از نتایج جستجوی محتوای سئو شده در برابر اسپم ‌ها شده است. اما با پیشرفت فناوری، این بازی بزرگ همچنان ادامه دارد. از مهم ترین سئو های کلاه سیاه می ‌توان به موارد زیر اشاره کرد:


پاندا: در ابتدا در فوریه ۲۰۱۱ منتشر شد و وب سایت ‌های با کیفیت پایین و مزارع محتوا را هدف قرار داد. پنگوئن: این سئو در سال ۲۰۱۲ معرفی شد و با هدف قرار دادن مزارع لینک، لینک ‌های کم ‌کیفیت و متن‌ های بیش از حد بهینه شده، خود را به جهانیان شناساند. ایجاد ترافیک برای وب ‌سایت نیاز به اقداماتی فراتر از مطالب و بهینه ‌سازی‌های داخلی وب‌ سایت دارد. بسیار جالب است که در طراحی وب‌ سایت از هدر های مناسب H۱ استفاده شده است، کلمات کلیدی قدرتمندی به کار گرفته شده‌ و در چند لینک داخلی پراکنده شده ‌اند. با این وجود، برای بالا بردن درجه و رتبه وب‌ سایت، باید بر روی ساختن یک استراتژی موثر سئو خارجی نیز تمرکز کرد .اگر سئو خارجی به درستی انجام شود، وب‌ سایت به طور خودکار کسب درآمد از بک‌ لینک ‌ها، بهبود رتبه در موتور جستجو و ارتقای رتبه وب‌ سایت آغاز می‌ شود. به عبارت ساده‌ تر، جای سخت ‌تر کار کردن، درست کار کنیم. طراحی و سئو سایت معمولا با هدف بهینه ‌سازی انجام می شود. ساختن لینک ‌های خوب می ‌تواند به برند سازی و پایداری مجموعه کمک شایانی کند. سئو خارجی می تواند به شکل فعالیت در انواع شبکه ‌های اجتماعی انجام شود. شبکه ‌های اجتماعی همانند فیسبوک، گوگل پلاس، توئیتر و لینکدین، تاثیر خوبی در این زمینه دارند. می ‌بایست تولید محتوای باکیفیت و انتشار محتوای سئو شده در بازه ‌های زمانی مشخص در وب‌ سایت و دیگر شبکه ‌های اجتماعی انجام می شود. فعالیت در این محیط‌ ها به شرطی تاثیرگذار است که دنبال‌کننده ‌های زیادی وجود داشته باشد. محتوای سئو شده منتشر شوند تا در افراد اشتیاق به اشتراک ‌گذاری آن‌ ها ایجاد شود. کامنت و لایک محتوای سئو شده به نحوی باشد که گوگل متوجه شود فعالیتی مفید در جریان است. فعالیت در شبکه‌ های جتماعی، بخش بزرگی از سئو خارجی است که اگر با مهارت و هوشمندی اجرایی شود، تاثیرات مفیدی بر روی رتبه وب‌ سایت خواهد داشت. یکی از شاخه های مهم سئو، OFF PAGE SEO یا همان سئو خارجی است. سئو خارجی باعث می ‌شود افراد علاقه مند از سراسر اینترنت به سایت شما مراجعه کنند. اگر می ‌خواهید رتبه وب سایت خود را در گوگل بهبود ببخشید باید حتما سئو خارجی سایت را مد نظر داشته باشید.

سئو محتوا
سئو محتوا

سئو منفی

سئو منفی چیست و شامل چه مواردی می شود؟ سئو منفی (Negative SEO) عبارت است از بکارگیری تکنیک های مخرب برای پایین آوردن رتبه سایت های رقبا. تکنیک های سئو منفی برای سایت هدف در طولانی مدت مخرب هستند و به سایت رقبا آسیب وارد می کنند. برای آشنایی بیشتر با تکنیک های سئو منفی با ما همراه باشید. سئو یا بهینه سازی سایت عبارت است از انجام یک سری تاکتیک برای معرفی سایت به موتور های جستجو و مهمتر از همه آن ها گوگل، سئو شامل کلیه فعالیت هایی است که درون سایت و خارج از سایت برای بالا رفتن رتبه سایت در موتور های جستجو انجام می شود. در سئو منفی با سوء استفاده از روش های سئو خارجی سعی می شود که به رقبا آسیب وارد شود. هنگامی که از سئو منفی صحبت می شود. به طور کلی می توان گفت که منظور تکنیک هایی از سئو هستند. که جوانمردانه به شمار نمی روند. برخی از این تکنیک ها بر خلاف قواعد موتور های جستجو بوده و در طول زمان برای سایت استفاده کننده مضر خواهند بود. این تکنیک ها با هدف تخریب حریفان اجرا می شوند. برخی از آن ها بر روی سئو سایت اجرا کننده مخرب و برخی دیگر هنوز ضرری به سایت اجرا کننده وارد نمی کنند. هدف این سایت از معرفی تکنیک های سئو منفی و نحوه پیاده سازی آن ها، اجتناب کاربران از این تکنیک ها و عدم استفاده از آن ها بصورت تصادفی است. زیرا که برخی از این تکنیک ها در ظاهر مشکلی برای اجرا ندارند. مثلا خریدن تعداد زیادی بکلیک اسپم برای رقبا و گزارش آن به گوگل ظاهر این کار هیچ ایرادی ندارد و هیچ منبع رسمی هم این کار را جزو کارهایی که ممکن است به تنبیه سایت منجر شود لیست نکرده است. اما بکارگیری این تکنیک جزو تکنیک های سئو منفی است. زیرا که برای بالا بردن رتبه سایت در گوگل از محتوای سایت خودمان و یا تبلیغ محتوای تولیدی خودمان استفاده نکرده ایم. انواع موارد سئو منفی و راه‌های مقابله با آن چیست؟ ۱. مزرعه لینک و لینک ‌های اسپم شده: یکی از روش ‌های دریافت بک لینک نیز استفاده از مزرعه لینک است. اگر به‌ درستی از قانون این مزرعه استفاده کنید، می ‌تواند باعث افزایش رتبه سایت شما شود ولی متأسفانه این اتفاق خیلی کم می ‌افتد. در مزرعه لینک، انواع لینک ‌های مختلف مانند لینک ‌های اسپم شده و غیره وجود دارد و سایت شما ناخود آگاه از این سایت‌ ها بک لینک دریافت می‌ کند. درواقع اسپمر ها که چنین لینک ‌هایی را ایجاد می ‌کنند، با ثبت سایت شما و انکر تکست سعی می ‌کنند که به سایت شما لینک بدهند. برای این که سایت ‌های آن ‌ها از محتویات ضعیفی یا کپی شده برخوردار است، سایت شما نیز جریمه خواهد شد. اما چگونه از این مسئله در امان باشیم؟ این نکته را بهتر است بدانید که در امان بودن کامل از سئو منفی به‌ هیچ‌ وجه در دست و قدرت شما نیست و همیشه لینک‌ هایی وجود دارند که بخواهند به سایت شما لینک بدهند. اولین مسئله ‌این است که سعی کنید اگر قصد ایجاد مزرعه لینک دارید، حتما با سایت‌ های مشابه خود و دارای رتبه بالا این کار را انجام دهید و بعد این که همیشه از طریق گوگل وبمستر، ورودی ‌ها را بررسی کنید و هرکدام به نظر شما مشکوک آمد را سریعاً خودتان اسپم یا حذف کنید.

سئو محتوا

سئو محتوا

۲. نفوذ هکرها: هکر ها افرادی هستند که کارشان نفوذ غیرمجاز به سایت ‌های دیگران به ‌منظور دزدیدن یا تخریب اطلاعات آن‌ ها می ‌باشند و برای بازگرداندن آن‌ ها از مالک سایت باج می ‌گیرند. از این‌ رو، امنیت مهم ‌ترین عامل در هر وب‌ سایت است. هکر ها زمانی که بتوانند یک باگ در سایت شما پیدا کنند، به هیچی رحم نکرده و سریعا همه‌چیز را به می ‌ریزند که این خود نمونه ‌ای از سئو منفی است، مسئله ‌ای که اصلا دست شما نیست ولی باید با استفاده از تکنیک‌ هایی جلوی ورود آن‌ ها را گرفته و سریعا بعد از هر حمله، اقدام به بازسازی سایت خود کنید. هکر ها ممکن است که تاکتیک‌ های زیر را به جهت سئو منفی در سایت شما به کار بگیرند: قرار دادن محتوا های ضعیف یا کد های مخرب در بخش‌ هایی از سایت شما. قرار دادن محتوا های از سایت‌ های دیگران به ‌صورت کاملا کپی شده که باعث جریمه سایت تان می‌ شود. قرار دادن لینک ‌های مخرب و اسپم شده. حذف کردن لینک‌ ها و عکس‌ های سایت. مخفی کردن کد های HTML۵ که ازنظر سئو یک جرم تلقی می ‌شود. اما باید چه ‌کار کرد که جلوی نفوذ هکر ها گرفت؟ اگر از ورد پرس استفاده می ‌کنید، بهتر است که پلاگین Google Authenticator که پسورد دو مرحله‌ای تولید می ‌کند را نیز به کار بگیرید. هر موقع که شما قصد وارد شدن را داشته باشید، گوگل کد خاص و یک ‌بارمصرفی را به گوشی شما ارسال می‌ کند. پسورد های قوی و ترکیبی از اعداد و حروف را به کار ببرید و هرچند وقت یک ‌بار آن را تغییر دهید. از تمامی فایل های سایت خود یک نسخه پشتیبان بگیرید و آن را آخر هر روز به ‌روزرسانی کنید. اگر کاربران سایت شما این اجازه را دارند که فایل ‌هایی را در سایت آپلود کنند، حتما با هماهنگی شرکت هاستینگ خود، آنتی ‌ویروس قوی را نصب نمایید. در آخر توصیه می ‌شود که حتما یک مشاوره امنیت داشته باشید. هکر ها ساعت کاری ندارند و هر لحظه ممکن است که به هر سایتی نیز حمله کنند. ۳. محتوای کپی شده در سایت‌های دیگران: یکی از موارد سئو منفی نیز کپی کردن مطالب سایت شما در دیگر سایت ‌ها است. شما ممکن است که برای این که بخواهید بک لینکی از دیگر سایت ‌ها دریافت کنید، مطالب سایت خود را عینا کپی کرده و در شبکه ‌های اجتماعی یا سایت‌ هایی را که پربازدید هستند، قرار دهید. یا حتی ممکن است بخواهید مطلبی در سایت خود قرار دهید، ولی عین جملات (یا خیلی شبیه آن) در دیگر سایت‌ ها نیز وجود داشته باشد. در هر دو مورد، گوگل محتوای سایت شمارا کپی شده تلقی کرده و جریمه می ‌کند. برای این منظور، توصیه می ‌شود که اول ‌از همه اگر مطلبی در سایت خود قرار دهید، اجازه بدهید که کامل ایندکس شود سپس آن را در دیگر سایت‌ ها یا شبکه ‌ها نشر دهید. همچنین اگر قصد نوشتن مطلبی را دارید، موضوع و جملات خود را بررسی کنید تا مانند دیگران نباشد.


۴. فعالیت مخرب در شبکه‌های اجتماعی: بعضی از اسپمر ها و افراد، اقدام به ساختن شبکه ‌های اجتماعی جعلی به نام سایت یا برند شما می‌ کنند و هر نوع فعالیتی را که بخواهند انجام می ‌دهند. این کار علاوه بر اینکه باعث تخریب هویت شما می ‌شود، ممکن است حتی در رتبه سایت شما هم اثر منفی داشته باشد. بعضی از این اسپمر ها با قرار دادن لینک در شبکه‌ ها و هدایت آن ‌ها به سایت شما، به ‌ظاهر باعث افزایش ورودی می ‌شوند اما از آن جا که شبکه‌ های فیک قبلا توسط خود ادمین ها ریپورت شده است، گوگل ورودی از آن ‌ها را نیز جریمه خواهد کرد. توصیه می ‌شود که اول‌ ازهمه اکانت رسمی خود را ایجاد کرده و به همه کاربران خود اطلاع دهید که هر گونه اکانتی غیر از این، فیک بوده و سریعا به شما گزارش دهند. ۵. سرعت سایت: سرعت سایت یکی از مهم ‌ترین عواملی که اگر پایین باشد، سریعا باعث کاهش مخاطبان می ‌شود. سعی کنید که حتماً سرعت سایت خود را بالا ببرید، برای این که تکنیک ‌های افزایش سرعت سایت را بدانید. بعضی از اسپمر ها، تلاش می ‌کنند با هدایت و ارسال کد های مخرب به سایت شما، سرعت سایت تان را کاهش دهند. حتما سرعت را با استفاده از ابزار های مخصوص بررسی کرده و در صورت مشاهده کاهش، اقدام به رفع آن کنید.

سئو محتوا

سخن پایانی

تمام سعی ما در نوشتن این مقاله این بود که بتوانم همه نکات را به زبان ساده توضیح بدهم اما مطمئنا بعضی از موارد برای برخی از مخاطبان هنوز به طور کامل قابل درک نیست. اگر تصور می کنید قسمتی از متن به صورت مفهومی توضیح داده نشده و سوالی در موردش دارید، سوال خودتان را در بخش نظرات مطرح کنید. با کمک سوالات شما ما میتوانم نقاط ضعف مقاله را پیدا کرده و در بروزرسانی های بعدی آن ها را رفع کنیم. با آرزوی موفقیت. قطعا سئو فقط چیزی نیست که ما در این مطلب برایتان مهیا کرده ایم و برای کسب اطلاعات بیشتر باید همینطور بیشتر و بیشتر جست و جو کنید و همه حرف ها را درباره این مقوله پر اهمیت بخوانید. به یاد داشته باشید که زحمت زیاد و تخصص تنها مواردی نیست که سایت شما را به صفحات نخست می رساند بلکه داشتن صبر و حوصله و تسلیم نشدن نیز اهمیت بسزایی دارد.