یکی از خدماتی که توسط تیم سئو محتوا خدمات طراحی گرافیکی سایت می باشد که در این مقاله قصد بررسی این خدمات را داریم. خدمات طراحی گرافیکی سایت به صورت گسترده ای در تمام زمینه های تبلیغاتی قابل لمس می باشد. انجام این نوع خدمات بر عهده یک یا چند طراح گرافیست می باشد. این خدمات طراحی گرافیکی سایت شامل تصویر سازی، عکاسی و چاپ می باشد و برای انتقال بهتر مفاهیم و آموزش های لازم به کار می رود. این خدمات و طراحی های بصری در کسب و کار ها از اهمیت بیشتری برخوردار هستند. طراحان گرافیک با استفاده از المان های گرافیکی به طراحی تبلیغات برای برند های متفاوت می پردازند؛ پوستر ها، بروشور ها، خدمات چاپ، برندینگ در وب سایت و پلتفرم های دیجیتال همگی از جمله خدمات گرافیکی می باشند که برای کسب و کار ها ارائه می شوند. در ادامه برای درک بهتر این خدمت تیم سئو محتوا ابتدا لازم است که اطلاعاتی از ui خدمت شما عزیزان بدهیم.
UI از کجا آمد؟ قبل از سال ۱۹۷۰، اگر شما می خواستید از کامپیوتر ها استفاده کنید، مجبور بودید از رابط کاربری خط فرمان (command line) کمک بگیرید. هیچ رابط گرافیکی وجود نداشت و کاربر برای کار با کامپیوتر مجبور بود در یک صفحه سیاه دستور خود را به زبان برنامهنویسی تایپ کند تا بتواند یک کار ساده انجام دهد. همین کار ساده، الان کار سختی است نه؟ در دهه ۱۹۸۰ اولین رابط کاربری گرافیکی توسط شرکت زیراکس(Xerox) توسعه پیدا کرد؛ با استفاده از این تغییر، کاربران می توانستند دستورات را از طریق آیکون ها، دکمه ها، منو ها و باکس ها بفرستند و با کامپیوتر کار کنند. این به معنی بود که دیگر کدنویسی نیاز نبود و انقلاب در UI از همین زمان به بعد شکل گرفت. در سال ۱۹۹۴ اپل کامپیوتر شخصی مکینتاش را وارد بازار کرد؛ این سیستم اولین PC موفق تجاری بود که از کلیک و موس به عنوان رابط کاربری جدید استفاده میکرد. دسترسی و رایج شدن کامپیوتر های شخصی باعث شد که جرقهی طراحی رابط کاربری در ذهن افراد زده شود، چون اگر کاربران نمی توانستند با کامپیوتر ها تعامل داشته باشند آن ها فروش نمی رفتند. در نتیجه طراحی UI متولد شد.
در خدمات طراحی گرافیکی سایت دو کلمه UX و UI بسیار استفاده می شود و عنوان شغلی برخی از طراحان وب سایت UX Designer و برخی دیگر UI Designer می باشد. تفاوت این دو در کجاست که در ادامه سعی داریم تفاوت بین این دو مورد را به طور کامل برای شما شفاف سازی نمایم. به صورت بسیار ساده UI که مخفف User Interface design می باشد بخشی از طرح می باشد که زمانی که کاربر در حال رویت وب سایت می باشد آن را مشاهده می نماید و UX که مخفف User Experience design می باشد به تجربه کاربر از رویت وب سایت گفته می شود.
UX چیست؟ User Experience - UX شامل رفتار، حالت و احساست کاربر در مورد استفاده از یک محصول و یا سیستم خاص گفته می شود. تجربه کاربر شامل جنبه های عملی، تجربی، موثر ، معنی دار و جنبه های با ارزش اثر متقابل انسان و کامپیوتر و محصول می باشد، که شامل درک کاربر از جنبه های مختلف سیستم شامل کاربرد، سادگی در استفاده و بهره وری می باشد. بر اساس تعریف ISO عنوان user experience شامل کلیه عواطف، اعتقادات، مزیت ها، پاسخ های فیزیکی و روانی، رفتارها و اجراها قبل از زمان استفاده، در زمان استفاده و بعد از آن اطلاق می گردد. وظیفه طراح وب سایت چیزی بیش از طراحی محیطی زیبا برای وب سایت شما می باشد که طراح می بایست هیجان و احساسات کاربران شما را در نظر بگیرد و سایت را به گونه ای طراحی نماید تا وب سایت شما ارتباط احساسی برقرار نماید. طراح وب سایت یکی از مهترین اعضای تیم شما می باشد که در صورتی که کار خود را به درستی انجام دهد تاثیر بسیار مثبتی در کسب و کار شما خواهد داشت . مارک زاکربرگ خالق فیس بوک میز طراحان وب سایت خود را نزدیک میز خود قرار داده بود تا بدین وسیله هم کار ایشان را دائما تحت نظر داشته باشد و هم بتواند خط مشی و دیدگاه های خود را دائما به ایشان منتقل نماید تا بدین وسیله طراح با درک بهتر فعالیت وب سایت طراحی های مفهومی تری را ارائه نماید. مهندسان در کار طراحی سایت بخش هایی را پیاده سازی می نمایند که کاربر مشاهده نمی نماید و منطق و اصول کار را پیاده سازی می نمایند حال آنکه طراحان وب سایت رابط کاربری وب سایت را پیاده سازی می نماید.
UI چیست؟ UI که مخفف user interface می باشد در فیلد اثر متقابل ماشین و انسان در صنعت طراحی، فضایی می باشد که اثر متقابل بین انسان و ماشین به وجود می آید. هدف این اثر متقابل اجازه برای عمکلکرد موثر و کنترل ماشین از سمت انسان می باشد، در حالیکه ماشین اطلاعاتی را باز می گرداند که کمک به تصمیم گیری های کاربران می نماید. برخلاف طراحان UX که بر روی حس کلی کار تمرکز می نمایند طراحان UI بر روی نحوه ارائه محصول کار می نمایند. آنها صفحه ای را طراحی می نمایند که کاربر با آن در ارتباط می باشد و تلاش می نمایند UI را در جهت محقق ساختن اهداف طراح UX پیش ببرد. به عنوان مثال ممکن است طراح UI تصمیم بگیرد اسلایدری در بالای صفحه تعبیه نماید و یا دکمه ای برای انجام فرآیند خرید در مکانی از صفحه ایجاد نماید. همچنین طراح UI مسئول ساخت راهنمای استایل منسجم می باشد تا ثبات و یکپارچگی در طراحی دیده شود.
تفاوت ui و ux: مخفف هایی هستند که معمولا توسط افراد مبتدی به صورت اشتباه مورد استفاده قرار می گیرند. آن ها کاملا معناهایی متفاوتی دارند که معمولا توسط افرادی که معناهای آن را نمی دانند به جای یک دیگر استفاده می شوند در صورتی که تقاوت این دو بسیار واضح می باشد.
UI مخفف User Interface می باشد که در صنعت نرم افزار به هر چیزی که در صفحه نمایش داده می شود گفته می شود که شامل تصاویر، متن ها، دیاگرام ها، ماژول ها، جداول ، ویدئو ها و همچنین رنگ ، سایر و مکان آن ها می باشد.
UX مخفف User Experience می باشد که بسیار وسیع تر از UI می باشد و به تجربه و احساس کاربر زمانی که از محصول شما استفاده می نمایند گفته می شود. به عنوان مثال زمانی که شما از سایت سئو محتوا محصولی را سفارش می دهید و آن بسیار سریع تحویل شما می گردد به این معناست که UX خوبی وجود داشته است. در حقیقت کل یک محصول UX می باشد و و هر بخش از آن UI نامیده می شود. UI در حقیقت سیستمی می باشد که انسان از طریق آن با ماشین در ارتباط می باشد و شامل کامپوننت های فیزیکی و نرم افزاری می باشد.
رابط کاربری وبسایت
رابط کاربری نقش بسیار مهمی در جذب و حفظ مخاطب در یک وبسایت ایفا میکند به همین دلیل مبحث طراحی رابط کاربری بسیار مهم و قابل توجه است. بطور مثال اگر یک وبسایت که مطالب بسیار مفید و ارزشمندی در اختیار کاربر میگذارد طراحی رابط کاربری ضعیفی داشته باشد، نمیتواند مخاطبان خود را راضی نگه دارد و باعث بازگشت آنان به آن وبسایت نمیشود و خیلی زود با شکست روبرو میشود. بنابراین مهارت طراح UI در حفظ کاربر و موفق شدن یک وبسایت بسیار موثر است.
رابط کاربری موبایل: رابط کاربری موبایل از لحاظ طراحی بسیار با وب سایت متفاوت است چرا که موبایل مسیرهای موجود محدودتری نسبت به وبسایت دارد و نیز تعداد دفعاتی که کاربر با آن سرو کار دارد بسیار متفاوت است. هر شرکت سازنده ی موبایل طراحی کاربری مخصوص به خود را دارد؛ همان طور که با نگاه کردن به منوی هر موبایل متوجه شرکت سازنده آن خواهیم شد و به عبارتی، رابط کاربری درگوشی موبایل امضا شرکت سازنده ی آن محسوب میشود.
رابط کاربری اپلیکیشن و نرم افزار:
UI طراحی شده در هر اپلیکیشن یا نرم افزاری نشان دهنده ی ساختار و محتوای آن است بنابراین مخاطب میتواند در نگاه اول همه چیز را دریافت کند و در مورد کیفیت آن قضاوت کند. پس بهتر است رابط کاربری در این زمینه با مهارت کافی انجام پذیرد. برای طراحی در این زمینه بهتر است به نکات زیر توجه شود:
• آنالیز رفتار کاربر
• داشتن اطلاع کافی از آنچه که مخاطب می خواهد
• آنالیز طراحی های مشابه
• دسترسی آسان به بخش های مهم و پرکاربرد
• استفاده از سبک های موفق طراحی
طراح رابط کاربری کیست؟ یک طراح خوب کسی است که خوب دیدن را آموخته باشد. او باید برای رسیدن به این توانایی به صورت روزانه وب سایت های موجود در زمینه ی طراحی و گرافیک نظیر Freepik ،Unsplash و… را چک کند و ایده کافی را در زمینه های مختلف کسب کند. یک طراح رابط کاربری ماهر باید بر روی این موضوع تمرکر داشته باشد که کاربر چه چیزی را احتیاج دارد و بهترین راه حل برای رفع نیاز او چیست. به عبارتی، باید خود را به جای کاربر فرض کند و قدرت پیش بینی داشته باشد. عناصری که طراح به کار می برد باید خوانا و ساده باشد بطوری که برای کاربر مبهم نباشد. رابط کاربری علاوه بر بحث نیاز کاربر، بر روی برندینگ نیز تمرکز دارد؛ بنابراین یک طراح باید بتواند با استفاده از ابزار هایی مانند فتوشاپ و ایلاستریتور به درستی از رنگ ها و تصاویر مرتبط استفاده کند تا برای کاربر جذاب باشد. تفاوت میان طراح رابط کاربری و طراح گرافیک: طراحی رابط کاربری و طراحی گرافیک دو دنیای جدا از یک دیگر دارند؛ طراح رابط کاربری کار خود را با وایرفریم هایی با جزئیات پایین شروع میکند که جلوه ی خاصی ندارد و ممکن است جذابیت چندانی نداشته باشد. به عنوان مثال طراح به مواردی چون: مکان مناسب قرارگیری المان ها، طریقه ی ارسال فرم، چگونگی بروز خطا، جایگاه دکمه ارسال و موارد زیادی از این قبیل فکر می کند. اما طراح گرافیک به جذابیت ظاهری می پردازد. طراح دیداری مشخصا با شناسایی رنگ ها و تصاویر، مرتبط با هدف شرکت نمای آن را زیبا میکند. درواقع تفاوت این دو در ساده سازی و زیبا سازی صرف است. ۵ اصل حیاتی برای طراحی یک UI بی نظیر بدون شک برای انجام هرکاری نیاز به یک سری مهارت و ابزار داریم. طراحان رابط کاربری برای طراحی خود از نرم افزار های گرافیکی ایکس دی، فتوشاپ و ایلاستریتور بهره میبرند. البته از ابتدای کار نباید به سراغ این ابزارها رفت بلکه ابتدا باید وایر فریم (شکل کلی وبسایت، اپلیکیشن و…) را بصورت دستی روی کاغذ و یا با استفاده از برنامه های مخصوص طراحی شود سپس از این نرم افزارها برای رسیدن به بهترین نتیجه استفاده گردد. اصل ساختار: رابط کاربری می بایست با هدف مشخصی طراحی شود. هدفی کاربردی و با معنایی قابل درک که با برنامه ریزی دقیق انتخاب شده است. با در کنار هم قرار دادن مسائل مربوط به هم و جداسازی مسائل غیر مربوط باید به مدلی ثابت برسید. اصل سادگی: هدف از ارائه ی رابط کاربری به کاربر، ساده سازی فرآیند های دشوار و انجام آن ها به طور متداول و بدون دردسر می باشد. طراحی باید به گونه ای صورت گیرد که فهم آن برای کاربر آسان باشد. به معنای دیگر، UI باید میانبری متناسب با موقعیت های پیش آمده باشد. اصل پدیداری: طراحی باید آنقدر دقیق باشد که تمامی اطلاعات و مواردی که برای به انجام رساندن یک فرآیند نیاز است را جمع آوری کند و در اختیار کاربر بگذارد. همچنین اطلاعاتی که ضروری نبوده و در طول انجام کار نیازی به آن ها نداریم باید حذف شوند تا باعث ایجاد سردرگمی و مزاحمت نشوند.
اصل بازخورد: طراحی رابط کاربری باید به زبان ساده و قابل درک کاربر را از وضعیت های متغیر، خطا های پیش آمده و استثناهای موجود مطلع کند.
اصل تحمل: کاهش دادن هزینه ی خطا و اشتباهات پیش آمده مثلا از طریق برگشت پذیری می تواند از اصول مهم طراحی باشد؛ یعنی باید از انعطاف و تحمل بالایی برخوردار باشد و تا جایی که ممکن است، از پیش آمدن مشکلات جلوگیری کند.
یک UI دیزاینر چه چیزهایی باید بلد باشد؟
معمولا یک طراح رابط کاربری حرفه ای میتواند کار طراح دیداری را نیز انجام دهد. کار این دو هر چند متفاوت است اما کاملا به یکدیگر وابسته و مرتبط میباشند. اکثر شرکت ها فردی را برای انجام هر دو حرفه استخدام میکنند. پس اگر طراح رابط کاربری با ابزار های گرافیکی چون فتوشاپ و ایکس دی آشنایی کامل داشته باشد، بسیار در کسب و کارش موفق تر خواهد بود.
امروزه افراد متخصصی به نام UI Developer ها نیز با مهارت های طراح رابط کاربری و یک برنامه نویس Front-End به وجود آمده اند. اگر تمرکز یک طراح روی وب سایت باشد بهتر است سبک های مختلف طراحی را بداند. حتی مزیت ها و عیب های سبک های مختلفی مانند تخت، رئالیسم، سه بعدی و… را بشناسد تا بتواند کاربردی تر و حرفه ای تر فعالیت کند.
بهترین ابزارهای طراحی رابط کاربری (UI): پس از آشنایی کامل به طراحی رابط کاربری و ابعاد مختلف آن، نوبت به معرفی بهترین ابزار های یو آی می رسد. در ادامه به ۴ نرم افزار کاربردی در میان طراحان رابط کاربری اشاره خواهیم کرد. این برنامهها عبارتند از:
اسکچ (Sketch): اسکچ، یکی از پرکاربردترین ابزارهای طراحی یو آی است که طراحان رابط کاربری با استفاده از آن، پروتو تایپ و رابط های بسیار حرفهای خلق می کنند. متأسفانه این برنامه طراحی دیجیتال، تنها روی سیستم عامل Mac قابل استفاده است اما مزیت های قابل توجهی همچون موارد زیر را دارد: پس از خرید اسکچ، تا یک سال به صورت رایگان از تمام به روز رسانی های این برنامه می توانید استفاده کنید. البته پس از اتمام مدت یک سال همچنان می توانید با اسکچ کار کنید اما دسترسی شما به آپدیت های برنامه محدود خواهد شد. طراحان رابط کاربری به این موضوع اذعان می کنند کار با اسکچ به مراتب آسان تر از کار با فتوشاپ است. از سوی دیگر، طراحی اسکچ به نحوی است که به یک صفحه وب کدنویسی شده نزدیک است و این موضوع بر سرعت و کیفیت طراحی ها تأثیر فراوانی می گذارد. اسکچ، مبتنی بر بردار یا وکتور بیس است و این امکان را به شما می دهد که بدون آسیب به کیفیت و وضوح تصویر، آن را به ابعاد و اندازه های دلخواه خود تغییر دهید.
اکشر (Axure RP): این نرم افزار چند کاره، به منظور ساخت وایرفریم، نقشه سفر مشتری، نسخه اولیه و رابط کاربری سایت ها و اپلیکیشن های مختلف، مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از مزایای برجسته برنامه Axure این است که با ابزاری همچون اسکچ کاملا سازگاری دارد. در نتیجه، فایل های خروجی از اکشر را در نرم افزار اسکچ نیز می توانید استفاده کنید. از سوی دیگر، این برنامه برای انجام پروژه هایی که نیازمند کار تیمی هستند، بسیار مناسب است.
فیگما (Figma): یکی دیگر از بهترین ابزار های طراحی یو آی، Figma است که در سیستم عامل های مختلفی همچون ویندوز، مک و لونیکس، قابل استفاده می باشد. جالب است بدانید در پروژه هایی که هر یک از اعضا تیم با سیستم عامل های مختلف کار می کنند، فیگما قابلیت اشتراک گذاری و ویرایش پروژه را در اختیار تمام افراد تیم قرار می دهد. هرچند این برنامه به صورت آنلاین و تحت وب قابل استفاده است اما بسیاری از طراحان از نسخه آفلاین آن استفاده میکنند و نسخه های غیر رایگان و رایگان آن نیز با توجه به هدف و پروژه ای که دارید، قابل دریافت است.
ادوب ایکس دی (adobe XD):
adobe XD که یکی از ابزار های مناسب در طراحی UI محسوب می شود، نرم افزاری است که از سوی شرکت ادوبی ارائه شد و می توان آن را رقیبی برای اسکچ دانست. adobe experience design که به اختصار adobe XD گفته می شود، نرم افزاری است که به منظور استفاده در ویندوز و مک منتشر شده است. ادوب ایکس دی، ابزاری برای طراحی سایت است که با قابلیت استفاده آسان از آن می توانید نمونه طرح دلخواه خود را به راحتی پیاده سازی کنید. این نرم افزار، از چندین برنامه نقاشی متنوع تشکیل شده است که به شما کمک می کند تا پیش نمایش کار خود را در گجت های مختلفی همچون موبایل و دسکتاپ مشاهده کنید. علاوه بر موارد گفته شده؛ با adobe XD می توانید پروتوتایپ هایی کاملا حرفه ای طراحی کنید و از سر و صدای زیاد سیستم خود درامان بمانید. چرا که این برنامه نیاز به منابع سخت افزاری مختلف ندارد.
بازار کار برای طراح رابط کاربری: متخصصین در این زمینه بسیار کم هستند و درخواست شرکت ها و کسب و کار ها برای استخدام طراح رابط کاربری زیاد است. اما موضوع قابل توجه توانایی شما در این زمینه می باشد. از جمله مواردی که در ملاک های استخدامی وجود دارد: کیفیت نمونه کار های قبلی تان، رزومه کاری و شرکت هایی که پیش از این در آن ها مشغول فعالیت بودید، اطلاعات شما از طراح های مطرح و اعتماد به نفس شما در طول مصاحبه هستند. اگر می خواهید واقعا یک طراح رابط کاربری متخصص باشید، بهتر است دائما در حال فعالیت باشید. این که بنشینید تا پروژه ای را به شما بسپارند و انجام دهید به هیچ عنوان باعث پیشرفت شما نخواهد شد. می توانید مهارت تان را در نمونه کار های فرضی نیز افزایش دهید. پس دست به کار شوید و چند وب سایت فرضی طراحی کنید. البته به یاد داشته باشید برای نشان دادن آن ها به عنوان نمونه کار باید فرضی بودن شان ذکر شود. حتی می توانید آزادکاری داشته باشید و جایی استخدام نشوید. خودتان پروژه بگیرید و انجام دهید. البته که اعتماد کردن به طراح رابط کاربری بدون رزومه و تجربه مقداری مشکل است. اما اگر با افراد سرشناس ارتباط برقرار کنید گرفتن پروژه آسان تر می شود. رابطه ی خود را با این افراد که پروژه های زیادی در دست دارند تا آن ها را به شما بسپارند حفظ کنید. داشتن اعتماد به نفس و جسارت شما را چند قدم بزرگ در کار جلو می اندازد.
چگونه یک طراح رابط کاربری موفق شویم؟ طراحی رابط کاربری چیزی فراتر از کار با فتوشاپ و کار هنری هست و اصول ویژه آن باید رعایت شود تا بهترین نتیجه حاصل گردد. در مرحله ی اول باید بتوانیم ساختار را رعایت کنیم. رعایت ساختار به این معناست که طراح هدف و سمت و سویی مشخص داشته باشد و طراح از لحظه ی اول طراحی بداند قرار است چه چیزی و با چه ساختاری طراحی کند. در مرحله بعدی رعایت سادگی شرط است. عناصر استفاده شده در UI نباید مبهم و پیچیده باشند که کاربر با چندین کلیک پیاپی و مراحل پیچیده به خواسته ی خود برسد و یا آنچه را که میخواهد پیدا نکند. به عبارتی دیگر، مهم نیست تکنولوژی چقدر پیشرفته است، کاربری را آسان نگه دارید!
قابلیت دیده شدن در طراحی را دست کم نگیرید. در این اصل باید بدانید که کاربر نیاز دارد چه چیزی را جلوی چشم خود داشته باشد تا به راحتی استفاده کند و مجبور نباشد برای رسیدن به آن مراحل پیچیده ای را طی کند. معمولا موارد پرکاربرد که به صورت مداوم استفاده میشوند نیاز است که در دید کاربر قرار بگیرند. اصل اطلاع رسانی به کاربر را حتما رعایت کنید چرا که در صورت بروز اشکال یا خطا باید کاربر مطلع شود و او را با طراحی ویژه راهنمایی کنید که در قدم بعدی چه کاری باید انجام دهد. نکته دیگری که باید رعایت کنید، شناخت هرچه بیشتر مخاطب است تا مطابق سلیقه و مناسب شرایط و سن و … او بتوانید طراحی کنید. این مورد به کاربر کمک میکند که راحتتر با UI طراحی شده توسط شما ارتباط برقرار کند. و در نهایت نکته آخر اینکه در طراحی، زیبایی و انتخاب رنگ و تصاویر مناسب شرط مهمی است ولی دقت کنید که کارهای گرافیکی شما را از هدف اصلی یعنی سادگی و کاربردی بودن UI باز ندارد. تست کاربردپذیری و اصول UX نبز از مواردی است که طراحان رابط کاربری باید به آن توجه داشته باشند. از آن جایی که به آن اهمیت کافی نمیدهند در این قسمت آن را جداگانه برای تان شرح می دهیم. کاربردپذیری قسمت کوچکی از موضوع عمیق تری که تجربه کاربری نام دارد میباشد. مفهوم کلی آن به دسترسی ساده تر در استفاده از محصولات و وب سایتی خاص اشاره دارد. یک طراح رابط کاربری پیش از این که وب سایت را گرافیکی کند، کاربرد پذیریش را به کمک ابزار های نمونه سازی چندین بار می آزماید. اگر همه ی موارد طبق انتظارات کاربر و قابل درک پیش برود به سراغ مرحله ی بعد می رود. حتما تست کاربرد پذیری را جدی بگیرید. چرا که نتیجه ی آن می تواند با پیش بینی شما متفاوت باشد.
مراحل طراحی رابط کاربری UI
برای اینکه یک طرح مناسب را برای سایت خود انجام دهید می بایست یک سری مراحل را انجام دهید تا به این وسیله نیز بتوانید برای قرار گرفتن در صفحه اول گوگل کاری انجام داده باشید. این مراحل شامل:
بررسی پروژه و نیاز سنجی،
ارائه اتود اولیه UI به مشتری،
اعمال تغییرات،
ارسال تصویر طرح اصلاح شده برای مشتری،
دادن اطلاعات لازم پروژه به مشتری و انتخاب رنگ بندی سازمانی،
تسویه و تحویل پروژه،
بیش از حد در ابتدای مراحل طراحی سایت روی ظاهر سایت تمرکز نکنید، چرا که شما را از اصل داستان دور می کند و بجای تمرکز روی سایت و موفقیت سایت برای ظاهر آن وفت می گذارید و ظاهر همیشه یک چیز نسبی است. (زیبایی نسبی است و نمی توان همیشه ظاهر سایت را ۱۰۰% تمام کرد بلکه همیشه می توان برای آن وقت گذاشت)
چرا UI مهم است؟ طراحی رابط کاربری بخش مهمی از ایجاد یک تجربه کاربری مثبت با یک محصول یا خدمات است. بیشتر کاربران تعیین می کنند که آیا یک محصول یا خدمات را خیلی سریع بر اساس ظاهر طراحی و قابلیت دسترسی طراحی می کنند. مسئولیت اصلی یک طراح ایجاد واسطه هایی است که کاربر بسیار کارآمد و قابل استفاده می داند. به همین دلیل است که طراحان در تلاشند تا نیازهای کاربر را بطور کامل درک کنند و زمینه ای را که در آن با محصول تعامل می یابد، تحقیق کنند. کاربران باید بتوانند در هنگام تعامل با محصول ، اهداف و وظایف خود را در حد امکان بدون نیاز به انجام برسانند و همچنین از این تجربه لذت ببرند. به عبارت ساده ، یک ui خوب مهم است چرا که می تواند بازدیدکنندگان بالقوه سایت را به خریداران تبدیل کند زیرا پل تعامل بین کاربر و وب سایت شما میباشد. اصل تمرکز UI روی زیبایی شناسی است و قصد پیشرفت زیبا شدن را دارد و دائم در تلاش است تا کاربر از UI راضی باشند.
GUI چیست؟
طراحان UI در اصل طراحان گرافیک هستند که در توسعه این رابط های کاربر تخصص دارند آن ها تصمیمات آگاهانه ای درباره زیبایی شناسی کلی یک رابط یا ظاهر و احساس آن می گیرند. آن ها مجموعه ای از انتخاب های به ظاهر کوچک را در مورد جنبه های ظاهر طراحی انجام می دهند ، مانند:
طرح های رنگی،
شکل دکمه،
فونت هایی که برای متن استفاده می شوند،
عرض خط و…
GUI یا همان طراحان رابط کاربری ، بیش از ایجاد طرح هایی که از نظر بصری جذاب و تحریک کننده به نظر می رسند، باید اطمینان حاصل کنند که این موضوع به طور مناسب بیانگر اهداف برنامه است. علاوه بر این، هر عنصر باید از نظر ظاهری، احساس و هدف منسجم باشد. اگر چه طراحی UI معمولاً به رابط های گرافیکی کاربر، که معمولاً به آن GUI گفته می شود، اشاره دارد، انواع واسطه های زیادی وجود دارد که نیاز به طراحی دارند. با توسعه فن آوری جدید، UI جدید پدیدار می شوند. به عنوان مثال، UI تلفن همراه به سمت ایجاد رابط های تعاملی ساده و کارآمد برای تمام سنین رفته اند و این موضوع برای دستگاه های تلفن همراه، لپ تاپ و تبلت فرقی ندارد. دسترسی و محبوبیت برنامه های وب و موبایل باعث شده تا شرکت ها تلاش کنند تا مخاطبان هدف خود را بیشتر تحلیل و نیاز آن ها را رفع کنند. در این قسمت از متن به بررسی خدمات طراحی گرافیکی سایت توسط تیم سئو محتوا می رسیم. شباهت های زیادی بین طراحی گرافیک وب و طراحی گرافیکی وجود دارد. برای مثال هر دو به درک خوبی از تایپوگرافی، گرافیک و به طور کلی اصول طراحی نیاز دارند. مقایسه طراحی گرافیک وب و طراحی گرافیکی شبیه مقایسه آی پد با یک نقاشی است. هر دو نوع جلوههای بصری زیبایی را به نمایش می گذارند، اما فقط یکی از آن ها تعاملی است و اگر آن را لمس کنید می توانید با آن ارتباط برقرار کنید. بنابراین می توان گفت تمرکز بر روی طراحی گرافیک وب این است که چگونه هنرمندی می تواند تجربیاتی را ایجاد کند که فقط ویژگی نمایشی نداشته باشد بلکه مردم بتوانند با آن تعامل نیز داشته باشند. یک طراح گرافیک وب می تواند با انجام یک طراحی گرافیکی برای عناصر بصری وب سایت مانند تصاویر و آیکون ها، تمامی قسمت های یک سایت را به گونه ای در کنار هم بچیند که تعاملی و قابلاستفاده شوند و کاربر بتواند به راحتی با آن ها ارتباط برقرار کند. یک وب سایت مسیر های مختلفی دارد که کاربران وب می توانند برای رسیدن به اهداف شان از آن ها استفاده کنند.
طراحان گرافیک وب باید مطمئن شوند که کاربران هنگام استفاده از وب سایت تجربه خوبی دارند و می توانند به راحتی و بدون سردرگمی به اهداف شان دست یابند. آن ها درک می کنند که چگونه بهترین طراحی و چیدمان را برای عناصر جهت یابی، فراخوانی با دکمه های اکشن و دیگر عوامل تعاملی انتخاب کنند تا در کاربر نفوذ کرده و منجر به افزایش گردش یک فرد در سایت شود. بسیاری از طراحان گرافیک وب همان مجموعه مهارت های متداول را به عنوان طراحان وب دارند. مثلا با تایپوگرافی، پلت رنگ ها، و قوانین ترکیب بندی و چیدمان آشنایی دارند. اما طراحان پیشرفته گرافیک وب به چگونگی تاثیر این عوامل بر تعامل آنلاین و قابلیت استفاده از آن ها نیز توجه می کنند. یکی از دغدغه های طراحان گرافیک وب بهینه سازی عناصر سایت است. تصاویر، انیمیشن ها، و دیگر عناصر گرافیکی باید خوب به نظر برسند و در حین حال به اندازه کافی نیز کوچک باشند تا به سرعت روی همه دستگاه ها بارگذاری شوند. زمان های بارگذاری طولانی منجر به تجربه بد کاربر و کاهش نرخ بازدید سایت می شود. علاوه بر عناصر بصری، طراحان وب باید در نظر بگیرند که چگونه متن در صفحات مختلف و در مرورگرهای مختلف نمایش داده خواهد شد که خوشبختانه، اضافه شدن قاعده کلی فونت در CSS امکان آرایه بزرگ تری از گزینه های فونت را فراهم کرده است. طراح گرافیک وب تصمیم می گیرد که چگونه به وب سایت شما نگاه شود، بنابراین انتخاب هایی را در مورد طرح بندی، فونت ها و تصاویر انجام می دهد تا وب سایت های جذابی را خلق نماید. طراحان گرافیک وب باید مقیاس را نیز در نظر بگیرند. همان طور که در وب سایت ها مشاهده می کنید تصاویر و دیگر عناصر بصری با اندازه صفحه بالا و یا پایین می روند. هدف این است که تمام این عناصر قابل خواندن باشند و به کاربرپسند بودن وب سایت کمک کنند. طراحان وب باید تمام روش های ممکن را در نظر بگیرند و با یک تفکر خوب طرحی را برای عناصر اصلی سایت انتخاب نمایند.
ارتباط طراح گرافیک و طراح وب:
یک وب سایت مانند موجود زندهای است که دارای تغییرات مداوم است، برای مثال محصولات هر روز به سایت های تجارت الکترونیک اضافه می شوند و در صورت نیاز محتوای سایت ها به روزرسانی می شوند. طراح وب یا همان توسعه دهنده وب و طراح گرافیک وب بسیار شبیه به یک برنامه ریز شهر هستند و باید پیش بینی کنند که چگونه یک وب سایت ممکن است رشد کند و فضای بیشتری را برای تطابق تغییرات به خود اختصاص دهد. در حالی که یک طراح گرافیک وب بر روی خلاقیت تمرکز دارد، ظاهر و احساس یک وب سایت را ایجاد میکند و درباره چیدمان، رنگها و تصاویر تصمیمگیری میکند. توسعه دهنده وب به نحوه عملکرد همه قطعات طراحی شده یک وب سایت توجه دارد. طراح گرافیک وب و توسعه دهندگان باید در هر مرحله از کار با یکدیگر در ارتباطات باشند تا اطمینان حاصل شود که طراحی در حال حرکت به سوی اهداف مورد نظر است.
مهارت های ترکیبی: طراحان گرافیک وب به مهارت های ترکیبی عالی نیاز دارند تا مطمئن شوند هر یک از عناصر صفحه سایت مانع نمایش کلی و جریان صفحه نمی شود.
تایپوگرافی: آشنایی با اصول و شیوه های تایپی نیز در این نقش ضروری است، زیرا طراح وب گرافیک نیاز به انتخاب گزینه ها و اندازه فونت و نحوه کار آن ها در صفحه دارد
ویرایش تصویر: در این نقش، طراحان وب گرافیک اغلب تغییرات در تصاویر صفحه ای را انجام می دهند که از برش و تغییر اندازه برای بهینه سازی تصاویر برای مرورگر های دسکتاپ یا تلفن همراه استفاده می کنند و یا به خلق تصویر جدید طبق سلیقه خود و مشتری می پردازند.
برنامه نویسی وب: طراحان گرافیک وب دستکاری کد CSS، HTML و JavaScript را برای تغییر نحوه نمایش و رفتار صفحه انجام می دهند، بنابراین باید درک خوبی از این زبان های برنامه نویسی وب داشته باشند
مهارت های ارتباطی: مهارت های ارتباطی و کلامی در این نقش حیاتی هستند، زیرا طراحان گرافیک وب نیاز به همکاری با تیم های طراحی و توسعه دارند. آن ها ممکن است با مشتریان نیز در اتباط باشند تا عناصر طراحی و گرافیک وب سایت را تعیین کنند.
چرا طراحی گرافیک سایت اینقدر مهم است؟ طراحی گرافیک سایت به اندازه محتوای آن قابل توجه است. اگر شما یک وب سایت با طراحی گرافیک مناسب داشته باشید می توانید مخاطبان بسیاری را جذب وب سایت خود کرده و آن ها را تبدیل به مشتری کنید. وب سایت هایی که از گرافیک خوبی برخوردار نیستند برای بازدید کنندگان هم جذاب نیستند. موفقیت سایت شما در زمینه گرافیک بستگی به قرارگیری موثر و کارآمد عناصر در وب سایت شما دارد. داشتن یک گرافیک سایت مناسب نه تنها میتواند کاربران را به سمت خود جلب کند بلکه باعث می شود وب سایت شما در زمینه خودش به یک سایت عالی از نظر طراحی تبدیل شود. معمولا از طراحی گرافیک سایت برای توضیح ایده هایی استفاده میشود که نمی توان آن ها را توسط کلمات بیان کرد. به عنوان مثال وب سایت های فروشگاهی از گرافیک زیادی استفاده میکنند تا محصولات خود را به صورت تصویری نشان دهند. زبان تصویری وب سایت جزئیات محصولات و خدمات را به طور خاصی نشان می دهد و به راحتی قابل درک است. خدمات گرافیک سایت و طراحی بنر همیار توسعه به شما کمک می کند تا محتوا را ساده کرده و به تفسیر آن کمک بسیاری کنید.
طراحی گرافیک اختصاصی برای وب سایت: پوب سایت های اختصاصی با توجه به نیاز و کسب و کار شما از صفر شروع به طراحی می شود. بعد از طراحی گرافیک وب سایت، طراح سایت با استفاده از ابزار هایی وب سایت شما را طراحی می کند. شما می توانید هرگونه ایرادی را در مرحله طراحی گرافیک وب سایت گرفته تا طراح آن را تصحیح کند. حالا شاید بپرسید که چجوری میشه یک وب سایت اختصاصی داشت، شما برای داشتن یک وب سایت اختصاصی فقط کافی است که روی دکمه پایین کلیک کنید.
گر همه تلاش و هزینه شما برای خدمات طراحی گرافیکی سایت محدود به این موضوع باشد که صرفا کاربران به سایت شما وارد شوند، ولی سایت شما گرافیک خوبی نداشته باشد و نتواند مخاطب را در سایت نگه دارد، ضرر کرده اید و هزینه شما هدر رفته است. چون اولین چیزی که وقتی کاربران وارد سایت می شوند به آن توجه می کنند جذابیت سایت و مرتب بودن آن است. بنابراین پس از ورود به سایتی که جذابیتی نداشته باشد بلافاصله صفحه را می بندند. در نتیجه این موضوع باعث bounce rate بالا در سایت شما می شود.
bounce rate یا نرخ پرش به درصد تعداد افرادی که تنها یک صفحه از سایت شما را مشاهده میکنند و از آن خارج می شوند گفته می شود. به طور ساده تر فرض کنید سایت شما در روز ۱۰۰ بیننده دارد و ۷۰ نفر از آن ها با دیدن یک صفحه از سایت شما خارج شده اند، در این صورت مقدار bouce rate سایت شما ۷۰% است.
اشتباه برخی کارفرمایان در مورد خدمات طراحی گرافیکی سایت: این تصور غلط در بین بعضی کارفرمایان رایج است که باید از همه فضاهای خالی سایت استفاده کنند و کل صفحه نمایشگر را با تصاویر و بنرهای تبلیغاتی پر کنند. در صورتی که طراحی گرافیک سایت با طراحی کاتالوگ و تراکت که تبلیغات چاپی هستند، متفاوت است.
طراحی بر اساس حالت مواد: مدتی پیش گوگل مفهوم جدیدی در طراحی با نام material design یا بهتر بگوییم طراحی مواد را معرفی کرد که شامل مجموعه ای از راهنمایی ها برای طراحان و توسعه دهندگان است. این رویکرد طراحی، دیدگاه های تازه ای در مورد رابط کاربری، انیمیشن ها و تعامل با کاربر را معرفی میکند و یک پایه مناسب برای طراحی نرمافزار ها و اپلیکیشن های کاربرپسندتر است.
معرفی متریال دیزاین : به طور کلی میتوانید طراحی متریال را در دو بخش خلاصه کنید: مواد و عناصر طراحی : این مواد زمینه طراحی ما را فراهم میکنند به طوری که سطوح و لبه های اشیاء در طراحی متریال برای ما نشانه هایی بصری را ایجاد می کنند. اکنون می خواهیم این نوع طراحی را با زندگی واقعی مقایسه کنیم. ما ابعاد یک اتاق را به خاطر وجود دیوار ها می توانیم درک کنیم و همچنین چیدمان یک اتاق درک ما را نسبت به آن اتاق شکل میدهد. مثلا شما به وضوح می توانید تفاوت بین آشپزخانه و اتاق نشیمن را درک کنید. این همان اصلی است که در طراحی متریال به کار میرود. ترکیب طراحی و محتوا، بافت طراحی را در فضای دیجیتالی برای کاربر همانند دیوار های فیزیکی و چیدمان اتاق ایجاد می کنند. اکنون کاربر درک بهتری از رابط کاربری دارد چون زبان متریال بافت کاملی را از طراحی رابط ایجاد کرده است. رنگ بندی سایت : ابزار ها و سایت های زیادی برای کمک در انتخاب ترکیب رنگ های بکر و خوب وجود دارد؛ از جمله adobe kuler که نرم افزاری است برای همین کار. روش دیگری که می توانم توصیه کنم جامعه مجازیcolorlovers.com یعنی عاشقان رنگ هاست. این وب سایت یک شبکه اجتماعی با موضوع رنگ است و در آن می توانید رنگ های solid و ترکیب رنگ های مختلف و الگو های رنگی متنوعی را که توسط اعضا این شبکه اجتماعی ساخته شده اند ببینید. می توانید محبوب ترین ها را ببینید یا کلمه خاصی را سرچ کنید تا ترکیب های زیبا و جدید بیشتری را بتوانید ببینید و برای طرح وب سایت خود استفاده کنید. اما سایت جمع و جور http://colorschemedesigner.com، همه جا و همیشه می تواند در دسترس باشد و امکانات خوبی هم برای ارائه ترکیب رنگ های خوب و رنگ های مکمل و متمم و... به طراحان دنیای دیجیتال ارائه می کند. این سایت به نوعی در کنار رنگ های اصلی پیشنهادی، نسخه هایی از رنگ های تیره تر و روشن تر را نیز ارائه می کند تا برای رنگ بندی طراحی سایت خود دست به دامان رنگ های بیشتری نشوید و رنگ بندی شما لطمه نخورد. همچنین این وب سایت گزینه ای دارد برای نمایش یک وب سایت نمونه در رنگ بندی منتخب شما که شاید برای مبتدیان حسابی به درد بخورد. دیدن وب سایت های حرفه ای و آنالیز رنگ های آن ها هم می تواند مناسب باشد.
برای این کار می توانید به وب سایت هایی نظیر template monster یا theme forrest بروید و موضوع مورد نظر خود را سرچ کنید تا رنگ بندی های رایج در آن موضوع را ببینید. مثلا وقتی برای فروشگاه اینترنتی سرچ می کنید، متوجه می شوید کمتر قالبی با رنگ بندی تیره و بک گراند سیاه طراحی شده است. یا اگر درباره مد و هنر سرچ کنید، ترکیب رنگ های تیره و باوقار بیشتری را می توانید پیدا کنید. اما بهترین و مطمئن ترین راه ، استفاده از پالت رنگ پیشنهادی گوگل است. گوگل در قوانینی که با عنوان متریال دیزاین مطرح کرد این پالت رنگ را ارائه داد که با بررسی آن می توانید ترکیب رنگی مناسب سایت تان را انتخاب کنید. استفاده از تصاویر مناسب در طراحی سایت :در طراحی هر سایتی استفاده از تصاویر الزامی است. در صورت استفاده صحیح از تصاویر، جذابیت سایت برای کاربران افزایش پیدا می کند. در تمامی موارد هدف از قرار دادن تصاویر در طراحی وب سایت، کمک به پیشرفت روند فروش و تولید و ارائه خدمات است. استفاده از تصاویر می تواند سرعت انتقال پیام را بالا ببرد، به سایت شما زیبایی ببخشد و در نهایت کاربران شما رضایتمندی بیشتری داشته باشند. نکاتی که باید قبل از ورود تصویر به سایت رعایت کنید: اولین نکته ای که باید آن را رعایت نمایید نکته ای ساده و بدیهی است و باید مطمئن شوید که عکس شما در فرمت rgb قرار دارد و نه cmyk چرا که فرمت cmyk بیشتر جهت صنعت چاپ کاربرد دارد و تا هنگامی که قصد نمایش عکس ها را در نمایشگر دارید باید از فرمت rgb استفاده نمایید. دومین نکته این است که اگر عکس شما در ابعاد بسیار بزرگ باشد و بخواهید آن را توسط گزینه save for a web/device ذخیره نمایید اخطاری دریافت می کنید مبنی بر این که اندازه عکس شما بسیار بزرگتر از موارد نیاز برای ذخیره سازی جهت وب می باشد و فتوشاپ نمی تواند آن را به بهترین نحو انجام دهد. پس به اندازه و حجم عکس اصلی توجه داشته باشید و انتظار نداشته باشید عکس با حجم ۵۰ مگا بایت و ابعاد بسیار بالا را بتوانید به عکس ۱۰۰ کیلو بایتی با همان ابعاد تبدیل نمایید. پس ابعاد عکس را به ابعاد مورد نظر و کاربردی تبدیل نمایید و حجم بسیار زیادی از عکس های خود را از طریق این کار کسر نمایید. به طور کلی قبل از ذخیره عکس توجه کنید که هر فرمتی برای بعضی تصاویر مناسب نمی باشد. اگر تصویر شما حالت photo دارد یعنی عکس طبیعی است یا این که پراکندگی رنگی آن زیاد است بهتر است که آن را با فرمت jpg ذخیره کنید.
چرا انتخاب خدمات طراحی گرافیک مناسب مهم است؟ امروزه خدمات طراحی گرافیک بخش اعظمی از حوزه تبلیغ و بازاریابی به خصوص دیجیتال مارکتینگ کسب و کارها، از غول های فناوری تا استارت آپ های تازه تاسیس را به تصرف در آورده است، بنابراین گریزی از آن نیست و به نظر می رسد نتوان کسب و کاری را تصور کرد که بتواند بدون استفاده از طراحی گرافیک به اهداف خود دست پیدا کند. از این رو بسیاری از شرکت های بزرگ برای خود گروه های مستقل طراحی دارند اما اکثر مجموعه های متوسط و کوچک نیازمند استفاده از خدمات طراحی گرافیک هستند. اگر شرکت ارائه دهنده خدمات طراحی گرافیک به درستی انتخاب نشود، طراحی های صورت گرفته قادر به جذب مخاطبان نبوده و در نتیجه به راحتی هزینه های مالی و زمانی صرف شده به هدر خواهد رفت.
اهمیت گرافیک در طراحی وب سایت: در طراحی وب سایت می توان قسمت گرافیکی طراحی وب سایت را به دست طراحان گرافیست حرفه ای سپرد، البته باید بین طراح وب سایت و طراح قالب وب سایت و گرافیست تعامل خوب و کاملی برقرار نمود تا بتوانیم طراحی وب سایت کامل و زیبایی داشته باشیم. یک طراح گرافیست باید با چیدمان صفحه های طراحی وب سایت آشنایی داشته باشد تا بتواند قالب خوب و بهینه ایی برای طراحی وب سایت اماده نمایند. ابزار هایی که یک گرافیست و یک طراح وب سایت باید با آنها برای طراحی وب سایت آشنایی داشته باشد، دو نرم افزار مهم می باشد، یکی فوتوشاپ و دیگری کرل. یک طراح وب سایت با آشنایی در حد متوسط با این نرم افزار ها و آشنایی با پسوند های عکس های، مخصوصا پسوند گیف ( GIF ) ، می تواند مراحل طراحی گرافیکی سایت خود را جلو ببرد. البته مهم تر از این مسائل در خدمات طراحی گرافیک آشنایی با چیدمان مناسب و قرار دادن مطالب در قسمت های مختلف صفحه می باشد. گرافیک وب، نحوه و ترکیب استفاده از رنگ ها، چیدمان عناصر تصویری در سایت، نوع و سایز قلم ها، رنگ قلم ها، نمایش تصاویر و در کل موضوعاتی از این دست را شامل میشود. برخی هم گرافیک وب را منحصر به طراحی لوگو و بنرهای تبلیغاتی در سایت می دانند که از نظر ما این ها بخش ناچیزی از گرافیک وب است و در دل آن جای دارد.
امروزه داشتن یک سایت مانند تلفن، فکس و سیستم پیامگیر تلفن برای کسب و کار لازم است. وجود طراحی وب سایت شرکتی یا طراحی وب سایت پزشکی باعث برقراری ارتباط بهتر می شود و از طریق طراحی وب سایت می توانند خدمات و محصولات خود را به بازدیدکننده ها و مشتریان عرضه کنند. تعریفی برای طراحی قالب سایت گفته می شود که منظور از آن همان گرافیک سایت که متشکل از طراحی حروف ، طراحی قالب گرافیکی سایت، تصویرسازی، عکاسی و چاپ است، هدف از طراحی گرافیک وب سایت ارائه اطلاعات یا آموزش به صورت دیداری و بصری در وب سایت است. در طراحی وب سایت افزایش دادن ترافیک سایت، فاکتور اساسی و مهمی در موفقیت یک طراحی وب سایت به شمار می آید و این موضوع زمانی عملی می شود که وب سایت شما به خوبی و زیبایی طراحی شده باشد.
مراحل خدمات طراحی گرافیک سایت:
- طراحی لوگوی سایت شما
- طراحی مناسب گرافیکی شعارهای تبلیغاتی مورد نظرتان
- طراحی بنر تبلیغات وب سایت شما را دارد
- طراحی کلی رابط گرافیکی پروژه
- ساختار بندی سایت از نظر طرح و رنگ
طراحی وب سایت حرفه ای اگر هم تراز و مرتب باشد ناخود آگاه چشمان مخاطبین و کاربران و خوانندگان مطالب سایت را به طرف محتوای وب سایت راهنمایی و هدایت می کند. اگر طراحی وب سایت گرافیکی درست و مناسب نداشته باشد عملا به نتیجه ای که مد نظرتان است نخواهید رسید .
طراحی گرافیک یا شاید طراحی گرافیکی صدایی آشنا برای تمام کسانی است که به خوبی می دانند دنیای امروز اگر زیباتر از گذشته شده است این را مدیون افرادی است که خلاقیت و هنر های خود را که بسیار ارزشمند است به دنیای امروز منتقل کرده اند و با استعداد و خلاقیتی که در این زمینه دارند باعث شده اند دنیای امروز ما به زیبایی هرچه تمام تر خود برسد و این زیبایی ها در نقش نقش تمام شاهکارهای هنری این افراد خلاق و مبتکر به خوبی دیده می شود. از نظر فنی می توانیم بگوییم که طراحی گرافیک یعنی هنر ارتباط بصری از طریق عکس های متنی، نمادها و کارهای هنری که وظیفه انجام آن به عهده ی یک طراح گرفیک می باشد ؛ در واقع طراحی گرافیکی زمانی پدید آمد و از آن سخن گفته شد که این افراد توانایی های خود را با ما به اشتراک گذاشتند. باید بگوییم که طراحی گرافیک چیزی نیست که در سال های اخیر بوجود آمده باشد بلکه در گذشته نیز وجود داشته است اما امروزه به اوج شکوفایی خود رسیده است اغلب افراد وقتی کلمه طراحی گرافیک را می شنوند به یاد تبلیغات رنگارنگ و وب سایت های زیبا می افتند اما گرافیک فقط به این موارد محدود نمی شود؛ این دو مثال فقط بخشی از دنیای گرافیک را در بر می گیرند. به طور کلی، تمام صفحه آرایی هایی که در بین صفحات کتاب ها و مجلات می بینیم یا لوگو ها و پوستر ها همگی در دسته بندی گرافیک و دنیای طراحی گرافیکی قرار می گیرند. شاید با خواندن چند خط قبل کمی سردرگم شوید و سوالاتی مثل طراحی گرافیک چیست؟ و آیا تعریف دقیقی درباره این حوزه هنری وجود دارد؟ ذهن شما را درگیر کند. اگر به دنیای گرافیک و هنر علاقه مند هستید یا رنگ ها برای شما پر از معانی مختلف هستند، تا انتهای این مقاله با سئو محتوا همراه باشید؛ چون می خواهیم شما را با طراحی گرافیک و کاربرد های آن آشنا کرده و درباره این که دیزاین چیست، بیشتر صحبت کنیم. همچنین، مهارت های یک طراح گرافیک و نحوه رسیدن به این شغل را با شما به اشتراک می گذاریم.
طراحی گرافیک چیست؟ گرافیک از ریشه کلمه یونانی گرافیکوس گرفته شده است. بدین معنی که گرافیک، نمایشی بصری روی یک سطح اطلاق می شود. نظیر دیوار ها، کاغذ ها، صفحه نمایش کامپیوتر یا حتی یک سنگ و غیره که در آن نوعی اطلاع رسانی، چهره نگاری یا سرگرمی وجود دارد. برای رسیدن به جواب سوال بالا، تنها خواندن این مطلب تمام جوانب مختلف این حوزه هنری را برای شما آشکار نمی کند چون مبحث بسیار گسترده ای است ولی می توانید یک دیدگاه کلی به دست آورید؛ یعنی با بعد کوچکی از دنیای گرافیک به خوبی آشنا شوید. رسیدن به نتایج و بررسیهای بیشتر درباره این موضوع، نیازمند مطالعات کافی و تحقیق یا حتی تمرین در این حوزه است. در ابتدا، باید یک تعریف مناسب درباره گرافیک داشته باشید. واژه گرافیک در اصل از یک کلمه یونانی به نام گرافیکوس به دست آمده و براساس معنی این کلمه یونانی؛ گرافیک، نمایشی از محتوای بصری روی یک سطح است. این سطح میتواند هر چیزی باشد مانند دیوار، کاغذ، صفحه نمایش کامپیوتر یا حتی سنگ و دیواره غار ها که در گذشته انسان نخستین روی آن طراحی میکرد. بنابراین، نقاشیهای انسانهای اولیه روی دیوار غارها از اولین نمونههای طراحی گرافیک به شمار میرود. در آن زمان، مردم به کمک نمادها و خطوط مختلف در صدد انتقال پیام و روایت یک داستان بودند و امروزه هم براساس چنین هدفی از طراحی گرافیک یا Graphic Design استفاده می شود. بعد از اختراع کاغذ، فرآیند نوشتار و ترسیم اشکال مختلف تسهیل شد و نمونه های بیشتری از طراحی گرافیک منتشر شده و به چاپ رسیدند. هر فناوری دیگری که وارد زندگی بشر می شد، تاثیر به سزایی در حوزه هنر و گرافیک داشت؛ مثلا ۱۴۵۰ سال بعد از میلاد که ماشین تایپ متحرک اختراع شد، روند نوشتار با سهولت بیشتری ادامه یافت و شاید ریشه تایپوگرافی امروزی به همان دوران بر می گردد. تعریف تخصصی تری هم درباره مفهوم گرافیک وجود دارد که توسط AIGA موسسه هنر گرافیکی در آمریکا ارائه شده است. طبق این تعریف گرافیک یعنی یک فرآیند خلاقانه که از ترکیب و تلفیق تکنولوژی و هنر به دست می آید. در همین راستا، طراح گرافیک به کمک مجموعه ای از ابزار های مختلف بین ایده های متنوع ارتباط برقرار کرده و پیامی را به مخاطبان خود منتقل می کند. ابزار اصلی طراح برای فرستادن این پیام، تصاویر و تایپوگرافی است.
ابزارهای اصلی طراحی گرافیک چیست؟ همانطور که در بخش قبل هم اشاره کردیم، ابزار های اصلی طراحی گرافیک، تصاویر و تایپوگرافی هستند. یک ابزار دیگر هم در این حوزه مورد استفاده قرار میگیرد که در ادامه مقاله به تعریف مختصر این سه ابزار می پردازیم.
تصاویر: تصاویر یا به طور کلی مجموعه ای از هنر های بصری که به شیوه عکاسی یا تصویر برداری در کارهای گرافیکی مورد استفاده قرار می گیرند، در دسته ابزار های اصلی کار های گرافیکی قرار می گیرند. این ابزار، بخش زیادی از فرآیند طراحی گرافیکی را در بر می گیرد و بسیار مهم است.
تایپوگرافی: طراح گرافیک برای اضافه کردن جذابیت به طرح یا انتقال پیام مستقل به مخاطب از ابزار تایپوگرافی استفاده می کند. این ابزار به فرآیند تنظیم، ترتیب بندی و طراحی حروف اشاره دارد.
صفحه آرایی: یکی از کار هایی که طراح گرافیک در آن مهارت زیادی دارد، صفحه آرایی است. صفحه آرایی یعنی تنظیم عناصر و المان های مختلف در یک صفحه که باید چاپ یا منتشر شود.
اهمیت طراحی گرافیک چیست؟ بعد از اختراع کامپیوتر و ورود آن به زندگی بشر، تقریبا اغلب حوزه ها دستخوش تغییر شدند؛ دنیای گرافیک نیز از این تغییرات بی بهره نماند. امروزه آغاز عصر طراحی گرافیک را با تولد کامپیوتر همسو و موازی می دانند. هر چقدر دنیای فناوری و تکنولوژی پیشرفته تر شد، کار های گرافیکی با ظرافت و دقت بیشتری منتشر شدند. با افزایش دسترسی مردم جامعه به چنین فناوری هایی، زمینه آشنایی آن ها با دنیای طراحی و گرافیک بیش از پیش میسر شد و علاقه مندان بیشتری پیدا کرد. گرافیک به دلیل تحریک احساسات افراد مختلف و انتقال پیام های متنوع به شیوه ای خلاقانه یکی از بخش های مهم و جدا نشدنی صنعت تبلیغات و بازاریابی محسوب می شود.
کاربرد های گرافیک بسیار متنوع است. تعدادی از این کاربردها عبارتند از: لوگو، صفحه آرایی مجله و کتاب، نشانه ها و علائم، وب سایت ها و اپلیکیشن های موبایل یا کامپیوتر، طراحی کارت ویزیت، ست های اداری، بسته بندی و برچسب محصولات، جلد کتاب ها و مجلات، اینفوگرافیک ها، رابط کاربری نرمافزار ها، طراحی پوستر و اعلامیه، اهمیت طراحی گرافیک فقط به موارد بالا خلاصه نمی شود. تصور دنیای بدون تنوع و خلاقیت واقعا سخت است. گرافیک با اضافه کردن عناصری مانند رنگ، خط، شکل و از همه مهم تر، خلاقیت به زندگی ما باعث جذاب تر شدن معنای زندگی شده است. چند لحظه فکر کنید که در دنیایی بدون طرح و رنگ، بدون تصاویر و هنر های بصری زندانی شده اید. چنین دنیایی قطعا تحمل ناپذیر است. شهر ها، کتاب های درسی و مجلات، وب سایت ها و اینترنتی که روزانه بیشترین ساعات خود را در آن به فعالیت مشغول هستیم همگی با گرافیک زیباتر به نظر می رسند. لوگوی شرکت های مختلف یا خواندن یک پوستر تئاتر که به تازگی به شهر آمده است و همچنین، بسته بندی محصولات بدون وجود عنصر گرافیکی و فضای هنری چقدر شگفت انگیز و چشم نواز خواهد بود؟ حتما شما هم معتقد هستید که گرافیک و طرح های گرافیکی جزء جدایی ناپذیر دنیای ما هستند. در همین راستا، بسیاری از افراد علاقه دارند به رشته گرافیک وارد شوند و در آن به فعالیت بپردازند؛ اگر شما هم در این دسته قرار دارید، بخش بعدی به طور ویژه برای شما نوشته شده است. از نظر شما، مهارت های کاربردی برای موفقیت در صنعت طراحی گرافیک چیست؟ مهارت های لازم برای یادگیری طراحی گرافیک چیست؟ بعضی از مهارت هایی که برای یادگیری اصول گرافیک و موفقیت در این رشته نیاز دارید، عبارتند از:
تسلط روی نرم افزار های Adobe: نرم افزار های این شرکت برای طراحان گرافیک بسیار کاربردی و ضروری هستند. برای یادگیری این نرم افزار ها باید در دوره های تخصصی شرکت کنید. اگر به زبان انگلیسی مسلط هستید و با اصول اولیه کامپیوتر آشنایی مناسبی دارید، به شکل خود خوان هم می توانید آن ها را یاد بگیرید. فهرستی از ابزارهایی که باید یاد بگیرید، در زیر آمده است:
• Photoshop برای خلق تصاویر و هنرهای بصری جذاب و خلاقانه
• Illustrator خلق تصاویر یا تایپوگرافی خلاقانه و متنوع به کمک اشکال و خطوط
• Aftereffects ویرایش تصاویر در یک محیط حرفهای برای طراحی عمیق و دقیق تر
• Premier به کمک این ابزار می توانید تصاویر خود را به حرکت در آورید و به شکل انیمیشن نمایش دهید.
• Audition اضافه کردن صدای باکیفیت به تصاویر طراحی شده
• XD طراحی رابط کاربری وب سایت و اپلیکیشن
• Indesign ویژه صفحه آرایی کتاب و مجلات
خلاقیت و تفکر طراحی گرافیکی:
از دیگر موارد می توان به خلاقیت و تفکر طراحی گرافیکی اشاره کرد که در مسیر یادگیری گرافیک بسیار ضروری است. برای تقویت این ویژگی ها باید تمرین زیادی داشته باشید و آثار هنرمندان مختلف را بررسی کنید.
نقش طراحی گرافیک سنتی و مدرن در زندگی انسان ها:
گرافیک سنتی یا قدیمی: شامل خطاطی، نقاشی دو بعدی و کنده کاری است که بیشترین شکل آن را در آرایش کتاب ها مانند نقاشی، خوشنویسی، تذهیب و جلد سازی می بینیم.
گرافیک مدرن یا جدید: آن چه امروز به عنوان گرافیک مدرن در ذهن داریم تا قرن ۱۹ میلادی وجود نداشت. این شاخه هنری برای اولین بار توسط یک طراح کتاب آمریکایی در قرن ۲۰ مطرح شد ولی بعد ها چنان اهمیت یافت که رشته گرافیک در دانشگاه بصورت یک هنر مستقل تدریس شد و اکنون به یکی از پر طرفدارترین و پرکاربرد ترین مشاغل دنیا تبدیل شده است. نقش مدرن و جدید گرافیک را اکنون در تمام ابعاد زندگی انسان به وضوح می بینیم، مانند تبلیغات تجاری، کتاب آرایی و یا در علائم راهنمایی و رانندگی، نشانه های ورزشی، طراحی اسکناس و … گرافیک همچنین با طراحی لوگو، آرم و نشانه که به منظور ارائه اطلاعات به مخاطبان طراحی می شود، کمک بزرگی به ارتباطات در مجامع بین المللی نیز کرده است چرا که به مدد این نشانه های قراردادی دیگر نیاز به نوشتن راهنما و یا دانستن زبان کشور های دیگر نیست. رشته گرافیک دیزاین به قدری گسترده شده که حتی شاخه های هنری دیگر نیز به نوعی به آن وابسته شده اند. برای مثال کاربرد طراحی گرافیک را در معماری داخلی برای طراحی کاشی ها، طرح های کاغذ دیواری و … و یا در زمینه عنوان بندی فیلم ها و انیمیشن ها نیز می توان مشاهده کرد.
پیوند میان گرافیک و عکاسی: عکاسی شاخه ای از هنر است که با دنیای تکنولوژی ارتباط دارد و جایگاه ویژه ای در حوزه تبلیغات، طراحی برای مجلات و بنر ها و … پیدا کرده است. از این رو گرافیک دیزاین و عکاسی پیوند بسیار زیادی می توانند با هم داشته باشند. برای مثال در تبلیغات یک محصول، شاید اثر عکاسی یا پوستر گرافیکی به تنهایی نتواند تاثیر مورد نظر را ایجاد کند، ولی چنانچه بعد از عکاسی، تغییراتی چون تنظیمات نور، کاربست فیلتر های مخصوص و یا خلق فضا ها و صحنه های غیر واقعی و انتزاعی برای ارائه محصول توسط یک گرافیست اعمال شود، قطعا نتیجه کار متفاوت و منحصر به فرد خواهد بود و هدف اصلی یک کار گرافیکی که همان جذب مخاطب و تاثیرگذاری بر اوست به درستی برآورده خواهد شد.
راه تبدیل شدن به یک طراح گرافیک عالی:
برای این که به یک طراح عالی تبدیل بشوید، باید روابط عمومی بالایی داشته باشید. قابلیت به کار بردن کلمات و تصاویر ساده را داشته باشید. شما باید بتوانید آن ها را به پیام های با معنی برای مخاطب تبدیل کنید. هدف شما به عنوان یک طراح باید این باشد که به ارائه های بصری نظم و وضوح بدهید. رسالت طراحی گرافیک این است که کاری کنید تا درک این اطلاعات برای بیننده ساده تر باشد. با پشرفت مداوم تکنولوژی هم شما باید به عنوان یک طراح گرافیک پیشرفت کنید. این خیلی مهم است که همیشه به روز باشید و کار با تکنولوژی های جدید را یاد بگیرید. با این کار شما می توانید خودتان را با نیاز های روز مشتریان وفق بدهید. طراحانی که پیشرفت نمیکنند نمی توانند موفق بشوند. به همین سادگی!!! هنر طراحی گرافیک تماما وابسته به فردیت و خلاقیت هنرمند است و یا می تواند حاصل یک کار تیمی و مدیریت شده باشد. طراح گرافیک یا گرافیست یک پیام زبانی را به یک نمود تصویری تبدیل می کند. برای موفقیت هر پروژه ای داشتن یک طراح گرافیک حرفه ای و باتجربه ضروری است تا با مهارت هایی که دارد باعث پیشرفت شما شود. گرافیست به منظور ایجاد ارتباط بین کارفرما و مخاطب، از تکنولوژی و هنر بهره می گیرد تا تصاویر و گرافیک را با هم ترکیب کند پس باید بر تکنولوژی و ابزار های جدید گرافیک مسلط باشد.
با توجه به رشد سریع و گسترده در به اشتراک گذاری اطلاعات، تقاضا برای طراحان گرافیک با تجربه بیشتر از هر زمان دیگری است. شرکت های طراحی سایت برای پیشرفت سایت های خود به یک طراح گرافیک نیاز دارند. تیم طراحی گرافیک سئو محتوا هم، متشکل از حرفه ای ترین و مجرب ترین گرافیست ها است. با بهره گیری از بروز ترین ابزارها، سال هاست خدمات خود را با بهترین کیفیت به مشتریان خود ارائه می دهد. بهترین ابزار های طراحی گرافیک شامل: CorelDrawGraphics Suite ، photoshop ، .Adobe InDesignتقاضا برای تولید محتوا های تصویری روز به روز در حال افزایش است و این به این معناست که شغل گرافیست بیش از هر زمان دیگری مهم است و همکاری با یک شرکت طراحی گرافیک خوب برای نیاز های کسب و کار شما لازم است. طراحی گرافیک مهارتی است که بسیاری از شرکت ها می توانند کسب کنند، اما فقط شرکت های طراحی گرافیک با استعداد واقعی می توانند کار را به نتیجه برسانند. در صنعتی به اندازه رقابت خدمات گرافیکی به طور جدی، ایجاد یک نام تجاری دشوار است. مهم نیست که در چه تجارت یا صنعتی فعالیت می کنید، یک شرکت طراح گرافیک خلاق چیزی است که به آن نیاز خواهید داشت. خدمات طراحی گرافیک برای هر کسب و کار یا سازمانی با استفاده از تصاویر بصری در هر رسانه، از چاپ گرفته تا اینترنت، تلویزیون یا سایر رسانه های جدید ارزشمند است.
ما یک تیم طراحی گرافیک با خدمات کامل و ذهنیت خلاق هستیم. خدمات طراحی گرافیکی ما به ارتقا برند شما کمک می کند و مزیت رقابتی به شما می دهد. رویکرد سفارشی ما به این معنی است که ما وقت می گذاریم تا کسب و کار شما را در داخل و خارج درک کنیم. از طراحی ساده لوگو گرفته تا دستورالعمل های کامل و گسترده برند، ما اطمینان می دهیم که طرح های ما برای هر منظور مناسب است. از طراحی وب سایت شما و کانال های رسانه های اجتماعی گرفته تا طراحی لوگو های سفارشی و حرفه ای، طرح های چاپی، لباس فرم، طرح های تبلیغاتی روی وسایل نقلیه شرکتی، ویترین ها و بسته بندی. طراحی هایی که در شرکت سئو محتوا انجام می شود اعتبار، شناخت و تعامل ایجاد می کند. تیم سئو محتوا بهترین شرکت طراحی گرافیک در زمینه طراحی و تصویرسازی در ایران هستیم و افتخار می کنیم که در کل مراحل طراحی با شما همکاری نزدیک داریم. این به شما این امکان را می دهد که ایده های خود را زنده کرده و بخشی از فرایند خلاقیت باشید، در حالی که از تخصص طراحی ما بیشترین بهره را می برید.
چرا تیم سئو محتوا؟ هنگامی که شما طراحی گرافیکی خود را انجام می دهید، به حجم زیادی از عکس های رایگان که در فضای مجازی وجود دارد دسترسی دارید. اما یک آژانس طراحی گرافیک یک تصویر و لوگوی واقعا منحصر به فرد برای شرکت شما ایجاد می کند که مشتریان از آن لذت خواهند برد و به خاطر خواهند سپرد. شما می توانید از طریق همکاری با یک شرکت طراحی گرافیک از رقبای خود متمایز شوید و نام تجاری یا تصویر منحصر به فرد برای خود داشته باشید. انتخاب بهترین شرکت طراحی گرافیک موفقیت و مزایای زیادی برای شما دارد. بیشتر شرکت ها از گرافیک برای برقراری ارتباط میان خود و مشتریان استفاده می کنند. ما متخصصان طراحی، توسعه و بازاریابی دیجیتال هستیم که ایده ها و نیاز های تجاری را به راه حل های تجاری تبدیل می کنیم و همیشه به دنبال چالش های جدید هستیم. تمام طراحی های ما توسط طراحان گرافیک باتجربه و متعهد انجام می شوند و اطمینان حاصل می کنند که سفارش شما در بهترین کیفیت ارائه می شود و نیاز های فنی خاص شما را برآورده می کنند. همچنین ما سعی می کنیم ارتباطی موثر بین تیم ما و مشتریان با بهترین کیفیت ممکن برقرار کنیم.
در ابتدا لازم است که بگوییم جهت دریافت قیمت طراحی گرافیک سایت نیاز است که یک مشاوره از تیم سئو محتوا به صورت رایگان دریافت نمایید. مشاوره خدمات طراحی گرافیک: بهره گیری از مشاوران متخصص در هر زمینه ای برای بهتر شدن کسب و کار مفید می باشد پس بهتر است برای شروع کار خود از متخصصین مشاور نظر بگیرد، کمک گرفتن از مشاورین طراحی گرافیک به دلیل اینکه مسئله گرافیک، بسیار مهم است و نکته کلیدی به حساب می آید و در روحیه مشتری و جلب اعتماد آن موثر است کاری الزامی می باشد. اینجاییم تا شما را با مشاوره خدمات طراحی گرافیک بیشتر آشنا کنیم:
مشاوره طراحی گرافیک چیست ؟ گرافیک در تمامی فعالیت ها حضور دارد و یکی از مهم ترین بخشهای ارتباط تصویری به حساب می آید و نقش کلیدی در تبلیغات و بازاریابی سازمان ها و شرکت ها دارد.
اهمیت مشاوره خدمات و طراحی گرافیک: یک کمپین تبلیغاتی موفق را می توانید با استفاده از مشاوره اصولی و صحیح راه بیندازید برای این کار به یک طراح و یک مشاور خوب نیاز دارد و همچنین ممکن است طراح خوب داشته باشید و تنها به یک مشاوره دقیق برای کار خود نیاز داشته باشد در این صورت می توانید روی کمک تیم حرفه ای ما حساب باز کنید و از خدمات ما استفاده کنید.
چگونگی استفاده از مشاورین متخصص شرکت ما ؟ خدمات مشاوره ای ما به دو صورت انجام می شود ۱- تلفنی ۲- حضوری که بنا به نیازتان می توانید از هر کدام که خواستید استفاده کنید
۱- خدمات مشاوره تلفنی : به صورت رایگان بوده از قسمت درخواست مشاوره رایگان در منوی بالای سایت می توانید درخواست مشاوره خود را ثبت کرده تا مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.
۲- خدمات مشاوره حضوری : همان مراحل درخواست مشاوره را انجام داده و در صورت امکان زمان جلسه را معین میکنیم که می تواند در دفتر شرکت واقع در شهر اصفهان برگزار می شود.
استفاده بهینه از خدمات مشاوره طراحی گرافیک : بهتر از قبل از زمان مشاوره تمامی اطلاعات مربوط به موضوع مشاوره را در اختیار مشاور قرار دهید تا مشاور متناسب با نیاز شما خدمات بهتری به شما ارائه بدهد شاید با خواندن مقاله های ما بسیاری از سوالاتی که در مورد آن نیاز به مشاور دارید، برطرف شود بدون پرداخت هیچ گونه هزینه ای.
انواع خدمات طراحی گرافیک :
طراحی لوگو حرفه ای
تصویرسازی و طراحی کاراکتر حرفه ای
طراحی بسته بندی
طراحی ست اداری
طراحی تبلیغاتی
طراحی کاتالوگ حرفه ای
طراحی پوسته
طراحی بیلبورد
طراحی وب سایت در اصفهان
اصول مشاوره طراحی گرافیک
۱- برنامه ریزی : در این مرحله نقاط ضعف و قدرت فعالیت هایی که توسط رقبا انجام می گیرد را مورد بررسی قرار می دهیم پس از مطالعه دقیق به مرحله ایده پردازی می رسیم که شامل مراحل زیر است :
تعیین هدف،
شناسایی گروه مخاطب،
انتخاب متریال، ابزار طرح،
ارائه طرح،
تعیین بودجه،
۲- مرحله اجرا : پس از تمام شدن مرحله ایده پردازی به مرحله هویت بصری می رسیم که شامل مراحل زیر است :
ارائه طرح اولیه،
انتخاب طرح گرافیک،
اجرای طرح گرافیک،
تصویرسازی،
آماده سازی،
انتخاب متن و تصویر،
بهینه سازی،
بررسی تکنیکی،
کنترل طرح گرافیک،
چرا شما نیاز به مشاوره برای طراحی خود دارید ؟ داشتن یک وب سایت تنها یک تبلیغ به حساب نمی آید بلکه هویت شما در فضای مجازی نیز می باشد همانطور که شما در دنیای واقعی صاحب کسب و کار هستید در دنیای اینترنت با داشتن وب سایت دارای تجارت اینترنتی هستید بنابراین همان طور که برای سرمایهگذاری و آغاز فعالیت نیاز به مشاوره دارید در دنیای مجازی هم نیاز به مشاورین متخصص برای شروع کار خود دارید.
مشاوره در زمینه طراحی گرافیک : یکی از نکاتی که موجب جذب بیشتر مشتری در کسب و کار برای وب سایت می شود مسئله طراحی گرافیک می باشد که شامل رنگ بندی، ساختار اطلاعات، تصاویر به کار رفته در طرح گرافیکی می شود. طرح گرافیکی مانند دکوراسیون به کار رفته در فروشگاه می باشد که باعث جلب توجه مشتریان می شود با توجه به موضوع طراحی گرافیک، بخش مشاوره شرکت ما با ارائه تمام راهکار ها برای رسیدن شما به تمام خواسته هایتان کمک می کند.
درباره مشاوره تخصصی گرافیک ما: گروه مشاوران طراحی گرافیکی ما یک تیم حرفه ای می باشند که با شرکت ها و سازمان های به نام کار کردهاند و با خلاقانه و شناخت محیط کسب و کار و با بهره گیری از نیروی جوان، تجربه بالایی در این زمینه دارند، خلاقیت آن ها در کار توانسته رضایت بسیاری از مشتریان را جلب کند. گروه گرافیک ما فعالیت خود را از سال ۹۴ آغاز کرده است و علاوه بر مشاوره تخصصی در بخشهای مختلف، کارهایی مانند چاپ کاتالوگ، طراحی کاتالوگ، طراحی ست اداری، طراحی بروشور و غیره را ارائه می دهند.
خدمات طراحی گرافیک ما :
• طراحی آرم و لوگو : طراحی آرم خلاقانه و هوشمندانه
• طراحی کاتالوگ : طراحی کاتالوگ حرفه ای و منحصر به فرد
• طراحی کاراکتر : طراحی کاراکتر با قابلیت ثبت در ذهن مخاطب
• طراحی ست اداری : طراحی ست اداری با کیفیت و خاص
• طراحی وبسایت : طراحی فروشگاه اینترنتی و ویسایت شخصی و شرکتی
• تدوین شعار تبلیغاتی : خلق شعار حرفه ای برای پیشرقت برند
• مشاوره تخصصی خدمات گرافیک
چرا خدمات مشاوره ما :
۱. ما از نیرو های متخصص برای خدمات خود استفاده می کنیم
۲. هزینه اعلام شده ما نسبت به خدماتی که انجام می دهیم بسیار مقرون به صرفه است
۳. رضایت مشتریانی که کار خود را به ما سپردهاند بسیار بالا است
۴. موفقیت مشتری برای ما اهمیت زیادی دارد بنابراین بهترین کیفیت را ارائه می دهیم
بهره گیری از مشاوران متخصص در هر زمینه ای برای بهتر شدن کسب و کار مفید می باشد پس بهتر است برای شروع کار خود از متخصصین مشاور نظر بگیرد، کمک گرفتن از مشاورین طراحی گرافیک به دلیل اینکه مسئله گرافیک، بسیار مهم است و نکته کلیدی به حساب می آید و در روحیه مشتری و جلب اعتماد آن موثر است کاری الزامی می باشد.
استعلام هزینه های خدمات طراحی گرافیک
همیشه در مباحث مختلف، بحث تاریخچه و سوالات متداول مطرح است؛ جالب است بدانید اولین فعالیت گرافیکی در جهان به دوران انسانهای اولیه بر می گردد! زیرا که آن ها با کشیدن اشکال مختلف بر روی سنگ و دیواره غار ها، قصد داشتند نشانی یا پیغامی به دیگران بدهند. اما امروزه گرافیک یکی از شاخه های هنر تجسمی محسوب می شود و فعالیت گسترده ای در زمینه چاپ، طراحی وب، بروشور، کارت ویزیت،طراحی سایت و ... دارد. در خصوص قیمت طراحی گرافیک نیز می توان گفت: همه چیز به خواسته متقاضیان بستگی دارد! زیرا که هر طراحی گرافیکی اعم از، طراحی سایت، طراحی بروشور، بنر و ... قیمت مختص به خود را دارد! فاکتور طراحی گرافیک نسبت به تعداد، رنگ بندی، نوشته و مدل های سفارشی پر می شود؛ که علاوه بر آن نسبت به تعداد بالای هر سفارش تخفیفی برای مشتری بصورت اتوماتیک اعمال خواهد شد.
انواع طراحی گرافیک :
همان طور که در بالاتر نیز اشاره شد، باید بدانید: در رابطه با قیمت طراحی گرافیک، همه چیز به خواسته شما بستگی دارد ! این شما هستید که مشخص میکنید کار با چه کیفیتی، چه سبکی و در چه محدوده زمانی انجام شود؛ به همین نسبت می توان گفت قیمت هر طرح با طرحی دیگر متفاوت است. طراحی گرافیکی زیر شاخه های مختص به خود را دارد که از جمله آن ها می توان به: طراحی سایت، طراحی آرم و لوگو، طراحی اوراق اداری، بنر، بیلبورد، طراحی صفحات و مجله های آموزشی و ... اشاره داشت.
فاکتور طراحی گرافیک چگونه محاسبه می شود؟ + انواع آن
فاکتور های طراحی گرافیکی به نوع تولید بستگی دارند! زیرا که در تولیدات گرافیکی دو بخش دستی و کامپیوتری وجود دارد؛ بخش اول به داخل شرکت، کارگاه و مکان تولیدی اشاره دارد که همیشه به صورت کارت های ویزیت، چاپ بنر با دستگاه مخصوص و ... مربوط است. بخش دوم که کامپیوتری عنوان می شود؛ به فعالیتهای گرافیکی تصویر، ویدئو، طراحی وب سایت و دیگر نظایر آن، اشاره دارد. در واقع بخش اول مربوط به طرح های گرافیکی چاپی است، که مسلما قیمت بالاتری نسبت به طرح های دیجیتالی دارند؛ باید بدانید که در طرح های چاپی، شما علاوه بر پرداخت هزینه طراحی باید هزینه چاپ، کاغذ، حمل نقل و ... را پرداخت کنید. اما در بخش دوم یعنی همان طرحهای گرافیکی دیجیتال، خبری از هزینه اضافی نیست؛ بخصوص این که امروزه مجموعه های زیادی خدمات گرافیک را به صورت آنلاین انجام می دهند.
عوامل موثر بر قیمت طراحی گرافیک چاپی و دیجیتال:
یکی از مهم ترین عواملی که بیشترین تاثیر را در قیمت طراحی گرافیک دارد، میزان زمان صرف شده برای طراحی است؛ این مسئله ۲ پارامتر اساسی را در بر می گیرد که تاثیر مستقیمی بر روی قیمت نهایی کار شما دارند این دو پارامتر عبارتند از: تعداد طرح های اولیه و تعداد دفعات ویرایش اصولا تمامی شرکت های طراحی، حق انتخابی را در اختیار مشتری قرار می دهند تا بتواند به راحتی به طرح مورد نظر خود برسد؛ اما اگر تعداد دفعات طراحی نمونه اولیه بیش از تعداد مشخص شده باشد قطعا بر روی فاکتور نهایی طرح شما تاثیر خواهد داشت. دومین پارامتر که با مسئله بالا نیز بی ربط نیست مربوط به تعداد دفعات ویرایش طرح اصلی است. برای جلوگیری از هر مشکلی در این باره معمولا تعداد دفعات ویرایش طرح را در زمان عقد قرارداد مشخص می کنند. در خصوص قیمت طراحی گرافیک نیز می توان گفت: همه چیز به خواسته متقاضیان و سفارش هایی که به طراح می دهند بستگی دارد! زیرا که هر طراحی گرافیکی اعم از، طراحی بروشور، بنر، کارت ویزیت، لوگو و ... قیمت مختص به خود را دارد! فاکتور طراحی گرافیک نسبت به عوامل متعددی از قبیل تعداد، رنگ بندی، نوشته(فونت) و مدلهای سفارشی پر میشود؛ که علاوه بر آن نسبت به تعداد بالای هر سفارش تخفیفی برای مشتری بصورت اتوماتیک اعمال خواهد شد. ناگفته نماند که هرچه پروژه مورد نظر یک شرکت خاصتر و وقت گیرتر باشد، تاثیر مستقیمی بر روی هزینه طراحی گرافیکی خواهد داشت.
انواع طراحی گرافیک ، تفاوت و قیمت هر یک
همان طور که در بالاتر نیز اشاره شد، باید بدانید: در رابطه با تعرفه طراحی گرافیک، همه چیز به خواسته شما بستگی دارد ! این شما هستید که مشخص میکنید کار با چه کیفیتی، چه سبکی و در چه محدوده زمانی انجام شود؛ به همین نسبت می توان گفت قیمت هر طرح با طرحی دیگر متفاوت است و به ویژگی های آن بستگی دارد. طراحی گرافیکی زیر شاخه های مختص به خود را دارد که از جمله آن ها می توان به: طراحی وب سایت طراحی آرم و لوگو، طراحی اوراق اداری، بنر، بیلبورد، طراحی صفحات و مجله های آموزشی و ... اشاره داشت. به طور معمول نمونه هایی مانند انواع بیلبورد های تبلیغاتی مبلغ بالاتری دارند، چرا که نحوه انتقال پیام در آن ها بسیار دشوار بوده و کار فوقالعاده حساسی می باشد؛ به عنوان مثال بیلبوردی که ۱ میلیارد هزینه ساخت و طراحی گرافیکی آن است اگر نتواند مخاطبان را به خوبی مجذوب خود کند هیچ ارزشی نخواهد داشت. طراحی آرم و لوگو نیز قیمت های مخصوص به خود را دارد؛ تنوع قیمت های موجود در این نوع طراحی به عواملی مانند حوزه فعالیت شرکت کارفرما، نوع محصولات یا خدمات ارائه شده توسط سازمان سفارش دهنده و… بستگی دارد؛ ناگفته نماند که علاوه بر ساخت و طراحی های نو برای یک شرکت، در برخی مواقع مشتریان با هدف بازسازی یا تغییر شکل لوگو خود به سراغ طراحان گرافیکی می آیند و از آن ها طلب کار می کنند؛ فراموش نکنید که فرایند بازسازی لوگو یا هر طرح گرافیکی دیگری نسبتا قیمت پایین تری دارد.
فاکتور طراحی گرافیک چگونه محاسبه میشود؟ + انواع آن
فاکتور های طراحی گرافیکی به نوع تولید بستگی دارند! زیرا که در تولیدات گرافیکی دو بخش دستی و کامپیوتری وجود دارد و هر کدام ویژگیهای منحصر به فردی را دارا هستند؛ بخش اول به داخل شرکت، کارگاه و مکان تولیدی اشاره دارد که همیشه به صورت کارت های ویزیت، چاپ بنر با دستگاه مخصوص و ... مربوط است. بخش دوم که کامپیوتری عنوان می شود؛ به فعالیت های گرافیکی تصویر، ویدئو، طراحی وب سایت و دیگر نظایر آن، اشاره دارد. در واقع بخش اول مربوط به طرح های گرافیکی چاپی است، که مسلما قیمت بالاتری نسبت به طرح های دیجیتالی دارند؛ باید بدانید که در طرح های چاپی، شما علاوه بر پرداخت هزینه طراحی باید هزینه چاپ، کاغذ، حمل نقل و ... را پرداخت کنید. اما در بخش دوم یعنی همان طرح های گرافیکی دیجیتال، خبری از هزینه اضافی نیست؛ بخصوص اینکه امروزه مجموعه های زیادی خدمات گرافیک را به صورت آنلاین انجام می دهند. به طور حتم هر دو روش ذکر شده برای اهداف مختلفی به وجود آمده اند و فاکتور طراحی گرافیک هر کدام نسبت به نوع کار قابل تغییر است.
عوامل موثر بر قیمت طراحی گرافیک چاپی و دیجیتال: یکی از مهم ترین عواملی که بیشترین تاثیر را در تعرفه طراحی گرافیک دارد، میزان زمان صرف شده برای طراحی است؛ این مسئله ۲ پارامتر اساسی را در بر می گیرد که تاثیر مستقیمی بر روی قیمت نهایی کار شما دارند؛ این دو پارامتر عبارتند از: تعداد طرح های اولیه و تعداد دفعات ویرایش. دو پارامتری که به آن ها اشاره شد در هر قراردادی متفاوت خواهند بود و بر اساس خواست و نیاز کارفرما به تعداد طرح های اولیه و دفعات ویرایش اضافه شده و یا از آنان کاسته می شود.
اصولا تمامی شرکت های طراحی، حق انتخابی را در اختیار مشتری قرار می دهند تا بتواند به راحتی به طرح مورد نظر خود برسد؛ اما اگر تعداد دفعات طراحی نمونه اولیه بیش از تعداد مشخص شده باشد قطعا بر روی فاکتور نهایی طرح شما تاثیر خواهد داشت. دومین پارامتر که با مسئله بالا نیز بی ربط نیست مربوط به تعداد دفعات ویرایش طرح اصلی است؛ برای جلوگیری از هر مشکلی در این باره معمولا تعداد دفعات ویرایش طرح را در زمان عقد قرارداد مشخص می کنند.
طرحهای اولیه و ویرایش نهایی کار! همانطور که در بخش قبل خواندید شرکت های طراحی گرافیک برای ارائه نهایی فاکتور به کارفرما، عواملی مانند طرح های اولیه تحویل داده شده و فرایند ادیت را به لیست قیمت کارهای گرافیکی می افزایند. معمولا هنگامی که طراح کار خود را برای طراحی یک طرح جدید شروع می کند چندین نمونه اولیه را در اختیار کارفرما قرار می دهد تا نظر او را دانسته و بر اساس ذهنیتش دست به ادامه ساخت بزند. در این مرحله پس از اتمام کار، ادیت ها و ویرایش های متعددی بر روی طرح ایجاد شده و دوباره به فرد کارفرما نمایش داده می شوند؛ اگر طرح های به وجود آمده در اولین بار مورد تایید قرار بگیرند قیمت کار نهایی نیز تا همان قسمت محاسبه می شود، اما اگر طرح پایانی به ویرایش های بیشتری احتیاج داشته باشد بر هزینه های موجود در فاکتور افزوده می شود.
عوامل کوچکی که در قیمت انواع طراحی نقش دارند! شاید برخی از نکات در اخذ قیمت خدماتی مانند ساخت طرح های گرافیکی به چشم ما نیامده باشند ولی به طور غیرمستقیم نقش عمیقی را ایفا می کنند؛ به عنوان مثال یکی از اساسی ترین نکات، سابقه کاری می باشد. اگر یک شرکت طراحی گرافیکی از سابقه بالایی برخوردار باشد طبیعتا این حق را دارد که مبلغ خدمات خود را افزایش دهد اگر چه این موضوع ممکن است برای بعضی افراد ناخوشایند به نظر آید. بنابراین علاوه بر عواملی که به طور مستقیم بر روی قیمت طراحی گرافیک تاثیر می گذارند بسیاری از نکات ریز و درشت دیگری هم وجود دارند که دست کمی از موارد اول ندارند و بالاخره تاثیر خود را خواهند گذاشت. پیشنهاد می کنم با در نظر گرفتن تمامی نکات آشکار و نهان و بررسی نیاز های خود بهترین طراحان را بیابید و در ساخت طرح گرافیکی مد نظرتان صبور باشید. در آخر لازم است بدانید که طراحی گرافیک عوامل متعددی را در بر می گیرد که از جمله آن ها می توان به مهارت طراح گرافیک، مدت زمان انجام طراحی و چاپی یا دیجیتالی بودن آن اشاره داشت؛ از همین رو تعرفه طراحی گرافیک عدد ثابتی نداشته و نسبت به خواسته و نیاز کارفرما متفاوت است.
در ابتدا لازم است که اطلاعاتی از لوگو را خدمت شما عزیزان بدهیم. حتما همه ی شما حداقل یک بار واژه ی لوگو به گوشتان خورده است. اما اصلا لوگو چیست؟ لوگو یا آرم به علامتی گفته می شود که می تواند تصویر یا یک نوشته و یا ترکیبی از هر دو باشد که به صورتی خاص و منحصر بفرد طراحی شده و به نوعی نشانگر یک کسب و کار، سازمان، فرد و غیره است و باعث می شود تا به آن هویت بخشیده شود. یکی از اولین گام ها برای شروع یک بیزینس یا شرکت یا هر فعالیتی طراحی لوگو برای آن است و عموما صاحبان کسب و کارهای مختلف در همان ابتدای استارت کار ایده های مختلفی برای لوگوی خود دارند. بهتر است پس از اینکه نوع خدمات کسب و کار مورد نظر مشخص شد یا کالای مورد نظر به تولید رسید و آماده برای عرضه ی عمده در بازار بود پیش از هرچیزی لوگو را طراحی کرده تا آماده ی استفاده باشد. چرا که مارکت محصول شما را با نشان تجاری آن یعنی لوگوی آن خواهد شناخت.
هدف از طراحی لوگو چیست؟
دلایل متعددی برای لزوم طراحی لوگو برای هر برندی وجود دارد که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱. لوگو نشانه حرفه ای بودن شماست.
۲. اعتماد مشتریان را بیشتر به کسب و کار شما جلب می کند.
۳. راحتتر و با سرعت بیشتری قابل شناسایی خواهید بود.
۴. در بازار رقبا حرفی برای گفتن خواهید داشت و از آنها متمایز می شوید.
۵. یک دید کلی به مشتری و مخاطبان از نوع کسب و کارتان می دهد.
۶. جلوه بصری کار شما را بیشتر کرده و در تمام تبلیغات مورد استفاده قرار می گیرد.
۷. لوگو بستری است که شما را حتی در سطح جهانی به مخاطبان معرفی می کند و به کسب و کارتان رونق می دهد.
اما در کنار تمام این موارد پر واضح است که اصلیترین هدف و مزیت داشتن لوگو، این است که یک برند در بازار هدف شناخته شود و در یاد و خاطر همه ماندگار شود. مانند لوگوی برند آدیداس که با شنیدن نام آن هم تصویر لوگو و هم تمام محصولات آدیداس را در ذهن مجسم می شود.
پیشینه ی طراحی لوگو چیست؟ پیش از این که به طراحی لوگو چیست برسیم لازم است تا اندازه ای با پیشینه ی لوگو یا آرم آشنا شده و ببینیم اصلا لوگو چگونه به وجود آمده و چگونه از آن استفاده می شده. می توان اینطور گفت که تاریخچه ی لوگو به زمانی برمی گردد که انسان های نخستین با حکاکی کردن بر روی سنگ ها و نیز نقاشی کردن روی آن ها سعی بر رساندن مقصود و مفهوم خود به دیگران داشتند. خود واژه ی آرم از زبان یونانی گرفته شده و به زبان ما وارد شده است. انواع مختلف آرم ها و لوگو ها را می توان روی سکه های قدیمی به جا مانده از آن دوره ها، نشان هایی که رو حیوانات وجود داشتند و فیره می توان دید. امروزه نیز می توان گفت عموم کسب و کار ها برای خود لوگوی منحصر بفرد دارد که به نوعی معرف آن ها محسوب می شود. جالب است بدانید که برخی از شرکت های مطرح در دنیا گاها اقدام به طراحی دوباره ی لوگوی خود می کنند یا تغییراتی روی آن اعمال می کنند که این امر کمک می کند تا کار آن ها بهتر دیده شده و دوباره به چشم بیایند. این تغییرات می توانند عوض کردن نوع فونت، اندازه ی لوگو، رنگ آن و یا تغییر کلی در شکل لوگو باشد و یا این که دوباره لوگو را طراحی کنند و لوگوی جدیدی به بازار ارائه کنند. در ادامه ی بحث این که طراحی لوگو چیست به این موضوع می رسیم که انواع لوگو چیست؟ اصول طراحی لوگو چیست؟ برای این که بتوانید یک لوگوی خوب برای کسب و کار خود داشته باشید لازم است در ابتدا بدانید که اصول طراحی لوگو چیست؟ طراحی لوگو دارای چند اصل است که تعدادی از آن ها به شرح زیر هستند: نخست اینکه لوگوی طراحی شده باید ساده و به دور از اضافه کاری و جزئیات اضافه باشد. همچنین مهم است که لوگویی که برای کسب و کار شما طراحی می شود محدود به زمان خاصی نباشد و بتوان تا مدت ها از آن استفاده کرد بدون اینکه ارزش و اعتبار خود را از دست بدهد. نحوه ی بهره گیری صحیح و به جا از رنگ ها هم از موارد مهمی است که هنگام طراحی لوگو باید به آن دقت شود. بعلاوه لوگو باید در حالت سیاه و سفید هم جذاب بوده و کاملا مشخص و خوانا باشد. سعی کنید لوگو کاملا متناسب با موضوع و درونمایه ی کسب وکار شما بوده و از نظر فرهنگی نیز با عرف جامعه همسو باشد. دقت کنید که همانطور که در ابتدا گفته شد این ها تنها برخی از اصول طراحی لوگو هستند.
مشخصه های طراحی حرفه ای و قوی یک لوگو چیست؟ پس از پاسخ به این سوال که اصول طراحی لوگو چیست به این موضوع می رسیم که ویژگی های یک لوگوی حرفه ای چیست؟ همان گونه که در ابتدا نیز گفته شد لوگو به عنوان هویت یک برند است و به همین دلیل است که طراحی آن از اهمیت بالایی برخوردار است. بگذارید اهمیت این موضوع را با یک مثال ساده شرح دهیم: اگر شما مشخصات فردی شخصی مانند اسم او را ندانید چگونه از او صحبت می کنید؟ مشخصا به کمک ویژگی هایی ظاهریش، مانند دختری که موهای بلوند و چشم های مشکی داشت، یا پسری که کفشش های قرمز می پوشید. کارایی لوگو هم برای یک کسب و کار دقیقا همین است. یعنی وقتی مصرف کنندگان لوگوی شما را میبینند باید توانایی برقراری رابطه با آن را داشته باشند و بتوانند در ذهن خودشان برند شما را تصور کنند. مانند این که با دیدن یک ببر در حال پریدن عموما برند پوما در ذهن شما تداعی می شود یا به محض دیدن علامت تیک برند نایکی به صورت ناخودآگاه به ذهن شما می آید. برای اینکه طراحی لوگو قدرتمند باشد باید حتما خاص بوده و به نوعی نام و یا نشان تجاری آن برند در آن بکار رفته باشد. رنگ لوگو هم بسیار مهم بوده و باید متناسب با نوع برند مورد نظر باشد. مثلا رنگ قرمز نشانگر انرژی زیاد و جسارت است در حالی که رنگ سبز القا کننده ی طبیعت و رشد است و رنگ آبی سمبل آرامش.
استفاده از سایت لوگو ساز برای بسیاری از کسب و کار های نوپا و تازه کار می تواند گزینه ای عالی و مقرون به صرفه باشد. امروزه شاید بتوان گفت یکی از عوامل تکمیل کننده هر کسب و کاری داشتن یک لوگوی خوب است. لوگو به کسب و کار شما کمک میکند تا حرفه ای تر در نظر مخاطبان ظاهر شود. در حال حاضر تمامی فعالان حوزه سرگرمی،تجاری و … در بستر وب سایت ها و اینستاگرام داشتن یک لوگوی خوب را از اولین نیاز های شروع کارشان می دانند. در همین راستا بسیاری از طراحان می توانند به شما برای ساخت لوگوی اختصاصی کسبوکارتان کمک کنند. اما برای قدم های اولیه شروع هر کار شاید بودجه کافی برای چنین سفارشی در اختیارتان نداشته باشید. پس در ادامه ما به معرفی برخی از بهترین سایت طراحی لوگو می پردازیم. همراه ما باشید…
چطور لوگو آنلاین خودم رو طراحی کنم؟ زمانی که صحبت از طراحی لوگو آنلاین باشد، اولین پیشنهاد از سمت اغلب افراد، استفاده از ابزار های لوگو ساز آنلاین است. اما اگر کمی واقعی تر نگاه کنیم متوجه می شویم که اگر به عنوان اولین قدم به سراغ این ابزار ها بروید صرفا زمان خود را تلف می کنید. پس اولین قدم برای طراحی آنلاین لوگو چیست؟ اولین قدم مشاهده بهترین نمونه کار ها و لوگو های موجود است!! پس اولین راهکار، مراجعه به سایت های آرشیو لوگو است که در آن می توانید هزاران لوگو موجود را مشاهده و از آن ها ایده یابی کنید. به هیچ عنوان قصد زیر سؤال بردن کیفیت نمونه کار های گرافیستان داخلی را ندارم اما به عنوان یک انتخاب از میان خوب و خوب تر، توصیه می کنم به سایت های انگلیسی مراجعه کنید تا بتوانید حرفه ای ترین لوگو های موجود را در آن ها مشاهده کنید. در ادامه معروف ترین سایت های آرشیو لوگو و طرح های گرافیکی را به شما معرفی می کنیم. Logo Maker: ایجاد طرح جذاب، طراحی و ساخت سریع و حرفه ای لوگو، در این نرم افزار، باعث شده است تا افراد زیادی به صورت خودکفا و بدون نیاز به آموزش تخصصی، نسبت به طراحی و ساخت لوگوی کسب و کار خود به صورت شخصی، اقدام نمایند. با استفاده از نرم افزار Logo Maker، برای ایجاد یک لوگو تبلیغاتی حرفه ای، به حضور طراح گرافیک نیازی نیست. زیرا همه افراد می توانند بدون داشتن علم تخصصی، لوگو های مناسب و حرفه ای خود را در این نرم افزار، طراحی نمایند. مراحل طراحی لوگو در این نرم افزار به ترتیب زیر است: ۱. مرحله اول: افزودن متن ۲. مرحله دوم: نوع طراحی را انتخاب کنید ۳. مرحله سوم: انتخاب فونت و رنگ پس زمینه ۴. مرحله چهارم: ذخیره فایل قیمت گذاری: هم به صورت رایگان و هم با پرداخت هزینه، قادر به دریافت لوگو های خود هستید.
Hatchful – Shopify:
شاپیفای، یک فروشگاه ساز حرفه ای است. این وب سایت، با ابزار لوگو سازی که در اختیار شما قرار می دهد، جزو بهترین سایت های طراحی لوگو قرار می گیرد. شما می توانید به صورت رایگان لوگو های مورد نظر خود را طراحی کنید. Hatchful یک سازنده لوگو، از Shopify است. فقط با چهار تا پنج کلیک می توانید یک الگو طراحی کنید. رابط کاربری خوب آن برای مبتدیان بسیار مناسب است. برای شروع، این مراحل را دنبال کنید:
۱. نوع کسب و کار خود را انتخاب کنید.
۲. نام تجاری خود را وارد کنید.
۳. سپس یک نماد مناسب انتخاب کنید.
۴. با اضافه نمودن عناصری مانند سایز، رنگ و متن به لوگو، بهترین نتیجه را به دست آورید.
قیمت گذاری: با استفاده از Shopify، بدون هیچ گونه هزینه ای می توانید یک لوگو طراحی کنید. فقط در صورت تصمیم به دریافت یکی از الگو های VIP، هزینه از شما دریافت می شود.
Ucraft:
این وب سایت، با استفاده از تعداد زیادی نماد و سبک های مختلف متنی، به کاربران کمک می کند در کمترین زمان ممکن، لوگو های جذابی ایجاد کنند . Ucraft دارای یک رابط کاربری فوق العاده ساده و استفاده نا محدود است. شما با استفاده از این وب سایت می توانید یک لوگو با وضوح بالا را به صورت رایگان بارگیری کنید.
قیمت گذاری: می توانید با ۱۰ دلار فایل با پسوند SVG دریافت کنید، در غیر این صورت استفاده از آن رایگان است.
Canva:
Canva بیشتر برای طراحی لوگو های حرفه ای مورد استفاده قرار می گیرد. این وب سایت، یکی از بهترین سایت های لوگو ساز برای کسب و کارهای آنلاین می باشد. کانوا خدمات خود را صورت آنلاین ارائه می دهد. برای طراحی لوگو خود در کانوا، به ترتیب زیر عمل کنید:
۱. نوع وب سایت خود را انتخاب کنید
۲. نماد لوگو مناسب را انتخاب کنید.
۳. فونت های آن را برای جذابیت بیشتر سفارشی کنید.
۴. به این ترتیب، لوگو شما با پسوندهای PNG ، JPG و PDF قابل بارگیری است.
قیمت گذاری:
Canva، یک سازنده لوگو رایگان است، بنابراین می توانید بدون صرف هیچ هزینه ای شروع به کار کنید. با این حال، اگر می خواهید ویژگی های بیشتری مانند برخی از آیکون های حرفه ای را امتحان کنید و یا به نمادهای VIP دسترسی پیدا کنید، باید ۱۲.۹۵ دلار در ماه هزینه کنید.
Designhill:
این وب سایت کاملا رایگان است و خدمات خود را به صورت آنلاین ارائه می دهد. در این وب سایت می توان با استفاده از قالب های از پیش ساخته شده، ایده های ذهنی را به واقعیت تبدیل نمود. Designhill طرح های منحصر به فردی ارائه می دهد که لوگوی شما را بسیار جذاب می کند. یکی از معایب ساخت لوگو در این وب سایت، قیمت بالای ذخیره لوگوی نهایی است. طراحی لوگو در این وب سایت به این شکل است که:
۱. یکی از سبک های موجود را برای کسب و کار خود ایجاد کند.
۲. سپس نوبت انتخاب متن و رنگ مورد نظر برحسب سلیقه می باشد.
۳. نهایتا در مرحله پایانی لوگوی طراحی شده را دانلود می گردد.
قیمت گذاری: می توانید با پرداخت هزینه ۲۰ دلار، لوگو با وضوح خوب دریافت کنید. برای رزولوشن بالاتر، ۶۵ دلار از شما کسر می کنند.
Tailorbrands:
ابتدا نام کسب و کار خود را وارد کنید. برای سهولت ساخت لوگو، می توانید نوع لوگو (نوشتاری، نمادین و یا ترکیبی) را انتخاب کنید. سپس چند فونت را انتخاب کنید. به این ترتیب، چند لوگو دریافت خواهید کرد. این وب سایت به شما نشان می دهد که آرم شما در وب سایت، کارت ویزیت، شبکه های اجتماعی و سایر مکان ها چگونه است!.
قیمت گذاری: این وب سایت سه برنامه قیمت گذاری ماهانه بر اساس درخواست مورد نیاز شما دارند.
۱. مقدماتی: ۴ دلار در هر ماه یک لوگو با وضوح بالا برای شما ارسال می کند.
۲. استاندارد: ۶ دلار در ماه برای کسانی که می خواهند علاوه بر لوگو وب سایت، کارت ویزیت هم ایجاد کنند.
۳. حرفه ای: ۱۳ دلار در ماه به طور خاص برای کسانی طراحی شده است که عاشق بازاریابی در شبکه های اجتماعی هستند.
GraphicSprings:
GraphicSprings یک وب سایت لوگو ساز با طراحی رابط کاربری آسان است. تمام ویژگی های آن در نوار کناری سمت چپ است. شما می توانید هر شکل یا فرم را برای لوگو خود انتخاب کنید. شما در سفارشی سازی کاملا آزاد هستید. اگر می خواهید جزئیات بیشتری را بر روی طراحی خود اعمال کنید، GraphicSprings برای شما مناسب است.
قیمت گذاری:
GraphicSprings چند برنامه مختلف قیمت گذاری دارد.
مقدماتی: ۲۰ دلار اگر فقط می خواهید یک لوگو سفارشی با وضوح بالا ایجاد کنید. خروجی این فایل فقط در قالب JPG در دسترس خواهد بود.
استاندارد: ۴۰ دلار در هر زمان به ویرایش لوگو و وضوح تصویر سفارشی، دسترسی خواهید داشت. همچنین این فایل در قالب PDF ، PNG و JPG در دسترس خواهد بود.
Squarespace:
Squarespace Logo Maker گزینه خوبی برای یک لوگو ساده است. رابط کاربری بسیار آسان این سایت، آن را جزو بهترین سایت های ساخت لوگو کرده است. با پیش طراحی اولیه در صفحه ویرایش، می توانید بلافاصله ببینید که لوگو شما در کارت ویزیت، وب سایت، کاتالوگ و یا هر جای دیگر، چگونه است.
قیمت گذاری:
Squarespace یک وب سایت لوگوساز آنلاین و رایگان است. اگر مشتری Squarespace باشید، فایل هایی با وضوح بالا به صورت رایگان در دسترس هستند. برای افرادی که کاربر این وب سایت نیستند، ۱۰ دلار هزینه در نظر گرفته شده است.
Logaster:
این وب سایت به صورت آنلاین خدمات خود را به کاربران ارائه می دهد. کاربران و طراحانی که قصد استفاده از این وب سایت را دارند، ابتدا باید وارد حساب کاربری خود دروب سایت Logaster Logo Maker شوند. سپس شروع به طراحی کنند. پس لازمه طراحی در این وب سایت، ثبت نام کاربران است. این وب سایت، جهت ویرایش لوگو ها، ابزاری را ارائه نداده است و ویرایش درLogaster وجود ندارد. از دیگر ویژگی های وب سایت Logaster پشتیبانی از فونت های فارسی است. فرآیند طراحی در این وب سایت بسیار آسان بوده و برای کار با آن به آموزش های خاصی احتیاج نیست.
قیمت گذاری:
Logaster یک وب سایت آنلاین لوگو رایگان است.
سفارش طراحی لوگو آنلاین امیدواریم که این قسمت از مقاله مورد توجه شما قرار گرفته باشد. ما با انتشار این مقاله، سعی کردیم با معرفی بهترین سایت های طراحی لوگو رایگان، مشکل افرادی که توان پرداخت هزینه طراحی لوگو را ندارند، حل کنیم. اگر لوگوساز آنلاین دیگری را می شناسید، خوشحال خواهیم شد در قسمت نظرات، به ما معرفی کنید. در پایان پیشنهاد می کنیم که اگر زمان کافی برای طراحی لوگو خود را ندارید، نوین قلم می تواند یک لوگوی مقرون به صرفه برای شما طراحی کند. برای ثبت سفارش طراحی لوگو حرفه ای و مشاوره رایگان، لطفا بر روی طراحی تخصصی لوگو کلیک کنید.
یکی از چالش هایی که اکثر طراحان تازه کار بعد از فراگیری نرم افزار های گرافیکی با آن رو به رو هستند، ایده پردازی در طراحی های گرافیکی می باشد. اگر شما هم یک طراح گرافیک هستید، شاید با مشکل ایده پردازی و خلاقیت در طراحی رو به رو شده اید. ما در این قسمت از مقاله سعی کردیم سایت های ایده پردازی در طراحی گرافیک را معرفی نماییم. سایت های ایده پردازی در طراحی گرافیک: داشتن ایده های خلاق برای یک طراح گرافیک شاید از نان شب هم برای او مهم تر باشد. زیرا با داشتن ایده های گرافیکی جذاب می توانید خود را از دیگر طراحان متمایز نمایید و تاثیر به سزایی در معرفی شما به عنوان یک طراح گرافیک حرفه ای داشته باشد. همینطور با استفاده از ایده های گرافیکی جذاب و کاربردی می توانید پروژه های زیادی را جذب خود نمایید و بالطبع میزان درآمد شما نیز افزایش یابد. بررسی و مطالعه ایده های کاربردی و خلاق در حوزه گرافیک برای نه تنها برای طراحان گرافیک بلکه برای عکاسان، هنرمندان و… نیز یکی از ملزومات لازم جهت موفقیت در رشته خود است. در ادامه به معرفی سایت های کاربردی جهت ایده گرفتن گرافیکی می پردازیم.
www.behance.net:
این وب سایت یکی از معروف ترین وبسایت ها در زمینه ایده پردازی گرافیک می باشد. وب سایت behance بصورت تخصصی پر از ایده های جذاب برای طراحان گرافیک، هنرمندان و عکاسان است. وب سایت behance زیر مجموعه شرکت ادوبی Adob می باشد. یکی از نکات جالب این وب سایت این است که تمامی طراحان و عکاسان می توانند بصورت کاملا رایگان آثار خود را در این وب سایت منتشر کنند و دیدگاه های دیگران را درباره اثر خود دریافت نمایند.
بصورت کلی این وبسایت درباره موضاعاتی شامل:
۱. طراحی گرافیک
۲. عکاسی
۳. تصویر سازی ۴. موشن گرافیک
۵. طراحی محصول
۶. طراحی تبلیغاتی و…
می پردازد.
همچنین با استفاده از این وب سایت می توانید پروژه هایی را جهت انجام دریافت نمایید و بصورت ارزی پرداخت می شود.
www.dribble.com:
معروف ترین سایت در بحث ایده پردازی گرافیکی وب سایت دریبل می باشد. این وب سایت از محبوبیت خاصی در بین جامعه طراحی گرافیکی را دارا می باشد. شما می توانید آثار هنری طراحان گرافیک مشهور را در این وبسایت مشاهده نمایید . همچنین شما به منبع وسیعی از فایل های مختلف گرافیکی دسترسی دارید. این فایل ها می تواند شامل فایل لایه باز آثار هنری، وکتور ها، قالب سایت گرافیکی باشد که بصورت رایگان در اختیار شما قرار گرفته است. این سایت همانند شبکه ای اجتماعی به گونه ای طراحی شده است که طراحان گرافیک بتوانند آثار خود را به اشتراک بگذارند.
بصورت کلی این وبسایت درباره به موضوعات زیر می پردازد:
– طراحی گرافیک
– عکاسی
– تصویر سازی
– Ui / Ux
– موشن گرافیک
– طراحی محصول
www.pinterest.com:
این وب سایت نیز یکی از سایت های معروف و کاربردی در زمینه ایده پردازی گرافیکی می باشد.یکی از نکات جالب این وبسایت اشتراک گذاری تصاویر و ایده های خلاقه مانند شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام می باشد. این وبسایت در بین طراحان گرافیست، عکاسان، تصویرگران، هنرمندان و… محبوبیت فراوانی دارد. همچنین شما می توانید در این وبسایت ثبت نام کرده و آثار هنری خود را به اشتراک گذاشته و حتی می توانید این آثار را به فروش برسانید.
بطور کلی این وب سایت شامل موضوعات زیر می باشد:
– طراحی گرافیک
– عکاسی
– تصویر سازی
– طراحی اپلیکیشن
– موشن گرافیک
– طراحی صنعتی
www.adsoftheworld.com:
این وب سایت یکی از بزرگ ترین وب سایت ها در زمینه تبلیغات می باشد. چنانچه به دنبال یافتن ایده های جذاب گرافیکی در حوزه تبلیغات می باشد، پیشنهاد ما، مشاهده این وبسایت است. این وبسایت بزرگترین آرشیو از تبلیغات گرافیکی را در سراسر جهان را شامل می شود. در این وبسایت معروفترین و بزرگ ترین آژانس های تبلیغاتی دنیا، آثار خود را منتشر نموده و بازخورد آنها را دریافت می نمایند. یکی از نکات جالب این وب سایت این است که شما می توانید تبلیغات مورد نظر خود را براساس موضوع، کشور، نوع تبلیغ دسته بندی نمایید.
www..freepick.com:
یکی دیگر از سایت های کاربردی در زمینه ایده پردازی و خلاقیت در زمینه گرافیکی سایت فری پیک می باشد. این سایت شامل میلیون ها فایل های گرافیکی لایه باز، وکتور، موکاپ، تصاویر هنری جذاب و… می باشد، که هم دارای فایل های رایگان و هم پریمیوم دار می باشد. شما با استفاده از این وب سایت می توانید حس خلاقیت خود را شکوفا نمایید. هچنین با استفاده از این وب سایت شما می توانید آثار هنری خود را در معرض بازدید دیگران قرار دهید.
این سایت نیز به موضوعات زیر می پردازد:
– طراحی گرافیک
– عکاسی
– تصویر سازی
– Ui / Ux
– موشن گرافیک
– طراحی محصول
در این مقاله به بررسی دنیای گرافیک پرداختیم و به این سوال پاسخ دادیم که طراحی گرافیک چیست و چه کاربردهایی دارد. شاید شما هم دوست داشته باشید به دنیای طراحان گرافیک وارد شوید و طرحهای جذاب خلق کنید. قبل از هر چیزی باید از خود بپرسید که چقدر به خلاقیت و نوآوری علاقه دارید؟ ایدهپردازی چطور؟ در ذهن شما رنگها و اشکال مختلف چه معنی میشوند؟ گرافیک نیازمند افراد دقیق و خلاق است. اگر این دو عنصر را به وفور در خود میبینید، پس ورودتان را به دنیای طراحان گرافیک تبریک میگوییم. به نظر شما یک طراح گرافیک برای اینکه بتواند آثار منحصر به فردی خلق کند، باید چه کارهای دیگری انجام دهد؟ نظرات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.